Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان منظمی گفت: هدف از اجرای عملیات پایش، با توجه به وقوع خشکسالی های بی سابقه  دو دهه گذشته در سطح مراتع شهرستان حفظ و احیاء مراتع و تقویت پوشش گیاهی از نظر کمی و کیفی به دلیل وضعیت تغییر اقلیم، کنترل پروانه چراهای صادر شده، راستی آزمایی هر سامانه عرفی بر اساس کارت ممیزی مراتع، حذف دامدارانی که بیش از ۳ سال ترک دامداری نموده اند یا اقدام به اجاره دادن مرتع می نمایند ونهایت سوق دادن بهره برداران جهت اخذ کارت پروانه چرا و تهیه طرح مرتعداری و نظارت بر اجرای طرح های مرتع داری مصوب طبق کتابچه طرح می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 وی گفت: طرح پایش مراتع ییلاقی در سالجاری با پیمایش کل هر سامانه مرتعی از بیستم خرداد ماه سالجاری آغاز و در تاریخ سی و یکم شهریور ماه به پایان رسید. این طرح در سی و یک سامانه مرتعی شهرستان شامل مراتع طاق ملک- فیض آباد، علی آباد، گرگ آباد، رویان غربی، انجیلبوان ، فرسک، چاه خانزاده، سرخ تنگه، آبخوری، حیدرآباد برو ، تلیستان، مراغه، گل هاشم ، ترشکلا، صلح دره، حاجی آباد، قدرت آباد ونکان، عمروان، علی آباد مهدی آباد، محمد آباد، سید آباد ، نمورد ، کنز شرقی، شیخ گله، شیخاب بالا و پایین و لور می شود. 
 منظمی افزود: طرح پایش مراتع به دلیل اهمیت برقراری تعادل بین دام و مرتع از سوی دامداران، استفاده صحیح از پوشش مراتع علاوه بر حفظ خاک و تقویت منابع آب موجب افزایش ۳۵ درصدی تولید علوفه نیز می‌شود. ایشان سه محور مشارکت ، اشتغال زایی، توسعه و کشت گیاهان دارویی را زمینه حضور بهره برداران برای مشارکت در احیا مراتع عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که با مشارکت بهره بردارن، جوامع محلی، شرکت های تعاونی منابع طبیعی امکان استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های مراتع شهرستان در راستای توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و گردشگری فراهم گردد.

46

کد خبر 1459086

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان

هوشنگ نورمحمدی با اشاره به آغاز کوچ بهاره عشایر لرستان، اظهار کرد: کوچ‌بهاره عشایر استان تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه دارد، ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار با ۹۰۰ هزار راس دام از مناطق شمال استان‌های ایلام و خوزستان و جنوب لرستان به مناطق ییلاقی استان کوچ خواهند کرد.
 به گفته وی ۸۰۰ خانوار عشایر همدان به عنوان میان بند و مسیر کوچ به مدت یکماه از مراتع لرستان جهت تغذیه دام استفاده می‌کنند.
 مدیر کل امور عشایر لرستان با تاکید بر اینکه عشایر از کوچ سنتی خودداری و برای جابجایی دام‌ها از خودرو‌های حمل دام استفاده کنند، گفت: عشایر از خسارت به مزارع و باغات توسط دام‌ها جلوگیری و از حرکت دام‌ها در بستر جاده و عبور دام از داخل شهرهاخودداری کنند.
نورمحمدی خاطر نشان کرد: عشایر کوچ‌رو درمسیل روان آب‌ها و سیلاب و بستر رودخانه اتراق نکنند.
وی با بیان اینکه قبل از کوچ امور عشایر خدمات رسانی لازم به عشایر انجام شده است، گفت: آرد خانه پزی، نفت و گاز و علوفه دامی بین عشایر کوچ رو توزیع شده است.
مدیرکل امور عشایری لرستان با اشاره به اینکه از نیرو‌های نظامی و انتظامی، پلیس راه، بسیج ناحیه مقاومت عشایری تقاضا داریم که امنیت عشایر راه در حین کوچ تامین کنند وگشت خودروی سیار داشته باشند، تاکید کرد: از همه دستگاه‌های اجرایی به خصوص شبکه دامپزشکی، منابع طبیعی، شبکه بهداشت، جهادکشاورزی و هلال احمر انتظار داریم بر اساس وظایف سازمانی به عشایرکوچ رو خدمات رسانی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • طرح کنترل کوچ ومدیریت چرای دام تا پایان اردیبهشت
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اخذ مجوز ماده ۲۳ برای اجرای باند دوم دهق به گلپایگان
  • رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری