Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان ها: مسکن مهر که از ابتدا مورد انتقاد برخی از کارشناسان قرار گرفته بود اما در بسیاری از پروژه ها در کرمان به پایان رسیده و تعداد قابل توجهی از اجاره نشین های کرمانی را صاحب خانه کرد.

در حالیکه مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان یک ماه قبل وعده داد که تمام پروژه های مسکن مهر در استان تا انتهای سال جاری به پایان می رسد اما هنوز هم هستند متقاضیانی که بعد از نزدیک به یک دهه همچنان چشم به راه مهربانی مسئولان مانده اند و خانه‌هایشان نیمه کاره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار اینان اما بی نتیجه بوده است و هنوز اجاره نشینانی هستند که در وضعیت کنونی بازار مسکن با مشکلات بسیاری دست به گریبان هستند.

انتظار اما بی نتیجه بوده و هنوز اجاره نشینانی هستند که در وضعیت کنونی بازار مسکن با مشکلات بسیاری دست به گریبان هستند

نا توانی پیمانکاران برای اتمام این پروژه ها در حالی مردم را با مشکلات گسترده مواجه کرده که با توجه به تورم چند برابری مصالح ساختمانی، تکمیل این پروژه های نیمه کاره بیش از گذشته مشکل شده است.

خبرگزاری مهر طی روزهای اخیر به مشکلات برخی از این متقاضیان پرداخت «بی مهری مسکن مهر در شهر کرمان / ۳ هزار خانه روی هوا ماند» اما سکوت تنها عکس العمل مسئولان برای حل مشکل مردم بود، گویا در گوشه و کنار استان، کم نیستند پروژه های مسکن مهر که دست مردم را در پوست گردو گذاشته‌اند و مسئولان می‌گویند دلیل این مشکلات عدم توانایی پیمانکاران طرح‌های باقیمانده برای تامین اعتبار و تکمیل پروژه ها بوده است.

امسال ساخت پروژه مسکن مهر به پایان می رسد

چندی قبل مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر تعداد واحدهای مسکونی شمال استان کرمان را ۳۲ هزار و ۸۰۰ واحد اعلام کرده است که تعدادی از این واحدها با مشکلاتی برای تکمیل مواجه هستند.

علی حاجی‌زاده ابراز امیدواری کرد که با تکمیل واحدهای باقیمانده تا پایان سال جاری پرونده مسکن مهر به کلی بسته و جشن اتمام این طرح در کرمان برگزار شود.

اما گویا مسئولان فراموش کرده‌اند که تعدادی از این واحدها با مشکلات قضایی مواجه هستند و این گونه به نظر می رسد که می‌خواهند با کنار گذاشتن این واحدها از طرح مسکن مهر، پرونده طرح را ببندند.

گویا مسئولان فراموش کرده‌اند که تعدادی از این واحدها با مشکلات قضایی مواجه هستند و این گونه به نظر می رسد که می‌خواهند با کنار گذاشتن این واحدها پرونده این طرح را ببندند

یکی از متقاضیان این واحدهای مسکن مهر به خبرنگار مهر می‌گوید: همزمان با مطرح شدن ساخت مسکن مهر ما نیز در یک تعاونی مسکن که قانونی اعلام و از طریق ادارات دولتی معرفی شده بود ثبت نام کردیم و آورده مورد نیاز را واریز کردیم و وام ۲۵ میلیون تومانی را هم دریافت و پرداخت اقساط را هم شروع شد.

فاطمه معصومی می‌گوید: در فازهای مختلف و سایر پروژه ها و حتی در مواردی که بعد از ما زمین واگذار و کار احداث شروع شد خانه‌ها تکمیل و واگذار شده است اما با وجود اینکه پنجره دو جداره، چارچوب و درب‌ها و بخش های مختلفی از وسایل داخلی را خودمان خریداری کردیم پیمانکار هنوز خانه‌ها را تحویل نداده است و مشخص نیست سرنوشت ما چیست.

هر سال وعده سال آینده را می‌دهند

محمد کمساری نیز از دیگر مالکان به خبرنگار مهر می‌گوید: هنوز هیچیک از واحدها تحویل نشده و هر بار هم که پیگیری می‌کنیم وعده سال بعد را می‌دهند.

وی می‌افزاید: ما همه مستاجر هستیم و سرمایه ما در این خانه‌های نیمه کاره در حال استهلاک است و خودمان هم هر ماه باید هزینه‌های زیادی بابت اجاره خانه بدهیم، حداقل دستگاه‌های مربوطه؛ گاز، آب و برق را وصل کنند تا در همین وضعیت در خانه‌ها ساکن شویم و خودمان مشکل را رفع کنیم.

