Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازگاران گفت: درخواست داریم تا قوانینی جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب و صندوق حمایتی در این خصوص ایجاد شود تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند در مسیر توسعه کشور به‌خوبی گام بردارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد سازگاران، یک از کارآفرینان موفق خراسان رضوی در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: پیش از اینکه وارد عرصه کارآفرینی شوم در یکی از شرکت‌های خصوصی مشغول فعالیت بودم که در آنجا شاهد این بودم که در داخل کشور فناوری و توانایی ساخت برخی تجهیزات و وسایل به ظاهر ساده وجود ندارد و مجبور به واردات این محصولات از سایر کشورها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع انگیزه‌ای شد تا به این سمت برویم و محصولاتی را تولید کنیم که پیش از این باید از کشورهای خارجی وارد می‌کردیم از این رو فعالیتمان را در حوزه طراحی، مهندسی معکوس تجهیزات الکتریکی، اندازه‌گیری و آزمایشی شروع کردیم.

سازگاران با تأکید بر اینکه فعالیت ما در بحث مهندسی معکوس، سالیانه از خروج ده‌ها میلیارد تومان از کشور جلوگیری می‌کند، افزود: خوشبختانه توانسته‌ایم در حال حاضر برای 8 نفر اشتغال مستقیم و برای حدود 10 نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کنیم که در صورت حمایت دستگاه‌های دولتی ظرفیت چند برابری جهت ایجاد مشاغل را داریم.

این کارآفرین موفق خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در حال حاضر درآمد سالیانه شرکت به حدود یک میلیارد تومان در سال رسیده است که این نتیجه تلاش بی‌وقفه من و همکارانم است و اگر بخواهم به افرادی که تازه وارد عرصه کارآفرینی شده‌اند توصیه‌ای داشته باشم، باید بگویم که از تلاش کردن خسته نشوید و باید وقت بیشتری را صرف رسیدن به اهداف خود کنند تا بتوانند در فعالیت خود موفق شوند و انتظار رسیدن به موفقیت در زمان کوتاه را نداشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه نظام آموزشی باید به سمت حرفه‌آموزی برود، گفت: من فارغ‌التحصیل دانشکده فنی و حرفه‌ای هستم و به جرئت می‌توانم بگوییم که اکثر افراد کارآفرین موفق خراسان رضوی افرادی هستند که در دانشکده‌های فنی تحصیل کرده‌اند زیرا خروجی این دانشکده‌ها به گونه‌ای است که افراد به راحتی وارد بازار کار می‌شوند.

سازگاران ادامه داد: چند سالی است که مراکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای فعالیت خود را شروع کرده‌اند و این امر باعث شده تا علاوه بر اینکه افراد فارغ‌التحصیل به راحتی وارد بازار کار می‌شوند، افرادی که به دنبال ایجاد کسب‌وکار خود هستند بتوانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند.

این کارآفرین موفق خراسان رضوی در پایان بیان کرد: متأسفانه نوسانات ارزی تأثیر مستقیمی در کسب و کارهای شبیه ما داشته است و این امر باعث شده تا سود ما از قراردادهای طولانی مدت به‌شدت پایین آید لذا درخواست داریم تا قوانینی جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب و صندوق حمایتی در این خصوص ایجاد شود همچنین می‌توان با کاهش حق بیمه کارکنان یا کاهش ضریب‌های مالیاتی از کارآفرینان در بخش فناوری‌های دانش‌بنیان حمایت کرد تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند در مسیر توسعه کشور به‌خوبی گام بردارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور

سید علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر به جزییات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم کانکت پلاس اشاره کرد و گفت: هدف از کانکت پلاس طراحی سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است‌ و برنامه و تسهیلاتی برای نخبگانی که به کشور باز می‌گردند، در نظر گرفته شده است. براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلا در خارج از کشور شرکت تاسیس و یا محصولی تولید کردند و می خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تاسیس کنند، مورد حمایت اولیه و فناورانه ما قرار خواهند گرفت.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با اشاره به اینکه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تومانی بلاعوض به افرادی که به دنبال تاسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می شود، گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک های علم و فناوری پردیس، دانشگاه شریف، تهران، اصفهان، شیراز و ... در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی ۲ ماه و نیم ۳۸۰ پروپوزال به دست ما رسید، گفت: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین ما پروژه های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضا برخی از طرح ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شان کمتر است.

حسینی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از ۱۷۰۰ محقق پست داک در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بازگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم و اگر پروپوزال فرد تایید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یکسال بیمه خواهد شد.

کد خبر 6079034 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • فرآیند مهارت‌آموزی در مهدیشهر با عنایت اعتباری دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور