Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری فروشندگان غیرمجاز داروهای کرونایی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش برنا؛ به دنبال شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور و وجود برخی محدودیت ها در توزیع دارو، شهروندان با اعتماد به برخی سودجویان حاضر در فضای مجازی اقدام به خریدهای مجازی در این حوز ه کرده و علاوه بر از دست رفتن دارایی خود احتمال دارد که داروهای معیوب در اختیار آن ها قرار گیرد و حتی موجب مرگ آن ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدامی مجرمانه که نشان می دهد متخلفین مرزهای انسانیت را نیز پشت سر گذاشته و از هر موقعیتی برای سودجویی سواستفاده می کنند.

خرید و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: هر گونه خرید و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است. افرادی که در فضای مجازی مدعی داشتن داروهای خاص برای درمان کرونا هستند و سایر داروها را تبلیغ می کنند تحت تعقیب پلیس فتا قرار خواهند گرفت.

او افزود: باید توجه داشت که علاوه بر جرم بودن این اقدام، غالب این افراد نیز کلاهبردار هستند. بسیاری از این افراد اصلا دارویی در اختیار ندارند. این افراد با یک جست و جوی ساده در فضای مجازی به اطلاعاتی دست پیدا می کنند و مدعی داشتن داروهای نادر هستند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: این افراد پس از دریافت وجه، هیچ خدمات و دارویی ارائه نمی دهند. تاکنون چندین نفر در این راستا دستگیر شدند و پرونده آن ها به مراجع قضایی ارسال شده است.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: دسته دیگری از متخلفین نیز دستگیر شده اند که در این بستر اقدام به توزیع داروهای تقلبی و تاریخ گذشته می کنند، که عملا با جان و سلامت مردم بازی می کنند.خط قرمز ما سلامتی مردم است و هر شخصی که در این حوزه مرتکب تخلف و جرم شود به صورت جدی مورد پیگرد پلیس فتا قرار خواهد گرفت.

سرهنگ معظمی گودرزی با تشریح این موارد اظهار کرد: بعضا نیز مشاهده می شود که برچسب روی دارو مخدوش می شود و آن را به عنوان داروی به روز در فضای مجازی توزیع می کنند که عامل این اقدام نیز دستگیر شد. این موارد علاوه بر اینکه کاربرد درمانی ندارد بلکه جان بیمار را نیز به خطر می اندازد.

اطلاعی از تاریخ انقضا داروها ندارم

در همین راستا یکی از متهمین عرضه داروهای غیرمجاز در اظهاراتی بیان می کند که هیچ اطلاعی از سلامت داروها ندارد و در ادامه می گوید: من در فضای مجازی از دارندگان دارو، دارو را خریداری می کردم و به افرادی که به دارو نیاز داشتند، این داروها را می فروختم. من یک واسطه بودم و داروهای کرونایی نیز به شهروندان می فروختم. توسط پلیس فتا به علت اینکه نحوه توزیع من خارج از چارچوب بوده است دستگیر شدم و اطلاعی از تاریخ انقضا و سلامت داروها ندارم. من از شرایط نگهداری داروها خبر ندارم.

نه دارویی نه درمانی

یکی از مالباختگان این پرونده گفت: در راستای تهیه داروی رمدسیور برای درمان یکی از آشنایان که مبتلا به کرونا شده بود، مجبور شدیم تا به این فرد اعتماد کنیم. این فرد به ما قول داد تا به ازای دریافت 18 میلیون تومان این دارو را به ما تحویل می دهد. قیمتی که او اعلام کرده بود از سایر افراد فروشنده در فضای مجازی پایین تر بود.

او افزود: ما برای دو عدد آمپول به این شخص پول دادیم اما نه آمپولی به دست ما رسید و نه مریض ما جان سالم به در برد و متاسفانه جان خود را از دست داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس فتا کرونا داروی کرونا رمدسیور فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۲۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری عامل انتشار فیلم آدم ربایی در فضای مجازی در زابل

 سرهنگ حسن کیخا رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان گفت: طی رصد و پایش شبانه‌روزی فضای مجازی توسط متخصصان پلیس فتا شهرستان زابل، کاربری در یکی از پیام رسان‌های داخلی مورد شناسایی قرار گرفت که اقدام به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی می‌کرد، لذا پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه صفحه مورد‌نظر با انتشارفیلم با محتوای آدم ربایی موجب تشویش اذهان عمومی و برهم زدن امنیت و آرامش جامعه شده بود، کارشناسان این پلیس طی اقداماتی فنی و تخصصی توانستند متهم را در فاصله زمانی کوتاه شناسایی کنند و پس از اخذ دستور قضایی، متهم در اداره پلیس حضور پیدا کرد.

این مقام سایبری گفت: در تحقیقات به عمل آمده از متهم، ابتدا وی منکر هرگونه جرم انتسابی بود ولی در نهایت با مشاهده مدارک، مستندات و ادله جمع آوری شده توسط کارشناسان این پلیس به جرم خود اقرار نمود و این اقدام را پایین بودن سواد رسانه‌ای و عدم آشنایی با قانون دانسته و از مجرمانه بودن عمل خود اظهار بی اطلاعی کرده است که سرانجام پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال گردید

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال های جعلی آزمون سراسری
  • دستگیری ۲۰ نفر به دلیل فروش سوال‌های جعلی آزمون سراسری
  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • دستگیری ۴۰۰ نفر مجرم فعال آزمون سراسری در فضای مجازی + فیلم
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • دستگیری عامل انتشار فیلم آدم ربایی در فضای مجازی در زابل
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • مرگ در کمین مصرف‌کنندگان داروهای تقلبی و قاچاق