وی گفت: وام ۲۵ میلیونی در آن زمان که برای خود رقمی بود تبدیل شد به ۴۵ میلیون اما هنوز خانه‌ها ساخته نشده و کسی هم نظارتی ندارد و جوابگو نیست.

وی از مسئولان خواست حرف دل مردم را بشنوند و برای رفع مشکل چاره اندیشی کنند چطور یک نفر وام را دریافت می‌کند از مردم آورده می‌گیرد و زمین هم مجانی دریافت می‌کند و بسیاری از وسایل داخلی خانه را هم مالکان خریداری کرده‌اند اما بعد از این مدت نتوانسته خانه‌ها را تمام کند.

مسئولان حرف مردم را بشنوند و برای رفع مشکل چاره اندیشی کنند چطور یک نفر وام دریافت می‌کند از مردم آورده می‌گیرد و زمین هم مجانی می‌گیرد اما بعد از این مدت نتوانسته خانه‌ها را تمام کند

معاون مسکن اداره راه و شهرسازی کرمان در این خصوص به خبرنگار مهر می‌گوید: مسکن و شهرسازی وظیفه تامین زمین را داشته است که به صورت ۹۹ ساله تامین و در اختیار شرکت تعاونی قرار گرفته است.

مجتبی زابلی زاده می‌گوید: هر گونه تصمیم گیری در خصوص پروژه، تاریخ زمان بندی و نحوه تحویل برعهده تعاونی هایی است که پروژه را آغاز کرده است.

تکمیل ۳ هزار واحد باقیمانده در دستور کار باشد

وی گفت: بخش قابل توجهی از پروژه ها به پایان رسیده است و تعداد اندکی باقیمانده است که باید با هم افزایی مشکلات آنها رفع شود.

مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز به خبرنگار مهر گفت: چیزی که در این طرح‌های باقیمانده وجود دارد تامین اعتبار اولیه تعاونی از طریق تسهیلات است، ضعف مدیریت در تعاونی و عدم پرداخت تسهیلات بانکی موجب زمان بر شدن برخی از طرح ها شده است.

محمد خواجه زاده افزود: برای اینکه مشکل حل شود باید جلساتی بین دستگاه‌های مختلف از جمله شرکت تعاونی، راه و شهرسازی و بانک برگزار شود تا مشکلات رفع و در زمان مشخص خانه‌ها تحویل شوند.

تعداد واحدهای مسکن مهری که نیمه کاره مانده و کارشان به دستگاه قضایی کشیده حدود سه هزار واحد است و اتمام طرح مسکن مهر در حالی که وضعیت این پروژه ها مشخص نشده است مسلماً جفا به افرادی است که در قالب یک طرح قانونی برای خانه دار شدن سرمایه گذاری کرده‌اند اما گرفتار تعاونی‌های غیر کارآمد و گاه ناتوان در اجرای پروژه ها شده‌اند.

کد خبر 5079595

منبع: مهر

کلیدواژه: مسکن مهر پروژه نیمه تمام استانداری کرمان ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیوع کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا بارش باران گرگان بوشهر بسیج بارش برف ستاد ملی مقابله با کرونا کمک مومنانه خبرنگار مهر راه و شهرسازی مسکن مهر استان کرمان نیمه کاره پروژه ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سیدمحمدهادی سبحانیان معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیرو‌های توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند.

در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در ۱۴۰۱ از میان ۷ هزار نفر حدود هزار و ۳۰۰ نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی  پذیرش و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات ۱۸۹ نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها ۳۰سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیرو‌های پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میز‌های نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکرد‌های متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. لازم به ذکر است رویداد‌های نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارز‌ها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بستر‌های فرار مالیاتی تبدیل شده است.

در پایان این دیدار ضمن ایجاد مقدمات همکاری‌های فی مابین بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور مالیاتی کشور، مقرر شد: بستر مشارکت نخبگان در حل مسائل ملی فراهم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • پنجره‌ای رو به شفافیت
  • واکنش بازار به تغییر مقررات انتشار آگهی مسکن
  • خانه‌دار شدن کابوس جوانان بیجار/نفس مستاجران به شماره افتاد
  • گروگانگیری خونبار در خراسان ؛ کشف آثار درگیری خونین در خانه قربانی | آدم‌ربایان اجاره‌ای پسر ۳۰ ساله را به زاهدان بردند
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد
  • سال سخت خانه‌به‌دوشان
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود