Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار فوتی ناشی از کرونا همچنان بالا و دولت در تلاش برای اجرای دقیق طرح جدید محدودیت های کرونایی است. در همین راستا بازدیدهای سرزده از سازمان ها و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و اصناف در پایتخت با جدیت دنبال می شود به شکلی که دستگاه های مختلف باید در هر لحظه منتظر حضور تیم های بازرسی برای ارزیابی رعایت پروتکل های بهداشتی و طرح جدید محدودیت ها باشند و امروز هم معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران به همراه مسعود شفیعی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران به همراه خبرنگاران به صورت سرزده از برخی دستگاه های دولتی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، امروز (سه شنبه) در بازدید پاشا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران به همراه مسعود شفیعی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از برخی دستگاه های دولتی، با ارزیابی اجرای ضوابط طرح جدید محدودیت های کرونایی با متخلفین برخورد شد.

بنابراین گزارش، بی تردید موفقیت طرح جدید تنها با مشارکت همه شهروندان محقق خواهد شد، لذا کارمندان دستگاه های مختلف نیز باید ضوابط طرح را جدی بگیرند و نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام کنند و از سوی دیگر شهروندان نیز با مشارکتی فعال از مراجعه به دستگاه های دولتی برای خدمات غیر ضروری پرهیز کنند.

در همین راستا، غلامرضا عباس پاشا معاون استاندار تهران در گفت وگو با ایسنا، گفت: حسب دستور استاندار تهران بازدید سرزده ای از برخی دستگاه های دولتی به همراه ریاست سازمان برنامه ریزی استان تهران انجام شد تا چالش های رعایت پروتکل های بهداشتی و طرح جدید محدودیت های کرونایی مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی در توضیح این بازدید افزود: نخستین دستگاهی که در آن حضور پیدا کردیم آموزش و پرورش شهر تهران بود که در اجرای ضوابط بسیار خوب عمل کرده بود و با بهره گیری از زیرساخت های الکترونیک در جهت پاسخگویی به ارباب رجوع گام برداشته است و از سوی دیگر خوشبختانه میزان ابتلا در آموزش و پرورش یک درصد بوده است که جای قدردانی از اقدامات این نهاد در قطع زنجیره کرونا دارد. متاسفانه بیشترین آمار ابتلا در استان تهران میان دستگاه های دولتی نیز مربوط به نهادهایی همانند ثبت اسناد استان تهران است که بازدیدی از این دستگاه نیز انجام شد.
 

وی ادامه داد: در بازدید از ثبت اسناد مواردی از تخلف در رعایت پروتکل های بهداشت فردی و عدم استفاده از ماسک مشاهده شد که در همین راستا از طریق بالاترین مقام این دستگاه به این افراد تذکر بدون ثبت در پرونده داده شد. متاسفانه تا به امروز بر اساس خوداظهاری کارمندان در دستگاه های مختلف استان تهران به صورت میانگین حدود ۱۵ درصد کارمندان دولت به این بیماری مبتلا شده اند. در برخی واحدهای ثبت اسناد تجمعی از ارباب رجوع به دلیل ضرورت ارائه برخی خدمات ضروری منوط به حضور افراد مشاهده شد که مقرر شد با پیشنهاد ثبت اسناد و تایید استاندار تهران این سازمان برای تسریع در رائه خدمات به شهروندان و کاهش تجمع آنها تا ۵۰ درصد از نیروهای خود را استفاده کند.

پاشا درباره ضمانت اجرایی طرح جدید در ادارات نیز گفت: برای دستگاه های دولتی که کارمندان در آنها مرتکب تخلف شوند مجازات هایی از تذکر بدون درج در پرونده تا انفصال از خدمت را در نظر گرفته اند که باید نظارت و اعمال این مجازات ها توسط بالاترین مقام اجرایی آن دستگاه اعمال شود.

به گفته وی، بی تردید روند نظارت بر اجرای طرح جدید محدودیت های کرونایی با دقت توسط فرمانداران و بخشداران در استان تهران با بهره گیری از تیم های بازرسی تا پایان طرح ادامه خواهد داشت و سازمانها و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی در هر لحظه باید منتظر حضور تیم های بازرسی به صورت سرزده در محل کار خود باشند لذا باید تمامی ضوابط طرح به دقت اجرا شود.

معاون استاندار تهران در پاسخ به سوالی درباره میزان ابتلا کارکنان استانداری تهران نیز گفت: باتوجه به اینکه استانداری تهران مراجعه کنندگان بسیاری دارد هم از شهروندان و هم از دستگاه های مختلف حدود ۲۰ درصد مبتلا به این بیماری شده اند که بیشترین میزان نیز در فرمانداری ها و بخشداری ها بوده اند.

در بخش دیگری از این بازدیدها مسعود شفیعی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران نیز با اشاره به بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی کشور برای محدودیت های کرونایی در سازمان ها و نهادهای عمومی دولتی و غیر دولتی گفت: باید خدمات عمومی و ضروری در دستگاه های مختلف تفکیک شود و در این راستا مقرر شد دستگاه های مختلف خدمات ضروری خود را به ما اعلام کنند تا با حداکثر ظرفیت این خدمات به شهروندان رائه شود.

وی افزود: از شهروندان انتظار می رود خدمات عمومی که قید فوریت در آنها وجود ندارد را به ایامی بعد از محدودیت های کرونایی موکول کنند. بی تردید برای دستگاهی که ارائه خدمات ضروری به شهروندان دارند به جای بهره گیری از یک سوم نیروها می توان مجوز داد که با ۵۰ درصد نیروها خدمات ارائه کنند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه دستگاه های دولتی، بسیاری از خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه می کنند اما باید با توسعه زیرساخت ها ارائه خدمات الکترونیک گسترش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران کروناویروس همه باهم علیه کرونا محدودیت های کرونایی نظارت دستگاه ها مسئولیت اجتماعی در برابر کرونا طرح جدید محدودیت های کرونایی برنامه ریزی استان تهران طرح جدید محدودیت ها دستگاه های دولتی دستگاه های مختلف رعایت پروتکل استانداری تهران استاندار تهران تیم های بازرسی ثبت اسناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور

سازمان جهانی بهداشت به منظور تقویت خدمات پزشکی اورژانس، ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور خارجی خودکار به همراه ۱۲۵۰ پد دفیبریلاتور را با کمک مالی اتحادیه اروپا تهیه و به سازمان ملی اورژانس ایران ایران اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، سازمان جهانی بهداشت به منظور تقویت خدمات پزشکی اورژانس، ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور خارجی خودکار به همراه ۱۲۵۰ پد دفیبریلاتور را با کمک مالی اتحادیه اروپا تهیه و به سازمان ملی اورژانس ایران ایران اهدا کرد.

این تجهیزات به طور قابل توجهی ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد، اقلام اهدایی قرار است در استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند.

دستگاه دفیبریلاتور می‌تواند نجات بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد، این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور مؤثر پایش و با ارسال شوک‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌کند؛ طراحی این دستگاه‌ها به گونه‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌های پاسخ به فوریت‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند.

سیدجعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه‌ها اظهار کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌های مؤثر و به موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.

وی افزود: اهدای این تجهیزات که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌های انسانی اتحادیه اروپا تأمین مالی شده است، تأکیدی بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌های آسیب پذیر است.

گفتنی است، این پروژه در راستای مأموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌های انسانی مواجه هستند، انجام شده است، هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهادها و ارائه دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب‌آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌های هدف کمک کند.

کد خبر 746985

دیگر خبرها

  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • معرفی ۴ فروشگاه لوازم کشاورزی متخلف به تعزیرات حکومتی در جیرفت
  • شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران
  • پلمب ۱۲۱ مرکز متخلف بهداشتی در غرب اهواز
  • آرش میراسماعیلی به تصرف در اموال دولتی محکوم شد!
  • جزئیات همکاری دستگاه‌های دولتی با درگاه ملی مجوزها اعلام شد | این ۱۵ دستگاه مجوز الکترونیکی ندارند!