Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید سلمان ذاکر ، در مورد کاهش صادرات سیب در ارومیه و از دست دادن بازارهای خارجی و داخلی برای فروش این محصول، گفت: سیب و انگور دو محصول استراتژیک استان آذربایجان غربی هستند و در زمره کالاهای اساسی برای مردم این منطقه و کشور تلقی می‌شوند که دولت باید برای بهبود وضعیت بازار آنها در داخل و خارج تدبیری بیندیشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت امور خارجه از دیپلماسی فعال اقتصادی برخوردار نیست

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: متاسفانه وزارت امور خارجه دیپلماسی فعال اقتصادی ندارد تا بتواند سهمی از بازارهای کشورهای همجوار همچون روسیه، عراق، ترکیه و اوراسیا و ...را به دست آورد و از توانایی لازم برای تعامل با تجار این کشورها جهت صادرات محصولات داخلی برخوردار نیست.

وی تصریح کرد: دیپلماسی اقتصادی ضعیف شود طبیعی است که نمی‌توانیم صادرات را پایدار کنیم، ضمن اینکه برخی مقررات خاص در گمرک و میزان تعرفه‌ها باعث شده است که نتوانیم محصولات خود اعم از سیب و انگور را صادر کنیم.

ذاکر خاطرنشان کرد: البته وزارت جهادکشاورزی نیز هنوز نتوانسته است محصولات کشاورزی را از طریق معرفی شناسنامه کشت، اعلام قیمت تضمینی این محصولات و تخصیص اعتبارات لازم ساماندهی کرده و از کشاورزان حمایت کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که وجود دارد عدم تعامل وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی با کارخانجات است، ضمن‌اینکه کشاورزان برای بازاریابی حمایت نمی‌شوند در حالیکه دولت، اتاق بازرگانی و وزارت صنعت باید به این حوزه ورود پیدا کنند.

آذربایجان قطب پرورش زنبور و تولید عسل است

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با اشاره به تلاش نمایندگان در این حوزه و دو سوالی که خود در این مورد مطرح کرده بود، یادآور شد: آذربایجان قطب پرورش زنبور و تولید عسل بوده و در ایران رتبه اول را دارد، اما هنوز برند ما مشخص نشده و امکان صادرات این محصول نیز وجود ندارد. کما اینکه هزاران تُن عسل در سردخانه‌ها مانده و در حال از بین رفتن است که وزیر جهادکشاورزی باید در این زمینه پاسخگو باشد.

وزارت جهاد کشاورزی نتوانسته بذر گندم را برای کشاورزان ذخیره کند

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کنار خیابان‌های ارومیه مملو از سیب است و خجالت می‌کشیم از اینکه قدر این موهبت‌های الهی را نمی‌دانیم. تاکید کرد: هم‌اکنون تنها به کشاورزان از طریق تخریب اموال، قلع و قمع باغ‌هایشان و تامین کود و سم هجمه وارد می‌شود و نتیجه این می‌شود که احتمال دارد در سال‌های آینده همچون گندم با عدم کشت این محصولات نیز مواجه شویم آن هم در شرایطی که وزارت جهاد کشاورزی نتوانسته است بذر گندم را برای کشاورزان ذخیره کند که نشان می‌دهد قدرت پیش‌بینی مسائل آتی در حوزه کشاورزی را ندارند./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌ فرماندار جیرفت به کشاورزان و عشایر در پی وقوع سیلاب احتمالی

فرماندار جیرفت با اشاره به صدور هشدار قرمز هواشناسی برای سیلاب احتمالی در جنوب استان، جزییات اقدامات را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، احمد بلندنظر با اشاره به اینکه مرخصی تمام مدیران ادارات در پی هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی‌های سیل‌آسا در جنوب استان کرمان، لغو شده است، اظهار کرد: کوهنوردان تا پایان هفته به سمت کوه‌ها نروند.

وی به روستاییان و عشایر توصیه کرد: کشاورزان با توجه به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها، محصولات خود را برداشت کنند و عشایر دام‌ها را در مسیر رودخانه‌ها و سیلاب‌ها نبرند و پناهگاهی برای حفظ دام‌های خود داشته باشند.

فرماندار جیرفت با بیان اینکه همراهی مردم و مسئولان می‌تواند منفعت باران را برای مردم به‌دنبال داشته باشد، ادامه داد: به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها آماده‌باش داده‌ایم تا در صورت نیاز برای خاک‌ریزی اطراف روستاها اقدام کنند.

وی با تشکر از بخش خصوصی که دارای ماشین‌آلات و تجهیزات راهداری هستند، تصریح کرد: ضرورت دارد امکانات مربوطه با هماهنگی فرمانداری‌ها در مسیر جاده‌های مواصلاتی حضور پیدا کنند تا در صورت نیاز برای بازگشایی مسیر اقدام کنند.

بلندنظر خاطرنشان کرد: با توجه به پیش‌بینی بارش ۸۰ میلیمتری باران در جنوب استان، از شهروندان خواهشمندیم مراقبت کنند تا مشکلی برای خود و محصولات و خانواده پیش نیاید.

کد خبر 744999

دیگر خبرها

  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • کارگاه آموزشی مددکاران ترویجی جنوب آذربایجان غربی در مهاباد
  • کشاورزان برای حمل محصولات حتماً از طریق شرکت‌های مجاز اقدام کنند
  • توصیه‌ فرماندار جیرفت به کشاورزان و عشایر در پی وقوع سیلاب احتمالی
  • فعالیت مراکز خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی از نیمه اردیبهشت در گلستان
  • پیشگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی با ابتکار پژوهشگران کرمانی
  • آغاز برداشت محصولات زراعی پاییزه در شهرستان کارون
  • دور دوم انتخابات مجلس از اهمیت برخوردار است
  • فصل خرید تضمینی گندم بهترین فرصت برای تحقق شعار سال است
  • زارعی: ایران از مجهزترین امکانات پدافندی برخوردار است