Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان مصطفوی، رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران در پاسخ به این پرسش که «میزان اثر بخشی اجرای طرح تعطیلی دوهفته‌ای در کشور چگونه است؟»، اظهار داشت: از روز شنبه محدویت‌های جدی تری در کشور شروع شده است و بر اساس تعداد بیماران بستری که روزانه در شهرهای مختلف گزارش می‌شوند، مناطق کشور به سه دسته قرمز، نارنجی و زرد تقسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در هرکدام از این رنگ بندی‌ها، محدودیت‌های حضور در محل کار و اجتماع و محدودیت‌های دیگری اعمال شده است؛ البته لازم به ذکر است در حال حاضر بسیاری از کشورها مثل کشورهای اروپایی و آمریکایی مثل کشور ما درگیری شدید با کرونا را تجربه می‌کنند و آن‌ها نیز متناسب با شرایط‌شان محدودیت‌ها و تعطیلاتی را دنبال می کنند.

استاد اپیدمیولوژی انستیتو پاستور ایران افزود: تجربه گذشته این کشورها به خصوص کشورهای اروپایی این است که آنها تعطیلی‌ و محدودیت‌های گسترده‌ای را تجربه کردند که نتیجه آن، کاهش قابل توجه انتشار بیماری بود و اکنون در برخی کشورهای اروپایی مثل فرانسه این تعطیلی‌ها هنوز ادامه دارد.

عضو هیأت علمی انستیتو پاستور ایران تأکید کرد: مسلم است این تعطیلی و محدودیتها اگر براساس ضوابط علمی و مشخص اتفاق بیفتد، انتظار داریم که تاثیر آن کاهش موارد ابتلا و مرگ بعد از گذشت حداقل 2 تا هفته باشد.

مصطفوی متذکر شد: اما باید چند نکته را برای اعمال صحیح و اثر بخشی مناسب این محدودیتها مد نظر داشته باشیم. اول اینکه انتظار است نوع محدودیتها و اولویت بندی آنها بر اساس مستندات و مبتنی بر شواهد علمی پذیرفته شده باشد.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور ایران بیان داشت: در تصمیم گیری در ارتباط بانوع محدودیتها، باید مشارکت اقشار مختلف جامعه و مخصوصا خبرگان علمی و متخصصان مرتبط اخذ شود و نهایتا اینکه به موضوع بررسی صرفه- هزینه مداخلات در تصمیم گیری‌ها توجه جدی داشت تا بتوانیم با هزینه کمتر، بیشترین بازدهی را در مداخلاتی که در پیش می‌گیریم، داشته باشیم.

مصطفوی اضافه کرد: نکته دوم اینکه باید همه ساختارهای کشور اعم از مردم و ساختارهای اجرایی، فرماندهی واحد ستاد ملی مقابله با کرونا را بپذیرند و یک هدف واحد دنبال شود و آن کاهش موارد ابتلا و موارد مرگ از طریق تبعیت از چارچوب‌هایی است که توسط وزرات بهداشت تدوین و توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اعمال می‌شود.

رئیس بخش اپیدمیولوژی انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: در نهایت اینکه اگر ما بهترین تصمیم‌ها را گرفته باشیم، همکاری و همراهی خوب مردم را داشته باشیم و فرماندهی خوب و منسجمی را برای کنترل اپیدمی داشته باشیم؛ اما یک نظارت خوب و جدی برای اعمال مداخلات دنبال نماییم، قطعا نتیجه مناسبی نخواهیم گرفت.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور افزود: به نظر می‌رسد در محدودیت‌هایی که از شنبه در کشور اعمال شده، نظارت مناسب و تنبیهات متناسبی برای قانون شکنان در نظر گرفته نشده یا اجرایی نشده است؛ در نتیجه اینکه در بعضی موارد، این محدودیت‌ها شکننده به نظر می‌رسد.

مصطفوی ابراز داشت: انتظار است اگر موارد فوق را درست اجرایی کنیم، بتوانیم بر موج سهمگینی که کشور بیش از یک ماه درگیر آن است، فائق بیاییم.     منبع:فارس

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر ویروس کرونا کووید 19 انستیتو پاستور ایران داشته باشیم محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه در دیدار رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مالیات باید از همه مردم گرفته شود چرا که اگر تنها از بخشی از مردم اخذ شود، بیشتر شبیه جریمه خواهد بود.

وی گفت: نباید این تلقی در کشور ایجاد شود که اخذ مالیات برای برخورد با متمکنین صورت می‌گیرد بلکه باید فلسفه مالیات به خوبی تبیین شود.

آیت الله سعیدی با اشاره به جایگاه مالیات در اداره کشور گفت: معادن و ذخایر کشور برای نسل‌های مختلف و همه افرادی است که در این سرزمین زندگی می‌کنند و نباید برای هزینه‌های جاری و روزمره مورد مصرف قرار بگیرد.

نماینده ولی فقیه در استان قم با تاکید بر تبیین مالیات برای مردم گفت: برخی از مردم متوجه نیستند که درآمدهایشان در این کشور به دست آوردند و برای امنیت و فعالیت‌های تجاری و درآمدی که دارند باید مالیات پرداخت کنند.

دیگر خبرها

  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • کشف محموله سنگین شیشه و هروئین از یکدستگاه تریلی در هنگ تایباد
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود
  • محدودیت پروازی به برخی از فرودگاه های کشورهای حوزه خلیج فارس
  • محدودیت پروازی به برخی از فرودگاه‌های کشورهای حوزه خلیج فارس
  • محدودیت پروازی به فرودگاههای دبی و شارجه
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • تا ۵ سال آینده در کشورهای پیشرفته سیگار پیدا نمی‌شود/ دخانیات تنها صنعتی که پس از انقلاب تحریم نشد!
  • کنایه سنگین عطاءالله مهاجرانی به آمریکا و فرانسه بعد از حمله سپاه به اسرائیل /بازهم به بایدن اطلاعات غلط دادند!