Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه با توجه به شرایط جوی، زمستان امسال متفاوت‌تر از سال گذشته خواهد بود، گفت: با توجه به شرایط جوی نامساعد به تمام شهرداری‌ها اعلام می‌کنیم که مانند گذشته در برخی معابر غافلگیر نشویم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ هفتاد و یکمین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ویژه ترافیکی با حضور سازمانهای مرتبط اعم از راهداری، اورژانس ، هلال‌احمر، امداد خودرو و سایپا و هواشناسی به ریاست سردار سیدکمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور در سالن جلسات این پلیس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار تیمور حسینی؛ جانشین پلیس راهور ابتدا نکاتی را پیرامون هماهنگی دستگاه‌های مسئول با پلیس در اجرای طرح زمستانه سال جاری مورد بحث و بررسی قرار دادند و برخی نقاط ضعف و کاستی‌ها و علل تصادفات سال گذشته را  تشریح کردند.

همچنین نمایندگان سازمانهای حاضر در جلسه هرکدام جداگانه، نکات و مسائل مربوط به حوزه خود را مطرح و آمادگی خود را برای اجرای طرح ترافیکی زمستان سال جاری را اعلام کردند.

سردار هادیانفر در این جلسه اظهار کرد: 236 هزار کیلومتر جاده و هزار و 147 شهر داریم که تمام دستگاه‌ها در چندمین مرحله محدودسازی جاده‌های کشور در شرایط کرونا پای کار بوده و فعالیت کرده‌اند.

رئیس پلیس راهور افزود: با توجه به شرایط جوی، زمستان امسال متفاوت‌تر از سال گذشته خواهد بود، چون در آخرین ماه فصل پاییز در قسمتهای شمالی کشور، زمستان را تجربه می‌کنیم.

وی افزود: همچنان تأکید داریم هموطنان از سفر‌های غیرضروری اجتناب کنند اما ناوگان حمل و نقل عمومی همچنان در جاده‌ها در حال تردد است و ایمنی آن‌ها باید جدی گرفته شود.

این مقام انتظامی بیان کرد: تاکنون به دستور وزیر محترم راه و شهرسازی 100 نقطه پرخطر کشور ترمیم و بازسازی شده است و برای تردد اتوبوسها نیز باید قبل از فرا رسیدن طرح ترافیکی زمستان ، معاینه فنی تمام اتوبوسها ارزیابی شود.

هادیانفر ادامه داد: با توجه به شرایط جوی نامساعد به تمام شهرداری‌ها اعلام می‌کنیم که مانند گذشته در برخی معابر غافلگیر نشویم و معابر شهری را برای بارش برف با شن و نمک‌پاشی به موقع و جانمایی کیسه‌های ماسه در تما مناطق محیا کنید.

رئیس پلیس راهور بیان کرد: سال گذشته ما شرایط سختی در برخی از حوزه‌ها داشتیم و معابر اصلی را در بسیاری از مسیر‌های کشور مسدود کردیم تا اتفاقی برای هموطنان رخ ندهد؛ امسال باید شرایط به گونه‌ای باشد که تمام دستگاه‌ها با هم همراه باشند تا در شرایط خاص ، مأموریت خود را با کمترین آسیب انجام دهند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: اکثر تصادفات در شهر‌ها منجر به خسارت است اما در جاده‌ها بیشترین تصادفات از نوع جرحی و فوتی گزارش می‌شود و بر اساس گزارش سازمان پزشکی قانونی سال گذشته بعد از دو سال متوالی ما کاهش تصادفات را داشتیم و در نیمه نخست سال کاهش 15 درصدی جان‌باختگان برون‌شهری را ثبت کردیم و تأثیر بیماری کرونا در این رابطه 35 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در زمستان 11.3 درصد کاهش تصادفات گزارش شد، خاطرنشان کرد: در تصادفات یکی از دلایل اصلی فوتی‌ها، نحوه انتقال آنها است لذا باید شرایطی را پیش‌بینی کنیم که زمان رسیدن به محل حادثه توسط نیروهای درمانی را کاهش دهیم.

هادیانفر عنوان کرد: هر چند اگر شرایط جوی نامساعد باشد اجازه پرواز بالگرد نیز برای امدادرسانی وجود ندارد لذا باید محلهای استقرار پلیس، اورژانس، امداد و هلال‌احمر را به گونه‌ای تعبیه کنیم که نزدیکترین موقعیت به محل حوادث احتمالی را داشته باشیم که در صورت بروز حادثه چه در شهر و چه در جاده، سریع رسیدگی را انجام دهیم.

رئیس پلیس راهور ادامه داد: تعداد زیادی گردنه‌های حادثه‌خیز داریم که در همین رابطه نیز باید برای بهبود وضعیت گردنه‌ها و تردد هموطنانمان اهمیت بیشتری قائل شویم.

به گفته این مقام انتظامی، تقریباً 33 درصد مجروحان و متوفیان تصادفات جاده‌ای به خاطر نبستن کمربند ایمنی توسط همه سرنشینان است و نظارت سازمان راهداری و شرکتهای حمل و نقل بر استفاده از کمربند ایمنی و همچنین نظارت پلیس بر این موضوع در جاده‌ها و فرهنگ استفاده از کمربند ایمنی توسط سرنشینان ، می‌توان 70 درصد از فوت هموطنانمان جلوگیری کرد و در صورت بروز، تصادف از نوع خسارتی شود.

وی با اشاره به گزارش هواشناسی برای زمستان امسال خاطرنشان کرد: امسال زمستان ما سردتر و سخت‌تر از سال گذشته است لذا باید آمادگی کافی داشته باشیم تا غافلگیر نشویم و مراقبت از راه‌ها و مسیر‌های تردد هموطنان یکی از موضوع‌های مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

تهران| جریمه تردد در ساعات ممنوعه چگونه پاک می‌شود؟پلیس: خودروهای غیربومی ساکن تهران در صورت تردد جریمه‌ می‌شوند؛ دو هفته تحمل کنیدجریمه 5هزار خودرو از آغاز اجرای طرح ممنوعیت تردد دو هفته‌ای

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا پلیس بارش برف حوادث جاده ای پزشکی قانونی سازمان امداد و نجات هلال احمر اورژانس راهور رئیس پلیس راهور ویروس کرونا پلیس بارش برف حوادث جاده ای پزشکی قانونی سازمان امداد و نجات هلال احمر اورژانس راهور رئیس پلیس راهور توجه به شرایط جوی رئیس پلیس راهور تر از سال گذشته زمستان امسال اجرای طرح جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی در خصوص ترددهای عابرین در معابر توضیح داد و گفت: برابر ماده ۲۱۵ آئین نامه راهنمایی و رانندگی عابرین پیاده مکلف هستند در هنگام عبور از سطح معابر حتماً از پیاده رو عبور کنند.

وی افزود: در جاهایی که پیاده رو نیست عابرین پیاده باید از سمت چپ معبر و خلاف جهت دیگر وسایل نقلیه عبور کنند و دلیل آن هم این است که وسایل نقلیه‌ای که از روبرو در حال تردد هستند آنها را ببینند و اگر یک درصد حواس راننده پرت شد و به سمت آنها رفت عابرین بتوانند جان خود را نجات دهند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: بر اساس همین ماده ۲۱۵ عابرین پیاده گرامی از پریدن و دویدن ناگهانی در سطح معابر باید جدا خودداری کنند.

سرهنگ مؤمنی افزود: همچنین تردد عابرین پیاده در سطح معابر بزرگراهی ممنوع است و اگر زمانی که می‌خواهند به سمت دیگر بروند باید از گذرگاه‌های عابرین پیاده و پل‌های هوایی که به همین منظور تعبیه شده است استفاده کنند.

وی گفت: عابر پیاده ای که از عرض معابر بزرگراهی عبور می‌کند مسلماً اگر تصادفی برای او روی دهد همکاران بنده به او نیز سهم تقصیر می‌دهند. بله عابرین پیاده هم بر اساس ماده ۲۱۵ آئین نامه راهنمایی و رانندگی در تصادفاتی که از محل‌های ممنوع عبور می‌کنند سهم تقصیر می‌گیرند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت شهر تهران در سال گذشته مربوط به عابرین پیاده بوده است. وقتی این آمار را بررسی می‌کردیم دریافتیم که بالای ۶۰ درصد از این آمار مربوط به تصادفات عابرین در معابر بزرگراهی بوده است. یعنی جایی اتفاق افتاده است که دقیقاً عابرین پیاده نباید از آنجا تردد می‌کردند. در تمام این ۶۰ درصد به عابرین پیاده سهم تقصیر داده‌ایم.

کد خبر 6080685

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی کشور
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی در این محور شمالی
  • محدودیت‎های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • محدودیت ترافیکی در راه‌های مازندران
  • عکس متفاوت از پلیس زن در قزوین/عکس
  • حضور متفاوت زنان پلیس در مراسم رژه ارتش | تصاویر
  • ۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود
  • زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها
  • محدودیت‌های ترافیکی ویژه روز ارتش در ساری