Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری، در سومین جلسه ستاد «زندگی با کرونا»، افزود: طرح ۳۰۷۰ که ارائه ۳۰ خدمت بیمه ای به شکل غیرحضوری برای کاهش ۷۰ میلیون بار مراجعه است از مهم ترین برنامه های امسال این سازمان است که در روزهای اخیر تعدادی از این خدمات رونمایی شده و تا پایان سال مابقی به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هر خدمتی که غیرحضوری شود و نیاز به مراجعه به شعب را کاهش دهد اقدام موثر در جهت افزایش رضایتمندی بیمه شدگان است و همچنین برای پیشگیری از شیوع کرونا اثرگذار است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به اقدامات بخش درمان این سازمان در مواجهه با کرونا اشاره کرد و گفت: مراکز درمانی این سازمان محدودیتی برای پذیرش و بستری بیماران کرونایی قائل نیستند. از حداکثر ظرفیت برای ارائه خدمات به بیماران کرونا استفاده می کنیم.

وی با اشاره به تقویت مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی گفت: افزایش دستگاه های اکسیژن ساز بیمارستان ها یکی از این اقدامات است. همچنین مقرر شده است ۲۰۰ عدد دستگاه ونتیلاتور نیز خریداری و به بیمارستان ها تحویل داده شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: وعده داده بودیم که تا پایان سال ۵۵۱ تخت به تخت های مراکز درمانی این سازمان افزوده می شود که در آذر امسال ۱۳۸ تخت به ظرفیت تخت های بیمارستان ها اضافه می شود که ۳۶ تخت آن از نوع ویژه است که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا ضروری است.

سالاری ادامه داد: بخش های درمان مستقیم و غیرمستقیم این سازمان برای ارائه خدمات مطلوب به بیمه شدگان با تمام توان تلاش می کنند. در بخش پرداخت مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تا پایان مهر با این مراکز تسویه کردیم که در تاریخ این سازمان بی سابقه است.

امیرعباس منوچهری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: ۱۵ درصد مراجعین کرونایی در بخش های ویژه این سازمان بستری هستند و ۷۸ درصد کل بستری شدگان بیمه شده این سازمان هستند.

وی با اشاره با افزایش تخت های بستری تا پایان سال، افزود: عمده تخت ها مربوط به استان های محروم است.

هادی زبده شیرکوهی معاون منابع انسانی سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه با بیان اینکه حفاظت از کارکنان و ذینفعان و رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای اجرایی از مهمترین ماموریت های این معاونت است، گفت: تهیه دستورالعمل ها و بسته های آموزشی با موضوع مبارزه با کرونا از جمله این اقدامات است.

وی افزود: تاکنون ۱۲ هزار نفر از همکاران این سازمان مبتلا به ویروس کرونا شدند که ۱۰ هزار نفر از آنها در بخش درمان هستند و متاسفانه ۳۸ نفر از همکاران فوت شدند.

مهدی شکوری مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی نیز به تشریح اقدامات اخیر معاونت بیمه ای این سازمان در هفته اخیر پرداخت و گفت: عدم برگزاری موقت جلسات هیات های بدوی و تجدیدنظر تشخیص مطالبات، کمیسیون های پزشکی (موضوع ماده ۹۱ قانون تامین اجتماعی) وشوراهای پزشکی، توقف موقت فرایند معرفی بیمه شدگان به کمیسیون پزشکی، توقف موقت انجام معاینات پزشکی بدو بیمه پردازی برای انعقاد قرارداد متقاضیان ادامه بیمه با ماهیت غیراجباری، رانندگان، کارگران ساختمانی و..، تعلیق معرفی بیمه شده به مراجع پزشکی از جمله این اقدامات است.

وی، تعلیق بازرسی ها و تشکیل جلسات کمیته های احتساب سوابق صرفاً برای شرایط خاص را از دیگر اقدامات معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در راستای محدودیت های جدید ابلاغی مصوبات اخیر ستاد کرونا برشمرد.

کد خبر 5079861

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی سالاری سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا ویروس کرونا آمار کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران پروتکل های بهداشتی سیما سادات لاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تغذیه سالم دیابت واکسن کرونا وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرنطینه سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت خواب سازمان تامین اجتماعی بیمارستان ها بیمه شدگان تا پایان تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

"محمد مخبر" معاون اول رئیس جمهور نرخ حق بیمه درمان کارمندان و کارگران را به وزارت‌خانه‌های بهداشت، رفاه، دفاع و اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بر این اساس نرخ حق بیمه درمان افراد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی مطابق قانون تأمین اجتماعی اخذ می‌شود.

همچنین نرخ حق بیمه خانواده‌های کارکنان کشوری و لشکری اعم از شاغل، بازنشسته، مستمری‌بگیر و وظیفه‌بگیر (شامل سرپرست خانوار، همسر و فرندان مشمول یارانه) و کارکنان دستگاه‌های دولتی، اجرایی، عمومی و استفاده‌کننده از بودجه عمومی و بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری ۷ درصد و به شرح زیر است:

۲ درصد از حقوق بیمه شده شاغل (سهم بیمه شونده) که برای بازنشستگان ۱.۷ درصد است

سهم دستگاه اجرایی، ۲ درصد

مابقی سهم دولت از محل اعتبارات مندرج در قانون بودجه

همچنین سهم حق بیمه درمان خانواده‌های کارکنان دستگاه‌های کشوری که از بودجه عمومی دولت استفاده نمی‌کنند (حقوق آن‌ها از خزانه دولت نیست)، ۲ درصدِ حقوق و سهم دستگاه اجرایی مربوطه ۵ درصد است

سهم حق بیمه بازنشستگان از سایر صندوق‌های بازنشستگی ۱.۷ درصد حقوق و سهم دستگاه اجرایی مربوطه ۵.۳ درصد است.

زوجین شاغل یا بازنشسته هر دو مشمول کسر حق بیمه درمان از حقوق می‌شوند

حق بیمه درمان سربازان وظیفه و خانواده درجه یک آن‌ها مطابق سرانه مصوب است که یک پنجم آن از حقوق سرباز کسر شده و مابقی را دولت تقبل می‌کند

حق بیمه روستاییان، عشایر و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر ۷ درصد است که ۱۰۰ درصد آن در بودجه سنواتی سازمان بیمه سلامت لحاظ می‌شود

حق بیمه مشمولان بیمه ایرانیان (افراد فاقد پوشش بیمه) برای ساکنان شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر برای دهک‌های یک تا ۵ رایگان، دهک ۶ معادل ۲۰ درصد، دهک ۷ برابر با ۳۰ درصد، دهک ۸ معادل ۴۰ درصد، دهک نهم ۵۰ درصد و دهک دهم برابر با ۱۰۰ درصد حق بیمه است.

۱۰۰ درصد حق بیمه همه بیماران تحت پوشش صندوق بیمه ایرانیان که دارای بیماری‌های خاص و نادر باشند را دولت تأمین می‌کند؛ بیماری‌های مشمول این بند را شورای عالی بیمه سلامت تعیین و ابلاغ می‌کند.

نرخ حق بیمه افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی معادل ۷ درصد حقوق قانون کار تعیین می‌شود که ۱۰۰ درصد آن را در بودجه سنواتی سازمان بیمه سلامت تأمین می‌شود

پوشش بیمه سلامت برای افراد خارجی مقیم داخل و پناهندگان مورد تأیید سازمان ملی مهاجرت (ذیل وزارت کشور) از محل منابع دولت تأمین می‌شود

تحصیل دانشجویان و طلاب خارجی نیز منوط به داشتن پوشش بیمه‌ای سلامت از سازمان‌های بیمه‌گر بوده و مراکز تحصیلی دارای طلبه یا دانشجوی خارجی باید وضعیت بیمه‌ای آن‌ها را هر ترم استعلام کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • ارائه ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناور‌های صیادی گلستان
  • نوزاد بیمار در سیل جنوب سیستان و بلوچستان با بالگرد به بیمارستان کنارک منتقل شد
  • وضعیت نامطلوب محیط کسب و کار اصلاح می شود
  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناورهای صیادی گلستان
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت