Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،پیر حسین کولیوند رئیس اورژانس کشور امروز سه شنبه ۴ آذرماه ۹۹ با حضور در وزارت میراث فرهنگی و گردشگری با ایزدی مدیرکل حوزه وزارتی و مهندس اسکندری دبیر انجمن هتل داران کشور در خصوص ابعاد مختلف اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و نحوه همکاری بین دو دستگاه در این امر دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امور پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، در ابتدای این جلسه با اشاره به غربالگری صحیح و سریع افراد مبتلا به کرونا گفت: اگر افراد مبتلا از افراد سالم سریعا شناسایی و جداسازی شوند قطعا مراجعات به بیمارستان‌ها کاهش خواهد یافت.

او افزود در حاشیه شهرها، خانواده‌هایی که قادر به اجرای صحیح قرنطینه نیستند و تعدادشان در یک خانه زیاد است و همچنین که اماکنی که تجمع بیشتر است افراد مبتلا هم افزایش خواهند یافت و کنترل این بیماری بسیار سخت‌تر خواهد شد.

کولیوندبا اشاره به شناسایی سریع و جداسازی افراد بیمار در این طرح بیان کرد: در تهران خانه‌هایی کوچکی وجود دارند که ممکن است در آن‌ها بیش از ۸ نفر زندگی کنند که اگر یک نفر مبتلا شود همه اعضای خانواده مبتلا خواهند شد و امکان قرنطینه فرد مبتلا در این منازل برای آن خانواده‌ها بسیار سخت خواهد شد.

مسئول قرارگاه و پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: در بحث کنترل ویروس کرونا یک از بهترین روش‌ها شناسایی زودهنگام افراد مبتلا و جداسازی آن‌ها از افراد سالم است که اگر این امر به درستی اجرا شود افراد سالم خواهند ماند.

او افزود:در حال حاضر پیش بینی شود با توجه به شرایط موجود زمستان سختی در پیش خواهیم داشت.

او با تاکید بر اینکه طرح شهید قاسم سلیمانی یک طرح ملی است و با اشاره به آیه ۳۲ سوره مائده که خداوند می‌فرمایند اگر جانی را نجات دهید همانند آن است که جان همه بشریت را نجات داده اید افزود: در حال حاضر همه دستگاه‌ها با تمام توان و امکانات برای نجات هموطنان به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: 

اعمال محدودیتهای جدید، تردد بین شهری را کاهش داد

کولیوند ضمن اشاره به تجربه سازمان اورژانس کشور در انتقال دانشجویان از چین به ایران و قرنطینه آن ها بیان کرد: سازمان اورژانس پس از انتقال دانشجویان ایرانی به کشور یک هتل اطراف تهران را برای قرنطینه آن‌ها در نظر گرفت و تمامی خدمات هتل داری از قبیل مدیریت، خدمات، نظارت و کنترل دانشجویان را کارکنان اورژانس انجام داده اند و همین امر افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی شد.

 او گفت: قرنطینه افراد در محیط‌هایی مانند هتل باعث حفظ کرامت هموطنان خواهد شد و افرادی که دارای توان مالی مناسب نیستند و نمی‌توانند قرنطینه را رعایت کنند، این طرح کمک کننده خواهد بود.

کولیوند افزود: وزیر محترم میراث فرهنگی و گردشگری در نامه‌ای از همکاری در این طرح و از آمادگی هتل‌های سراسر کشور و اولویت بندی آن‌ها برای اجرای این طرح خبر داد.

اوضمن تشکر از میراث فرهنگی و گردشگری انتظارات را از آن وزارت خانه تشریع کرد و گفت: در این طرح سه گروه جامعه مورد هدف هستند گروه اول افراد پر خطر که اگر در خانواده‌ای فردی مبتلا به کرونا شود و در آن خانواده افراد پرخطر مانند سالمندان و مادران باردار حضور داشتند آن‌ها را برای نگهداری در نقاهتگاه جداسازی خواهیم کرد، گروه بعدی افرادی هستند تست PCR آن‌ها مثبت شده اند و ممکن است حتی علائم نیز نداشته باشند و فقط ناقل ویروس باشند که باید در نقاهتگاه‌ها تحت نظر باشند و گروه سوم افرادی هستند که پس از گذراندن دوران بستری در بیمارستان به شرط احتیاط باید ۳ الی ۴ روز از بقیه افراد جدا باشند که این افراد نیز در نقاهتگاه‌ها نگهداری خواهد شد.

کولیوند ادامه داد: در اجرای هرچه بهتر این طرح جدی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری هستیم و انتظار داریم که بتوانیم در کمترین زمان این طرح را اجرایی کنیم.

در ادامه جلسه  ایزدی مدیر کل حوزه وزارتی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ضمن استقبال از این طرح گفت: در جلسه‌ای که پیش‌تر با همکاران خود در این وزارتخانه برگزار شد مسائل و ابعداد را بررسی کردیم و آمادگی هر گونه همکاری هرچه بهتر این طرح را داریم.

او افزود: همچنین آمادگی داریم ۶۳ هتل ایرانگردی و جهانگردی را در اختیار این طرح قرار داده و همچنین لیستی از هتل‌ها و مهمان سرا‌های سراسر کشور همراه با لوکیشین را آماده و به قرارگاه پشتیبانی طرح حاج قاسم سلیمانی ارائه خواهیم داد.

گفتنی است؛ در این جلسه مقرر شد، نامه‌ای تنظیم و به تمامی استانداران سراسر کشور جهت همکاری و ارائه لیست هتل‌ها و مهمانسرا‌های دولتی ارسال گردد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا اورژانس کشور میراث فرهنگی و گردشگری حاج قاسم سلیمانی افراد مبتلا خواهد شد طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده