Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نشست امروز این کمیسیون را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

زهرا شیخی مبارکه سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح  دستور کار امروز این کمیسیون گفت: در این نشست شاهین محمدصادقی رئیس بسیج جامعه پزشکی حضور یافت و ابعاد طرح مشترک بسیج و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کنترل بیماری کرونا ( طرح شهید قاسم سلیمانی) بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی افزود: شرایط کنونی کشور و افزایش شیوع کرونا نشان داده است که سرعت انتشار این ویروس از سرعت تصمیمی‌گیری مدیران بیشتر بوده در حالی که شرط موفقیت و کنترل بیماری کووید -19 سبقت گرفتن از سرعت انتشار ویروس است. همه ما درمان را اولویت قرار داده و مبارزه با کرونا را از بیمارستان‌ها شروع کردیم در حالی که در قرار داد مشترک بین وزارت بهداشت و بسیج و اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی از رویکرد‌های بهداشتی و پیشگیری استفاده می‌کنیم.

نماینده مبارکه در مجلس با بیان اینکه در پیشگیری، نظام شبکه باید فعال شود، افزود: در بحث پیشگیری چهار اصل مهم عدالت اجتماعی، جلب مشارکت اجتماعی و مردمی، هماهنگی بین بخشی و تکنولوژی مناسب وجود دارد. این طرح از کوچکترین و دور افتاده ترین نقاط شهر شروع و به حاشیه شهرها سرکشی کرده و از خود خانه‌ها شروع می‌کند از این رو عدالت اجتماعی را شامل می‌شود و از طرفی چون مردم خودشان مشارکت می‌کنند جلب مشارکت مردمی فراهم می‌شود؛ همچنین با وجود تست‌های تشخیصی سریع کرونا هم که اخیراً برای شناسایی مبتلایان به این بیماری مورد استفاده قرار گرفته است، تکنولوژی هم به خدمت  گرفته می‌شود.

شیخی عنوان کرد: استراتژی اصلی و روح حاکم بر این طرح این است که به جای دفاع از ویروس مهاجم، خودش به ویروس حمله کرده و باعث قطع زنجیره انتقال می شود. از طرفی هم در دنیا کرونا را با نگاه اجتماعی حل کرده اند نه بهداشتی و درمانی.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت:  با اجرای این طرح افراد شناسایی شده درگیر بیماری کرونا خصوصاً اقشار آسیب پذیر،باید سریعاً قرنطینه خانگی یا قرنطینه معکوس شود چرا که احتمال خطر برای این افراد بیشتر است. به هر حال با این طرح بستر اجرای قانون نظام ارجاع و پرونده الکترونیک نیز فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۷ همت به طرح دارویار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خانه ملت سلمان اسحاقی در تشریح نشست مشترک اعضای این کمیسیون با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: تامین دارو، شیرخشک و تجهیزات پزشکی از موضوعات مهمی است که در اولویت کمیسیون بهداشت مجلس قرار دارد و برای تحقق این مهم باید هماهنگی هایی میان متولیان یعنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محوریت سازمان غذا و دارو، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه انجام شود و این مساله مهم دراین نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اسحاقی افزود: بحث معیشت کادر درمان، تبدیل وضعیت نیروهای طرحی و استفاده از ظرفیت این نیروها و تعرفه گذاری پرستاری از جمله مسائل و موضوعات مطرح شده توسط اعضای کمیسیون بود .همچنین استفاده از ظرفیت برنامه هفتم و بودجه 1403 در پیشبرد اهداف نظام سلامت مورد بررسی قرار گرفت .

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: توجه به مشکلات حوزه سلامت توسط کمیسیون بهداشت به گونه‌ای است که در پی نشست کمیسیون بهداشت با مسئولان وزارت بهداشت، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، ۷ همت بابت پرداخت مطالبات ذی نفعان اصلی یعنی داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش اختصاص یافت که اتفاق مثبتی در زمینه تامین دارو ایجاد شود.

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • بهره برداری از سالن ورزشی هنرستان دخترانه نور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه