Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@07:54:00 GMT

آمریکا با جنگنده اف-۳۵ بمب اتمی آزمایش کرد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۶۷۰۸

آمریکا با جنگنده اف-۳۵ بمب اتمی آزمایش کرد

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، خبرگزاری روسی اسپوتنیک با انتشار این خبر افزود: این آزمایش در ۲۵ ماه اوت گذشته (چهارم شهریورماه)  در صحرای نوادا انجام شده است؛  ارتش آمریکا دراین آزمایش به محک زدن توانایی  جنگنده پیشرفته اف-۳۵ به منظور حمل سلاح اتمی و پرتاب آن در سرعتی مافوق صوت، پرداخت.

اسپوتنیک افزود: تصاویر این آزمایش که به تازگی انتشار یافته نشان می دهد که ارتش آمریکا بمب اتمی کوچک «بی۶۱-۱۲» مدل بهینه شده از خانواده  بمب های اتمی بی۶۱،   بمبی که با پرتاب توسط بمب افکن ها امکان ایجاد انفجار هسته ای را دارند را با این مدل از جنگنده پیشرفته در سرعتی مافوق صوت پرتاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری روسی اسپوتنیک درادامه گزارش داد: آمریکا درحالی در شهریور دست به این پرتاب آزمایشی زد که بنابر پیمان سال ۱۹۹۶میلادی که آزمایش هرگونه سلاح هسته ای درجهان را منع می کند؛   ارتش آمریکا با انجام این آزمایش اکنون توانایی آن را دارد که پرتاب بمب اتمی را توسط جنگنده رادار گریز خود و با حین پرواز با سرعت مافوق صوت انجام دهد.

بنابراین گزارش، بیانیه ای که از سوی «آزمایشگاه ملی سندیا» (Sandia National Laboratories)  - یک مرکز تحقیقات نیمه سری دولت فدرال واقع در ایالت نیومکزیکو – دراین خصوص انتشار یافت، آمده است: این نخستین آزمایشی بود که برای سنجیدن و تست تمامی سیستم های مرتبط بین جنگنده اف-۳۵ مدل «ای»   (F-۳۵A) و بمب (اتمی) بی۶۱-۱۲ به عمل آمد، دراین آزمایش تمامی سیستم های مکانیکی، الکترونیکی و ارتباطی بین این جنگنده و این بمب برای پرتاب آزموده شد.

بیانیه آزمایشگاه ملی سندیا می افزاید: این آزمایش حساس ترین بخش از برنامه آزمایشی بین جنگنده اف-۳۵مدل ای با بمب اتمی بی۶۱-۱۲ بود که اکنون با این آزمایش این دو جنگ افزار به یکی از تسلیحات مهم در راهبرد بازدارنده هسته ای برای آمریکا و متحدان آن به حساب می آید.

تنها جنگنده اف-۳۵مدل ای امکان پرتاب بمب اتمی در صورت مافوق صوت را ندارد، چراکه دو جنگنده دیگر آمریکا، اف-۱۵ و اف-۱۶ نیز قابلیت حمل و پرتاب این نوع از بمب اتمی در چنین سرعتی را دارند، اما اف-۳۵ قادر است از مزیت رادارگریزی خود نیز بهره برد.

اسپوتینک افزود: برای این نوع مدل از بمب اتمی جدید و حمل آن توسط این جنگنده، چهار گزینه با قابلیت انفجاری «۰.۳» (سه دهم) کیلوتن، ۱.۵ کیلوتن، ۱۰ کیلوتن و ۵۰ کیلوتن(تی. ان. تی) برای اف-۳۵ مدل ای وجود دارد.

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها ایالت نوادا ایالات متحده آمریکا ارتش آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالت نوادا ایالات متحده آمریکا ارتش آمریکا ایالت نوادا ایالات متحده آمریکا ارتش آمریکا اخبار کنکور جنگنده اف ۳۵ ارتش آمریکا مافوق صوت بمب اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف شرط بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را گفت

به گزارش خبرآنلاین رئیس مجلس سفلی پارلمان روسیه (دوما) سال گذشته از تصمیم کشورش برای لغو معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای به دلیل نگرش غیرمسئولانه آمریکا در قبال امنیت جهانی، خبر داد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه خطاب به حاضران در کنفرانس مربوط عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای بیان کرد: «خروج روسیه از تصویب این معاهده، پاسخی منطقی به اقدامات مخرب ایالات متحده و سایر کشورهای غربی بود.»

به نقل از ایسنا وی افزود: «ما آماده‌ایم تا به موضوعات مربوط به تصویب معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای بازگردیم البته به محض آنکه ایالات متحده اقدام مشابهی را انجام دهد.»

طبق اعلام سازمان ملل متحد، در مدت پنج دهه از سال ۱۹۴۵ تا زمان ارائه معاهده ممنوعیت جامع آزمایش‌های هسته‌ای در سال ۱۹۹۶، بیش از ۲۰۰۰ آزمایش هسته‌ای اتفاق افتاد که ۱۰۳۲ مورد آن توسط ایالات متحده آمریکا و ۷۱۵ مورد آن توسط شوروی انجام شد.

روسیه بعد از لغو این معاهده در وضعیتی مشابه با آمریکا همچنان به‌عنوان یکی از امضاکنندگان آن باقی مانده و به همکاری با سازمان مربوط به معاهده ممنوعیت آزمایش‌های هسته‌ای و نظام رصد جهانی که به جهان از بابت هرگونه آزمایش هسته‌ای هشدار می‌دهد، ادامه می‌دهد. روسیه از بعد از سقوط شوروی هرگز آزمایش هسته‌ای انجام نداد.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898254

دیگر خبرها

  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • چین F_۲۲ آمریکا را فلج کرد! آیا فناوری جدید در اختیار ایران قرار می‌گیرد؟
  • اعلام شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای
  • لاوروف شرط بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را گفت
  • شرط روسیه برای بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای