Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری،صبح امروز نشست مشترکی بین مجمع نمایندگان مازندران با مدیرعامل بانک صادرات ایران درخصوص مسایل و مشکلات اقتصادی و سرمایه‌گذاری بانکی که در مازندران وجود دارد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

بهرام سعادتی رئیس مجمع نمایندگان مازندران در این رابطه از گشایش خط اعتباری ۳ هزار میلیارد تومانی بانک صادرات برای فعال کردن واحدهای اقتصادی مازندران خبر داد و گفت: این خط اعتباری برای واحدهای تولیدی و صنعتی در مازندران و خروج املاک رهنی مزایده‌ای بنگاه‌های تولیدی در حمایت از عاملان اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات ناشی از عدم مشارکت سیستم بانکی در اجرای طرح‌های اقتصادی در مازندران خواستار رفع این نقض شد.

سعادتی یکی از مشکلات جدی صاحبان سرمایه در مازندران را رهن ملکی وثایق بانکی دانست و افزود: بانک‌ها باید در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری بانک‌ها برای خروج واحدهای صنعتی از رکود و تعطیلی گفت: باید گشایش خط اعتباری ویژه بانکی برای این موضوع حیاتی در سال جهش تولید صورت گیرد.

سیدی مدیرعامل بانک صادرات کشور نیز در این نشست بیان کرد: حمایت از واحدهای اقتصادی و سرمایه‌گذاری از سوی بانک صادرات صورت خواهد گرفت تا شاهد انجام سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی در مازندران بیشتر از گذشته باشیم.

به گزارش فارس، سایر نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی در این نشست با طرح مشکلات واحدهای اقتصادی و صنعتی حوزه‌های انتخابیه خود، اولویت‌های مربوط به دریافت تسهیلات بانکی برای فعال کردن واحدها را بیان کردند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران صادرات مجلس شورای اسلامی خط اعتباری سرمایه گذاری بانک صادرات خط اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC

به گزارش "ورزش سه"، پیمان حدادی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در مورد بدهی پرسپولیس به بانک شهر که حالا سهامدار این باشگاه است، گفت: می‌گفتند چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهکار بوده این باشگاه را خریده اما باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهکار است. تسهیلاتی که در زمان عرضه سهام به دوتا باشگاه دادند برابر بوده. اقساط ریالی ما از سپرده‌ای که در بانک شهر داریم پرداخت می‌شود. وام دو و نیم میلیون دلاری هم قرض الحسنه است.

او در مورد دریافت پاداش آسیایی بلوکه شده نزد ای‌اف‌سی گفت: ما از اینجا به بعد تلاش می‌کنیم از بانک مرکزی مجوز بگیریم که سه و نیم میلیون دلاری که نزد ای‌اف‌سی داریم، دو و نیم میلیون دلارش را با بدهی‌ای که به بانک شهر داریم تهاتر کنیم.

حدادی در مورد اینکه با واگذاری سهام پرسپولیس آیا بودجه تزریق می‌شود گفت: باتوجه به زیان‌هایی که باشگاه در سالهای گذشته متحمل شده، باشگاه پرسپولیس همانند استقلال مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند و حتما باید افزایش سرمایه بدهند. بهترین راحت‌ترین روشی که بانک‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است. بانک‌ها به صورت نقدی به سرمایه باشگاه اضافه خواهند کرد و آن وجوه با برنامه‌ریزی می‌تواند آن وجوه در باشگاه سرمایه‌گذاری شود‌. روال باشگاه تغییر نخواهد کرد. تعهدات باشگاه باید انجام شود‌.

دیگر خبرها

  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • کارت‌های بانکی اعتباری روسی در راه ایران
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است