۴ آذر ۱۳۹۹
ماجرای فیلم پر از جنازه و شایعه قاچاق اعضای بدن
از شایعه تا واقعیت: روز گذشته فیلمی در فضای مجازی با عنوان خیانت جهوری اسلامی به بیماران کرونایی منتشر شد. این فیلم راهروی مکانی شبیه به بیمارستان پر از جنازه را نشان میدهد که فردی روی این فیلم ادعا میکند «در ایران به اسم کرونا دارند مردم رو میکشند و اعضای بدنشون رو قاچاق میکنند به کشورهای غربی و عربی».
اما واقعیت ماجرا این است که اصل این فیلم چند روز پیش در شبکههای اجتماعی خارجی منتشر شده است. مراجعه به فیلم اصلی نشان میدهد ویدئویی که در ایران دست به دست میشود، صداگذاری شده است و اصلا مربوط به ایران نیست.
پیش از این در زمان شیوع کرونا مشابه چنین شایعاتی در فضای مجازی منتشر شده بود.
انتهای پیام/
منبع: فارس
کلیدواژه: فضای مجازی فیلم بیماران خیانت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۸۵۱۹۴ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ظریف: ابزار ما مذاکره است، ابزار دیگری نداریم| من جلو کری نماز خواندم، با صدام هم مذاکره کردم
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ مشخص است؛ آینده کشور تاریک و خطرناک است
آیتالله موحدی کرمانی: بعید نیست آمریکایی ها با واکسن جعلی کرونا مردم ایران را بکشند
مقاوم سازی اقتصاد با توسعه پتروپالایشگاه ها
خبر بعدی:
ماجرای لباس بنفش خانمها در تحلیف بایدن چه بود؟
در مراسم تحلیف جو بایدن، بهعنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا برخی توجهها به لباس حاضران نیز جلب شد.
به گزارش یورونیوز؛ پوشیدن لباسهایی با طیف رنگی بنفش یا نزدیک به این رنگ سوالهایی را در ذهن بینندگان میلیونی این مراسم ایجاد کرد. اما چرا رنگ بنفش یا طیف رنگی آن از سوی برخی از چهرههای برجسته در مراسم انتخاب شد.
بنفش با مفاهیم متفاوت و چندگانه
کامالا هریس در مراسم تحلیف در کنگره یک انتخاب نمادین با چندین مفهوم داشت. بنفش در واقع تلفیق رنگ دو حزب اصلی در ایالات متحده آمریکا است؛ یعنی تلفیق رنگ قرمز جمهوریخواهان با آبی دموکراتها.
سیانان در این زمینه نوشت: «این یک رنگ مهم در نگاه کامالا هریس است.»
نمادی که بازتاب دهنده سخنان جو بایدن مبنی بر ضرورت وحدت در جامعه آمریکا است.
از سوی دیگر لباس معاون رئیس جمهوری آمریکا اشاره به شرلی چیشولم، نخستین نامزد آمریکایی-آفریقایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشت.
نیوزویک در مطلبی نوشت که چیشولم در دوران کارزار انتخاباتی خود رنگ بنفش را انتخاب کرده بود.
کامالا هریس در شانزدهم ژانویه در توییتی تایید کرده بود که شرلی چیشولم بر زندگی سیاسی او تاثیر گذاشته است و گفته بود که چیشولم راهی را برای او و بسیاری دیگر هموار کرد.
چیشولم در سال ۱۹۷۲ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بود. وی در زندگینامه خود با عنوان «جنگ خوب» نوشت: «من نامزد انتخابات شدم، زیرا بیشتر مردم تصور میکنند که کشور نه برای یک نامزد سیاه پوست و نه برای نامزدی یک زن آماده نیست.
این رنگ همچنین یکی از سه رنگ نشان دهنده جنبش حق رای زنان است مانند رنگ سفید که کامالا هریس آن را برای سخنرانی پیروزی در ماه نوامبر گذشته انتخاب کرد. از سوی دیگر در دهه ۱۹۷۰ بنفش مورد استقبال گسترده جریانهای مختلف فمینیستی قرار گرفت.
کامالا هریس در رقابتهای مقدماتی درون حزبی برای انتخابات ریاست جمهوری رنگ بنفش و زرد را برای کارزار انتخاباتی خود انتخاب کرده بود.
بنفش همچنین نمادی از وقار و اقتدار است. ژان گابریل کاس، طراح رنگ و نویسنده کتاب «قدرت حیرت انگیز رنگها» میگوید: «دههها پیش، بنفش رنگ امپراتور ژاپن بود. امروزه هم هرگز هیچ ژاپنی متعلق به نسل گذشته را نمیبینید که به این رنگ لباس نپوشد. بنفش نشان دهنده یک قدرت عرفانی است.»
به مانند معاون رئیس جمهوری آمریکا، چندین مهمان دیگر در مراسم تحلیف پوششی از این رنگ یا طیف نزدیک به آن را استفاده کردند: میشل اوباما، بانوی اول سابق، الیزابت وارن سناتور آمریکایی و هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا لباسهایی به این رنگ بر تن داشتند. از سوی دیگر جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور اسبق نیز ماسکی به رنگ بنفش را بر چهره زد. جیل بایدن، بانوی اول آمریکا نیز یک روز قبل و زمانیکه به واشنگتن رسید این رنگ لباس را بر تن داشت.