Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس اتاق اصناف استان زنجان از همکاری اصناف در اجرای محدودیت‌ها تقدیر کرد و گفت: شاید بهتر بود که بانک‌ها هم تعطیل می‌شدند تا فشار بر اصناف کاهش یابد. - اخبار استانها -

سید‌محمود موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، ضمن تشکر از همکاری کسبه و اصناف در اجرای محدودیت‌های اعمال شده روزهای اخیر اظهار داشت: خوشبختانه اصناف همکاری مناسبی را داشته‌اند و از روزهای ابتدایی اعمال محدودیت‌ها به اجرای قوانین پایبند بوده‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعضی از اتحادیه‌ها از اوایل دوران شیوع کرونا تعطیل بوده‌اند، افزود: اصنافی نظیر تالارها از روزهای انتهایی سال گذشته تعطیل شدند و متاسفانه فعالان این حوزه مدت‌هاست درآمدی ندارند و همه این‌ها در حالی است که نزدیک به 2 هزار نفر در این صنف مشغولند و صاحبان تالارها در این مدت ملزم به پرداخت بیمه کارگران بوده‌اند.

رئیس اتاق اصناف استان زنجان در این خصوص افزود: بعضی از تالارداران در واحد اجاره‌ای فعالیت می‌کردند که در این شرایط مجبور شده‌اند واحد استیجاری را تحویل دهند و وسایل تالار را با قیمت پایین‌تری بفروشند، بر این اساس با بهبود وضعیت کرونا شرایط این افراد بهبود نخواهد یافت.

نگرانی از تب مدرک گرایی در کهگیلویه و بویراحمد؛ وقتی همه می‌خواهند پزشک شوندتکذیب شایعه تخریب سازه تاریخی "بند میزان" شوشتر/ ناآگاهی برخی سبب نگرانی علاقه‌مندان به میراث فرهنگی شدتشکیل ستاد ویژه در وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکل گرانی مرغماراتن مرغ و کرونا در بازار بیرجند/مسئولان: گرانی‌ها مربوط به کل کشور است

وی عنوان کرد: در کنار همکاری که از سمت صنوف مختلف برای کنترل اوضاع شده است انتظاری که داریم این است که مسئولان استان هم شرایط اصناف را در نظر بگیرند و در این شرایط اقتصادی جامعه حمایت‌گر اقشار مختلف باشند.

موسوی با انتقاد از ناکافی بودن حمایت‌ها گفت: شاید بهتر بود همانطور که دستور تعطیلی برخی صنوف صادر شد بانک‌ها هم تعطیل می‌شدند تا زمان سررسید چک‌ها و اقساط به زمان مناسب‌تری موکول می‌شد تا افراد توانایی پرداخت آن‌ها را داشتند و شرایط منجر به افزایش فشار بر معیشت و درآمد اصناف نمی‌شد و راحت‌تر محدودیت‌ها را می‌پذیرفتند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاون، کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳

رئیس اتاق تعاون ایران ضمن انتقاد از بی توجهی دولت قبل نسبت به این بخش، تعاون را به عنوان کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳ برشمرد.

گروه کار تعاون بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهمن عبداللهی» رئیس اتاق تعاون ایران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون نقش بخش تعاون و بنگاه‌های اقتصادی‌ تعاونی‌ در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر رشد تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: این بخش در طول سال‌های گذشته به شدت مورد بی توجهی قرار گرفت و همین مسئله مانع از رشد آن در فضای اقتصادی کشور شد.


رئیس اتاق تعاون ایران توضیح داد: متاسفانه علی‌رغم تصویب و ابلاغ سند تعاون در سال ۹۲ یعنی در سال پایانی دولت دهم، رسیدگی به این بخش در طول عمر دولت‌های یازدهم و دوازدهم مورد بی‌مهری سیاست‌گذاران اقتصادی قرار گرفت و حتی به طور کلی به فراموشی سپرده شد. اجرای این سند می‌توانست سهم قابل توجهی از اقتصاد ملی را در اختیار بخش تعاون قرار دهد، اما با بایگانی شدن آن سند، حوزه تعاون هم به محاق رفت.


وی یادآور شد: براساس قانون برنامه پنجم توسعه، قرار بر این بود که تا پایان این برنامه سهم بخش تعاون از اقتصادی ایران به عدد ۲۵ درصد برسد، اما به دلیل بی توجهی دولت‌های مذکور به این بخش، این هدف‌گذاری محقق نشد.


عبداللهی در ادامه دولتی بودن ساختار اقتصاد ایران را به عنوان دومین مانع در رشد بخش تعاون برشمرد و گفت: براساس آمار‌های اقتصادی مختلف بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد اقتصاد ایران دولتی بوده و ۲۵ الی ۳۰ درصد باقی مانده هم غیر دولتی برآورد می‌شود که از این میان سهم بخش تعاون فقط ۷ درصد است.


رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به حمایت‌های دولت سیزدهم از بخش تعاون در طول دو سال گذشته اظهار کرد: با توجه به رویکرد مثبت این دولت، امیدواریم که بتوانیم در طول سال‌های آتی عقب‌ماندگی‌های ناشی از کم کاری دولت‌های قبل در این بخش را جبران کنیم.


وی متذکر شد: اخیراً اعضای اتاق تعاون ایران دیدار نوروزی با رئیس جمهور داشتند که طی آن جلسه قرار بر این شد که با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان رشد تولید با مشارکت مردم، حوزه تعاون بتواند سهم بیشتری از فضای اقتصادی کشور به ویژه بخش‌های تولیدی کشور را در اختیار بگیرد.


عبداللهی در ادامه مواردی مانند به روزرسانی سند توسعه تعاون و همچنین ابلاغ احکام جدید به دستگاه‌های اجرایی کشور به منظور تعامل بیشتر با بخش تعاون را به عنوان نمونه‌هایی از رویکرد مثبت دولت سیزدهم برای توسعه این حوزه برشمرد.


رئیس اتاق تعاون ایران در پاسخ به این سوال که بخش تعاون در کدام یک از بخش‌های اقتصادی کشور از ظرفیت بالایی برخوردار است، گفت: در حال حاضر حوزه تعاون در زمینه‌های صنعت، کشاورزی، خدمات، شیلات، بازرگانی، صنعت ساختمان و یا حتی حمل و نقل فعالیت دارد، اما از میان آن‌ها بیشترین نمود فعالیت‌های تعاونی محور در بخش‌های کشاورزی، حمل و نقل و ساختمان دیده می‌شود.


وی در پایان تاکید کرد: با توجه به نکات مذکور و ظرفیت‌های این بخش در اقتصاد کشور، معتقدم که بخش تعاون کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: تعاون ، تعاونی ، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی ، بهمن عبدالهی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T8D

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت در فعالیت رستوران‌های کرمانشاه در ماه رمضان
  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • تداوم نظارت بر واحدهای صنفی جهرم تا پایان نوروز
  • روزه‌داری بیماران فشار خونی، قلبی و کلیوی با رعایت تغذیه
  • توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران فشار خونی، قلبی و کلیوی در روزه‌داری
  • دمای هوای استان زنجان کاهش می یابد
  • محدودیت سرعت دوچرخه‌ها در آمستردام با دستگاه‌های هوشمند
  • تعاون، کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • هوای مناطق مرزی غبارآلود می شود
  • دوره‌ تیره و تار بانک مرکزی آمریکا