Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@21:25:15 GMT

مسجد «امام حسن عسکری (ع)» جهرم نوپا اما پر فروغ

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۷۲۲۸

مسجد «امام حسن عسکری (ع)» جهرم نوپا اما پر فروغ

از شور و حرارت موجود در اهالی مسجد «امام حسن عسکری (ع) مشخص است که اهالی محله به نماز جماعت و خواندن نماز اول وقت اهمیت ویژه ای قائل هستند.

خبرگزاری شبستان- جهرم:

چند سالی می شود که مسجدی در حاشیه یکی از خیابان های جدید جهرم سربرافراشته و آن را به نام مقدس حضرت امام حسن عسکری (ع) نامگذاری کرده اند؛ مسجدی که اگرچه به نسبت کوچک است اما معنویت و صفای آن دل های هزاران نفر از اهالی محله را جلا داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حضور مومنانه اهالی محله در صف های به هم تنیده نماز جماعت در این مسجد که مسما به نام امام یازدهم شیعیان است خود گویای مفاهیم و تعابیر بسیاری است و ما را به یاد این حدیث از پیامبر مهربانی ها می اندازد که فرمودند «مساجد خانه پرهیزگاران است».

 

صفا و صمیمت مسجد «امام حسن عسکری (ع)» موج می زند و آن را می توان شب ها هنگام نماز جماعت به وضوح دید؛ امام جماعت مسجد آنگاه که تکبیر نماز می گوید همگان نیز به اقامه نماز می پردازند و از شور و حرارت موجود در اهالی مسجد مشخص است که اهالی محله به نماز جماعت و خواندن نماز اول وقت اهمیت ویژه ای قائل هستند.

 

جلوه گری این مسجد به نحوی است که نه تنها در ایام خاص مانند ماه رمضان بلکه در سایر روزها، مسجد مملو از جمعیت است و البته در ایامی مانند ماه رمضان که در هنگام نمازهای یومیه شور و حال خاصی در شهر موج می زند این مسجد نیز پذیرای مومنان و نمازگزاران است.

 

از دیگر ویژگی های مسجد «امام حسن عسکری (ع)» جهرم واقع شدن در کنار خیابان است که محیط اطراف آن مغازه ها و واحدهای تجاری مستقر بوده و همین امر سبب شده تا نمازگزاران مسجد را علاوه بر مردم محله، مغازه داران و متصدیان واحدهای صنفی نیز تشکیل دهند.

 

ناخودآگاه به یاد این حدیث از رسول خدا (ص) می افتم که فرمودند «مساجد بازاری از بازارهای آخرت هستند، پذیرایی آن مغفرت و تحفه‌اش بهشت است».

 

اقامه مستمر نماز جماعت با استقبال مردم

کارشناس امور مساجد اداره تبلیغات اسلامی شهرستان جهرم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) در مورد اهمیت مسجد، گفت: مولا علی (ع) می فرمایند «نشستن من در مسجد از سکونت در بهشت برایم بهتر است، زیرا اقامت من در بهشت موجب خوشنودی من است، اما بودن من در مسجد موجب رضا و خوشنودی خدا است»؛ این مهم اهمیت مسجد و ویژگی منحصر به فرد آن را نمایان می کند.

 

حجت الاسلام «محمد رضا حسینی» با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) که می فرمایند «هرکس به سوی مسجد گام بردارد، در برابر هر گامی ۱۰ حسنه برایش ثبت و ۱۰ گناهش پاک و ۱۰درجه و منزلت او در بهشت بالا می‌‌رود»، افزود: مسجد «امام حسن عسکری (ع)» شهرستان جهرم که از مساجد نوپای این شهر است اگرچه مدت زیادی از راه اندازی آن نمی گذرد اما استقبال مردم و اهالی محله از نمازهای جماعت آن گویای معنویت و صفای این مسجد و نمازگزارانش است.

 

وی عنوان کرد: در این مسجد علاوه بر اقامه نمازهای جماعت در نوبت های صبح، ظهر و مغرب فعالیت های دیگر نیز به همت اهالی مسجد انجام می شود که از جمله آن برگزاری مراسم های مناسبتی در ایام موالید و سوگواری اهل بیت (ع) است.

 

کارشناس امور مساجد اداره تبلیغات اسلامی شهرستان جهرم بیان کرد: از جمله برنامه هایی که در این مسجد به صورت مداوم برگزار می شود آیین سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) است که در سال های پیش با حضور و سخنرانی آیت الله «لطف الله دژکام»، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و همچنین حجت الاسلام «محمد حسین مدبر»، امام جمعه جهرم انجام شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین برپایی تکیه به مناسبت میلاد حضرت صاحب الزمان (عج) نیز هر ساله در این ایام مبارک توسط اهالی مسجد برگزار می شود که با استقبال خوب مردم و اهالی محله نیز رو به رو شده است.

 

حجت الاسلام حسینی همچنین به دیگر فعالیت های مسجد «امام حسن عسکری (ع)» اشاره کرد و گفت: اقامه عزاداری در ایام محرم و همچنین برنامه های ویژه ماه رمضان از فعالیت های این مسجد است که با اجرای برنامه های متنوع از جمله مرثیه سرایی و نوحه خوانی مداحان اهل بیت (ع) همراه است.

 

علاوه بر برنامه های مذهبی و اقامه نماز جماعت، امروزه مساجد کارکردهای دیگر نیز دارند و در زمینه هایی همچون کمک به محرومان و نیازمندان، اجرای فعالیت های فرهنگی، برنامه های مشاوره و... در مساجد فعالیت می شود.

 

برنامه های از جنس فرهنگ در مسجد «امام حسن عسکری (ع)»

یکی از فعالان فرهنگی مسجد «امام حسن عسکری (ع)» با اشاره به برنامه های این مسجد گفت: فعالیت های این مسجد در حوزه های مختلف در طول سال انجام می شود که از جمله آن برنامه های فرهنگی است.

 

«حامد امیری» افزود: فعالیت های فرهنگی در حوزه بسیج اصناف در این مساجد و در طول سال های ابتدایی راه اندازی آن انجام می شد که با استقبال خوب این قشر از جامعه نیز همراه بود.

 

وی از دیگر فعالیت های این مسجد را انجام برنامه های فرهنگی ویژه بانوان عنوان کرد که در این راستا واحد خواهران مسجد «امام حسن عسکری (ع)» به اجرای فعالیت هایی در این حوزه در طول سال می پردازد.

 

به گزارش شبستان، اگرچه تمام فعالیت های ذکر شده مسجد «امام حسن عسکری (ع)» منحصر به ایام غیر کرونایی و شیوع این بیماری بوده است اما اهالی مسجد پیش از شیوع این بیماری به اجرای فعالیت های مختلف پرداخته که با همراهی و مشارکت مومنان، نمازگزاران و اهالی محله و استقبال خوب مردم رو به رو بوده است.

پایان پیام/691

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد امام حسن عسکری مسجد طراز اسلامی فعالیت های مسجدی مسجد امام حسن عسکری اهالی مسجد نماز جماعت اهالی محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • 7 میز خدمت در حاشیه نماز جمعه ارومیه برپا می‌شود
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند