مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه از طریق شبکههای مختلف ارتباطی رصد میشوند
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۲۵۷۳
گروه استانها- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه گفت: از تمام ظرفیتهای ارتباطی و نظارتی برای رصد مبتلایان به کرونا و رعایت اصول قرنطینه در استان کرمانشاه استفاده میشود. - اخبار استانها -
شهریار بهنیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: براساس قانون و ابلاغیه وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا از تمام ظرفیتهای قانونی همچون کارت ملی، دوربینهای راهنمایی و رانندگی و انتظامی، تلفن همراه، کارتهای بانکی، دفترچههای بیمه برای راهاندازی سیستمهای هوشمند جلوگیری از ورود افراد بیمار به محلهای پرتجمع و مراقبت الکترونیک قرنطینه استفاده میشود.
وی عنوان کرد: بر همین اساس وزارت بهداشت سامانه 4030 را راهاندازی کرده که تمام اطلاعات مبتلایان به ویروس در این سامانه درج شده و دستگاههای خدماترسان برای جلوگیری از ورود این افراد موظف به استعلام از این سامانه هستند.
بهنیا افزود: هماکنون فرودگاهها و ایستگاههای قطار از این سامانه استعلام میکنند و از ارائه خدمت به افراد مبتلا معذور هستند و بسیاری از شرکتهای اینترنتی نیز برای حفظ سلامت کارکنان از این سامانه استفاده میکنند.
فیلم/ آیا با راهاندازی "شبکه ملی اطلاعات" اینترنت قطع میشود؟!اینترنتی شدن صدور برگه تردد در گیلان؛ 14 واحد صنفی متخلف پلمب شدگزارش تسنیم نتیجه داد؛ روستای "امیرحسین" برای ارتقا اینترنت در برنامه قرار گرفتوی با بیان اینکه در این ایام که بیشتر مردم تمایل دارند خدمات را به صورت اینترنتی و غیرحضوری دریافت کنند اقداماتی در زمینه اینترنت انجام شده است گفت: پهنای باند استان طی چند ماه اخیر به بیش از 1070 گیگ افزایش یافته است و اکنون حدود 300 گیگ آن مصرف میشود.
بهنیا افزود: 138 سایت جدید تلفن همراه اعم از همراه اول، ایرانسل و هایوب در استان نصب شد و 223 سایت موجود به ظرفیت 3G و 4G ارتقا پیدا کرد و فیبر نوری شهری، بینشهری و روستایی بیش از 900 کیلومتر افزایش ظرفیت داشت و به 8000 کیلومتر در استان رسید.
وی بیان کرد: بیش از 40 پروژه توسعه و ارتقای لینکهای ارتباطی، سیستمهای انتقال و غیره انجام شده و در بیش از 447 روستا رومینگ بین اوپراتوری برای صوت و دیتا برقرار شد و بیش از 1200 روستا از رومینگ دیتا برخوردار شدند.
بهنیا گفت: 1227 مدرسه شهری و 1638 مدرسه روستایی با تحویل مودم و اینترنت رایگان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و تمام سامانههای دانشآموزی شاد و دانشگاهی برای معلمان، دانشآموزان، دانشجویان و اساتید رایگان شد.
وی افزود: براساس گزارش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه رتبه نخست در اتصال دانشآموزان به شبکه شاد را داشته است.
انتهای پیام/832/ش

تبلیغات در خبربان
منبع: تسنیم
کلیدواژه: ویروس کرونا اینترنت ویروس کرونا اینترنت استان کرمانشاه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کتاب صوتی
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
تعمیر فوری گوشی شیائومی
فروش کفش
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
فعلاً کارت گرافیک دست دوم نخرید!
بیمه درون زنجیرهای چقدر در پرداخت خسارت بحران UST...
عکس مجری چادری خارج از صدا و سیما ؛...
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
دوره دیجیتال مارکتینگ
بهترین برند کولر چیست؟
اولین پلتفرم خدمات آنلاین داربست
کولر گازی 36000 گری
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
قابلیت تشخیص تصادف خودرو برای همه گوشیهای اندرویدی ارائه...
خیار تدلیس در معامله + شرایط تحقق خیار تدلیس
سایت مذهبی فطرت
داربست
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اخبار فناوری
اجاره کلبه چوبی
یرآلماکبابی، گیزاتما و گوزلمه؛ فست فودهای پرطرفدار ارومیه
دومان سهند
افزودنی های بتن چیست؟
تفاوت کولر گازی و آبی
شرکت «سرو ونگ»
کلینیک بتن ایران
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
افزایش دوباره قیمت مسکن در تهران
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
خبر هوشمند فهام
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
تهیه غذا
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
خبر بعدی:
تا مهرماه ۷۰ درصد به ظرفیت کل اینترنت کشور افزوده میشود
به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه «جهان آرا» گفت: هیچ مشکلی در تأمین اینترنت مورد نیاز کشور نداریم و شبهه عدم تأمین پهنای باند توسط دولت درست نیست. در حال حاضر بخش مهمی از ارتباطات دریایی ما با اینترنت جهانی قطع شده ولی به خاطر تمهیدات اندیشیده شده، کاربران متوجه این مسئله نشدهاند. تا مهرماه، ۷۰ درصد به ظرفیت کل اینترنت کشور افزوده خواهد شد و سرعت بهبود مییابد. طی ۱۰ سال گذشته شبکه اینترنت ثابت توسعه پیدا نکرده و مردم به اینترنت تلفن همراه روی آوردهاند ولی این شبکه دارای محدودیت است.
برنامه ما، توسعه شبکه ثابت و پوشش ۲۰ میلیونی پورت فیبر نوری در سه سال است که سرعت آن چند صد مگابیت در ثانیه است. سرعت اینترنت ایران نسبت به گذشته کاهش نیافته، بلکه متناسب با نیازها افزایش نیافته است؛ فناوری اطلاعات را یک فرصت میدانیم؛ دولتی که میخواهد فیبر نوری را درب خانه مردم برساند دنبال کاهش سرعت نیست. وقتی کار را تحویل گرفتم ۵۰۰ هزار پورت فیبر نوری در کشور وجود داشت و هم اکنون این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ مورد است. تا آبان ماه، ۸.۵ میلیون پورت تعهد داده شده و در ۹ مرکز استان هم کار شروع شده است. از سال ۹۵ تا ابتدای امسال، هیچ گونه افزایش تعرفه در حوزه ارتباطات سیار نداشتیم ولی کف و سقف قیمت مشخص بود. در این دولت اجازه دادیم که بستههای زیر کف قیمت را تغییر دهند ولی با افزایش تعرفه مخالفت کردیم مگر در صورت افزایش کیفیت
وی افزود: شورای عالی فضای مجازی دستگاهها را مکلف کرده محیطی ایمن و مفید برای کودکان در اینترنت فراهم کنند؛ والدین میتوانند با یک کد دستوری برگشتپذیر، اینترنت سیم کارت را وارد محیط امن کنند.دستگاههای فرهنگی، محتوای سفید را معین میکنند. یک میلیون سیم کارت کودک هم فراهم شده است.
زارع پور تاکید کرد: من مسئول فیلترینگ نیستم اما به دنبال گشایشهایی هستیم، مثلاً اینکه بعضی سایتها و پلتفرمهای فیلتر شده برای برخی اقشار که نیاز به آنها دارند باز شود. دولت به دنبال قطع اینترنت نیست البته باید به دنبال پلتفرمهای بومی خودمان هم باشیم. از شهریور سال گذشته به دنبال اصلاح طرح صیانت بودم.به مردم اطمینان میدهم هیچ یک از سیاستگذاران به دنبال قطع اینترنت نیستند ولی باید فضای امن و قاعدهمند برای فضای مجازی ایجاد کنیم، مثل همه جای دنیا
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تعرفههای پستی از سال ۱۳۹۷ افزایش نیافته بود در حالیکه این شرکت، بر مبنای درآمد و هزینه اداره میشود.اگر میخواستیم به نرخ تورم نگاه کنیم، باید افزایش تعرفه ۱۲۰ درصدی میداشتیم.اگر کسی بیش از ۴۰ درصد افزایش قیمت را پرداخت کرده، مبلغ را باز میگردانیم.
وی عنوان کرد: به زودی زیرساخت لازم برای ارسال پیامک توسط همه دستگاههای دولتی با یک سرشماره یکسان که به صورت یک اسم است نه یک شماره فراهم میشود. شبکه ملی اطلاعات چیزی نیست جز یک شبکه پرسرعت و امن که خدمات مختلف بر روی آن به مردم ارائه خواهد شد. از این شبکه دو غول ساختهاند، یکی برای مسئولان که امکانپذیر نیست و یکی هم برای مردم که اگر اجرا شود، صیانت میشوید!
کد خبر 5525283