Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-طرز تهیه محلبی خرما | مواد لازم جهت تهیه محلبی خرما | خواص خرما | طرز تهیه دسر مقوی خرما |آسان ترین روش تهیه دسر خرمایی

مواد لازم:

شیر یک لیتر   شکر نصف پیمانه آرد سفید  دو و نیم قاشق غذاخوری خرما  بیست عدد نشاسته ذرت دو و نیم قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری  معادل پانزده گرم


پیمانه  لیوان فرانسوی دسته دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرز تهیه:

مرحله اول:

اگر خرماها خشک هستند ،بیست دقیقه در آب خیس کنید . خرماها را با شش تا هفت قاشق غذاخوری شیر در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم . شیر را با آرد و نشاسته مخلوط کرده ، روی حرارت هم می زنیم وقتی به قوام رسید ، خرما و شکر را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر می جوشانیم .

مرحله دوم:
کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم . داخل ظرف مناسب سرو ، می ریزیم . محلبی حاضر است . کسانی که خرما دوست دارند حتما امتحان کنند .

پیشنهاد می شود بخوانید:طرز تهیه رولت خرما / رولت خرما و حلوا / طرز تهیه رولت خرما بدون فر

خواص خرما


خرما میوه بسیار سالمی است که در رژیم غذایی شما وجود دارد.

آنها دارای مواد مغذی متعددی هستند، فیبر و آنتی اکسیدان ها، که همه آنها موجب سلامتی شمااست هضم غذا را بهبود می بخشد و به کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک می نماید

چند راه برای اضافه کردن خرما به رژیم غذایی شما وجود دارد. یک راه محبوب برای خوردن آنها به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاهای مختلف است. آنها همچنین یک میان وعده بزرگ را می سازند.

محتوای کالری خرما بالاتر از بیشتر میوه های تازه است. محتوای کالری خرما ها شبیه سایر میوه های خشک، مانند کشمش و انجیراست.

اکثر کالری ها در خرمااز کربوهیدرات ها می آید. بقیه از مقدار بسیار کمی پروتئین هستند. علیرغم کالری های آنها، ویتامین ها و مواد معدنی مهم علاوه بر میزان قابل توجه فیبر هستند.

در 3.5 اونس (100 گرم) خرما مواد مغذی زیر می باشد:

   کالری: 277    منیزیم: 14٪ از RDI کربوهیدرات: 75 گرم   مس: 18٪ از RDI   فیبر: 7 گرم منگنز: 15٪ RDI پروتئین: 2 گرم   آهن: 5٪ RDI پتاسیم: 20٪ از RDI   ویتامین B6: 12٪ از RDI

 
  خرما همچنین از آنتی اکسیدان ها بالایی برخوردار است.

خرما دارای فیبر بالا :
فیبر کافی برای سلامت کلی شما مهم است.
با تقریبا 7 گرم فیبر در 3.5 اونس، خرما یک راه افزایش فیبر در رژیم غذایی است.
فیبر میتواند از طریق جلوگیری از یبوست به سلامت گوارشی شما کمک کند وباعث می شود که جنین به طور منظم روده اش به تشکیل مدفوع کمک کند.
در یک مطالعه، 21 نفر به مدت 21 روز مصرف کردند، بهبودی را در فرکانس مدفوع بهبود دادند و در مقایسه با زمانی که آنها خرما نخوردند، افزایش قابل توجهی در حرکت روده داشت.
علاوه بر این، فیبر ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد. فیبر هضم را تسریع می بخشد و می تواند باعث جلوگیری از افزایش میزان قند خون پس از غذا شود.
خرما می تواند سلامت مغز را ارتقا دهد:
خرما ممکن است برای کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک ها در مغز مفید باشد که برای جلوگیری از بیماری آلزایمر مهم است.
خرما مفید برای زنان باداری
در طول  هفته های حاملگی، ممکن است خرما ها موجب ترویج و تسهیل کارهای طبیعی زنان باردار شوند.
خرما جایگزین قند:
به دلیل طعم شیرین، مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان ها، خرما ها یک جایگزین سالم برای قند سفید در دستور العمل های غذایی هستند.

طرز تهیه توپک خرما

مواد لازم:

خرمای نرم یه پیمانه دارچین به مقدار دلخواه گردو ریز خرد شده یک پیمانه پودر هل به مقدار دلخواه ارده نصف پیمانه کنجد یا پودر نارگیل

طرز تهیه:

مرحله اول:

خرمای نرم ، گردو ریز خرد شده یا آسیاب شده ، ارده ، دارچین ، پودر هل رو خوب ورز بدین و به اندازه دلخواه برداشته و با دست به شکل توپک دربیارین .

مرحله دوم:

نهایتا داخل کنجد یا پودر نارگیل غلطونده و سرو نمایید.

امیدواریم مطلب طرز تهیه محبعلی خرما برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید:طرز تهیه کلوچه خرمایی / طرز تهیه نان خرمایی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت قاشق غذاخوری مواد لازم طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش‌رنگ و لذیذ به شیوه خاله‌ها!
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کند
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کنند
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • توزیع نان کامل در ۲۵ نانوایی شیراز
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید
  • این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید