Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، پیام‌ها و درخواست‌های ارسالی شما به سایت باشگاه خبرنگاران جوان (صدای مردم) به نشانی www.yjc.ir روزانه در قالب یک بسته منتشر می‌شود.

 

 

زیر بار نرفتن بانک ها برای وام

لطفا در خصوص وام ودیعه مسکن که مورد بی توجهی و مانع تراشی بانک های عامل گردیده از مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد پیگیری فرمایید که چرا بانک ها برای این وام توجهی به دستورالعملی که بارها توسط وزیر اقتصاد و راه در رسانه ها و جراید مطرح شده و در سایت مسکن ملی موجود است نمی کنند و هر شعبه ای ساز خودش رو میزند و از این دستور امتناع می کنند

پیگیری از شرکت سایپا

با سلام و احترام

من مردادماه خودرو ساینا اس ثبت نام کردم بهمن ماه موقع تحویل خودرو هست اما شرکت سایپا میخواد به جای ساینا اس، ساینا معمولی تحویل بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفا این مطلب رو پیگیری بفرمایید که حق ما مشتری ها ضایع نشود

با تشکر

هایما

با سلام بنده در سال ۹۷ یک دستگاه خودرو هایما s7توربو ثبت نام کردم و زمان تحویل دی ۹۸ بوده ولی همچنان دعوت نامه ی به بنده ندادند و هم اکنون با تاخیر ۱۱ماه روبرو هستیم و هیچ خبر خوشی از تحویل ای خودرو به مشتریان وجود ندارد .

واز آنجا که ایران خودرو با یک طرح تبدیل به مشتریان جواب میدهد که این طرح نمونه مناسب برای کلاه برداری از مشتریان است .

ومن از طرف تعدادی از ثبت نام کنندگان این خودرو از باشگاه خبر نگاران جوان درخواست داریم که این مشکل را پیگیری کند .

به امید پیگیر شما

مرسی

عدم وجود محدودیت کرونایی در چراغ برق تهران

سلام. وقت بخیر

علیرغم تعطیلی بخش هایی از بازار پانزده خرداد و سایر مناطق تجاری، متاسفانه چراغ برق، خیابان ملت، خیابان اکباتان، کاملا فعال و پر رفت و آمد بوده و تقریبا تمامی پاساژهای تجاری و فروشگاهها فعالیت دارند. ظاهرا کرونا اینجا فعالیتی نداره....

ارائه تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاہ آزاد اسلامی

با سلام، چرا تکمیل ظرفیت توسط دانشگاه آزاد دادہ نمی شه؟

پس وعدہ مسئولین چی شد؟

آب گل در روستای جسانیه بزرگ اهواز

یک هفته است که اب این طور گل مانده و مسئولین رسیدگی نمی کنند خواهشمندم مسئولین رسیدگی کنید

قيمت گذاری خودرو

قيمت های ها سايپا چرا اين قدر كذايی می باشد كجای دنيا هم چين چيزی داريم .كی اين ماشين های سايپا رو قيمت گذاری می كنه به داد مردم برسيد پژو پارس 126 كوئيك 140 به خدا مردم دارن ديوانه می شن ماشين ثبت نام كردم برج 5 -99 بعد اون اومدن گفتن هرسه ما قيمت تغيير می كنه اين کجاي قانونه ما قانون گذار تعيين كرديم تصويب نشده دارن ازمردم پولشو می گيرن من كاركر بايد 100 درصد افزايش قيمت رو ازكجا بيارم چرا اينجوريه می كنن اينا اينو حتما پيگيری كنيد توروخدا

عملی نشدن وعدہ تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاہ آزاد اسلامی

با گذشت بیش از دو ھفته از وعدہ تکمیل ظرفیت ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی توسط رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاہ آزاد، ھنوز اقدامی صورت نگرفته است.

مغایرت خودروی تحویلی و ثبت نامی سایپا و گران شدن آن

با سلام من در قرعه کشی کوییک اس در تیر ماه برنده شدم و حدود 41 میلیون تومان واریز کردم ولی الان توی دعوت نامه گفتن به شما خودروس کوییک معمولی م یدیم و باید حدود 90 میلیون تومان دیگه پرداخت کنم

می خواستم اگه می شه پیگیری کنید

اعلان نکردن نتایج آزمون بخش خصوصی بعد از ۴ روز!

با سلام و احترام ،

آزمون بخش خصوصی بعد از ۴ روز از اعلام رسمی خود مرکز آزمون هنوز نتایج را اعلام نمی کند!!!! هر چقدر به سایت مراجعه می کنیم و تماس می گیریم می گن در ساعت های دیگر مراجعه کنید حل می شود ۴ روز در ساعات دیگر !!

دعوت نامه آبان ماه ساینا

سلام بهمن سال 98 رفتم 28 تومن ساینا پیش فروش ثبت نام کردم الان دعوت نامه امده باید 62 تومن بدم الان این همه پول از کجا تهیه کنم بدم؟؟؟؟؟ مگه من هر سه ماه حقوقم افزایش پیدا می کنه که قیمت خودرو هر سه ماه افزایش پیدا می کنه، اون موقع که ما ثبت نام کردیم قانون افزایش سالانه قیمت خودرو بود،حداقل برای ما که با قانون افزایش قیمت یکبار درسال بود کمکی بشه.ترو خدا شما پیگیری کنید قیمت دعوت نامه ها اصلاح بشه..ما هم مثل مهر ماهی یک سال پولمون خوابیده.این همه افزایش قیمت انصاف نیست بخدا..الان ما چه فرقی با کسایی داریم که سه ماه تحویل گرفتن، خواهش می کنم پیگیر بشید قیمت دعوت نامه ها اصلاح بشه ممنونم

قیمت محصولات سایپا

سلام لطفا رسیدگی کنید .من سال گذشته  اسفند کوییک r ثبت نام کردم ۳۴۷۰۰ واریز کردم قیمت ان زمان ۷۶ تومان بود  الان قیمت بالای ۱۲۰ شده ،بااین اوضاع از کجا حدود ۹۰ تومان دیگر تهیه کنیم .در حالی که در بازار ازاد اختلاف زیادی با قیمت کارخانه ندارد .نمی توانم ۹۰ تومان را تهیه کنم بعد یک سال حواله ام را به قیمت خوب نمی خرند تا بتوانیم با ان یک ماشین مدل پابین هم بخرم از بس با موتور جابه جا شدیم تمام بدن از سر و سینه تا پا خراب شده است. شما را بخدا به حال ما بدبخت ها فکری کنید. تشکر

بیمه مدارس

بیمه همگام با بیمه اجباری دانش آموزان در آموزش وپرورش که مسئولین مدرسه رو مجبور کردن باتهدید و ارعاب اولیا با کم کردن نمره حتما این مبلغ در  ظاهر کم اما در مجموع کل دانش آموزان پول کلانی بدست میاد که هیچ کاربردی هم نداره چون دانش آموز غیر حضوری هستن لطفا  پی گیری کنید چرا آموزش پرور این کارو اجباری کرده در مدرسه نزدیک به ۱۲۰ نفر از دادن این مبلغ خودداری کردن.

تردد پلاک غیر بومی در سطح شهر ها

سلام

از شهر قم هستم، لطفاً درخصوص تردد پلاک های غیر بومی در شهرها گزارشی تهیه کنید چون واقعا این موضوع غیر معقولی هست مثلا من که پلاک ماشینم تهران هست و ساکن قم ،نتونم از ماشین استفاده کنم و باید با همکاران بطور دسته جمعی به محل کار بریم که خود این مورد عاملی برای انتشار کرونا می شه.

خواهشاً بررسی بفرمایید

سپاس

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدای مردم شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ثبت نام کردم تکمیل ظرفیت دعوت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از دنیای اقتصاد، طلسم واگذاری سهام دو باشگاه پرطرفدار - استقلال و پرسپولیس - با همه تردیدها و انتقادهای وارده به نوع فروش این سهام و ماهیت خریداران آن، دیروز بالاخره شکسته شد و حالا این پرسش پیش می‌آید که آیا واگذاری بزرگ بعدی، خودروسازان خواهند بود؟ دیروز پس از سال‌ها انتظار و بعد تایید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت. بر این اساس، ۸۵درصد از سهام باشگاه استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس و چهار شرکت زیرمجموعه آن واگذار شد. همچنین مالکیت ۸۵درصد از سهام پرسپولیس به ۶ بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین رسید.

ارتباط ماجرای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس با موضوع خصوصی‌سازی ایران‌خودرو و سایپا، جدا از ماهیت دولتی آنها، این است که خیلی‌ها معتقد بودند هرگاه دولت سهام سرخابی‌ها را واگذار کرد، از خودروسازی بیرون خواهد رفت. در واقع شباهت‌هایی که بین این مجموعه‌ها - استقلال و پرسپولیس و ایران‌خودرو و سایپا - وجود دارد، سبب شده این گمانه‌زنی انجام شود که با واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس، راه برای خصوصی‌سازی واقعی ایران‌خودرو و سایپا هم باز شده است. این در حالی است که وجود برخی تفاوت‌ها، به‌خصوص در ماهیت مجموعه‌های موردنظر و همچنین نحوه حضور دولت در آنها، تردیدهایی جدی به فرضیه قبلی - واگذاری سهام دولت در ایران‌خودرو و سایپا پس از واگذاری سهام سرخابی‌ها - وارد می‌کند.
 
در حالت کلی، چند شباهت میان استقلال و پرسپولیس و ایران‌خودرو و سایپا در ماجرای سهامداری دولت در آنها وجود دارد که بر اساس همین‌ها، فرضیه خروج دولت از خودروسازان پس از تعیین‌تکلیف سرخابی‌ها، مطرح می‌شود. نخست اینکه واگذاری سهام هر دو گروه، سال‌ها طلسم شده بود و با وجود اینکه خصوصی‌سازی آنها روی کاغذ طرفدار و مدعی زیادی داشت، در فاز اجرا به مشکل می‌خورد و به‌اصطلاح طلسم می‌شد. این طلسم حالا در مورد سرخابی‌ها شکسته شده و از همین رو این احتمال مطرح است که واگذاری بزرگ بعدی، غول‌های جاده‌مخصوص خواهند بود.

شباهت دیگری که البته حالا پس از واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس ایجاد شده، ماهیت به‌اصطلاح خصولتی سهامداران هر دو گروه است. ایران‌خودرو و سایپا هرچند روی کاغذ، بیشتر سهامشان خارج از دولت است، اما به گفته کارشناسان و فعالان صنعت خودرو، در بیشتر همان سهام به‌اصطلاح خصوصی نیز رد پای دولت دیده می‌شود. حالا هم که سرخابی‌ها به بانک‌ها و پتروشیمی‌ها واگذار شده‌اند، این ردپا به‌نوعی دیده می‌شود، زیرا به اعتقاد برخی کارشناسان، خریداران استقلال و پرسپولیس به‌هر‌حال ارتباطاتی با دولت دارند. حتی گفته می‌شود آنها با فشار غیررسمی یا به هر حال توصیه دولت مشتری سهام این دو باشگاه شده اند.

سومین شباهتی که بین استقلال و پرسپولیس و ایران‌خودرو و سایپا وجود دارد، به موضوع فشار برای واگذاری سهام آنها مربوط می‌شود (هرچند ماهیت فشارها متفاوت است). به نظر می‌رسد در حالت عادی، دولت تمایلی به کاهش تصدی‌گری و خروج از خودروسازی‌ها و استقلال و پرسپولیس نداشته و به‌نوعی مجبور به این کار شده است. در مورد ماجرای استقلال و پرسپولیس، اصل داستان این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد این دو باشگاه نباید مالکیت مشترک داشته باشند، در غیر این صورت، مجوز حرفه‌ای برای آنها صادر نخواهد شد. عدم صدور مجوز حرفه‌ای نیز می‌توانست منجر به حذف آنها از رقابت‌های بین‌المللی و حتی سقوط به دسته‌های پایین‌تر شود. بنابراین دولت با توجه به پر‌طرفدار بودن این دو باشگاه و تحت فشار خارجی، سهام آنها را واگذار کرد تا مانعی بر سر راه صدور مجوز حرفه‌ای‌شان وجود نداشته باشد.

در مورد ایران‌خودرو و سایپا نیز هرچند فشار خارجی در میان نبوده، اما فشار قانون – به‌ویژه سیاست‌های کلی اصل 44 - دولت را در مسیر واگذاری سهام خود در ایران‌خودرو و سایپا قرار داده. دیگر شباهت میان این دو گروه، اوضاع مالی نابسامان آنهاست. استقلال و پرسپولیس با انبوهی بدهی به بازیکنان، مربیان و افراد دیگر روبه‌رو هستند، بدهی‌هایی که از سال‌ها قبل انباشت شده و دردسرهای زیادی را برای آنها ایجاد کرد و می‌کند. از طرفی، به دلیل عدم پرداخت حق پخش واقعی از سوی صداوسیما به سرخابی‌ها، آنها از درآمد بزرگی که می‌توانند از طریق پخش زنده تلویزیونی کسب کنند، محروم هستند. نتیجه این مسائل در کنار ضعف مدیریت دولتی در استقلال و پرسپولیس، آنها را در باتلاق بدهی انداخته است. در ایران‌خودرو و سایپا نیز دخالت‌های دولتی به‌خصوص در حوزه قیمت، سبب شده این دو به شرکت‌هایی زیانده تبدیل شوند (زیانی بالغ بر 174 همت).

اصلا یکی از دلایل اصلی اینکه سهام استقلال و پرسپولیس و ایران‌خودرو و سایپا در این سال‌ها معمولا خریدار خصوصی واقعی بزرگی نداشته،  وجود همین بدهی‌ها و زیاندهی‌ها و البته دخالت‌های دولتی است. در نهایت اینکه ضریب نفوذ اجتماعی بالا دیگر شباهت میان سرخابی‌ها و آبی‌و‌نارنجی‌های جاده‌مخصوص است که در این سال‌ها حساسیت زیادی را متوجه خصوصی‌سازی آنها کرده است. در واقع به دلیل همین ضریب اجتماعی بالا، سیاستگذار گزینه‌های جذاب زیادی برای فروش سهام آنها نداشته و واگذاری‌های صورت‌گرفته به‌نوعی همراه مصلحت‌اندیشی در انتخاب خریدار بوده است. به عبارت بهتر، معمولا به جای اینکه خریداران با میل باطنی مشتری سهام استقلال و پرسپولیس و ایران‌خودرو و سایپا شوند، خود توسط سیاستگذار انتخاب شده‌اند تا سهام این گروه‌ها را بخرند و این همان نقطه بزرگ تردید در خصوصی‌سازی واقعی آنهاست.

تفاوت‌های بزرگ

اما با وجود شباهت‌ها میان سرخابی‌ها و آبی‌های جاده‌مخصوص در ماجرای واگذاری سهام آنها، تفاوت‌های بزرگی نیز میان آنهاست که احتمال تکرار عین اتفاق رخ‌داده برای استقلال و پرسپولیس را برای ایران‌خودرو و سایپا به حداقل می‌رساند. نخست اینکه اصلا ماهیت و ساختار این دو گروه با یکدیگر متفاوت است. استقلال و پرسپولیس باشگاه‌هایی ۱۰۰ درصد دولتی بودند که صفر تا ۱۰۰ تصمیم‌گیری‌های کلان برای آن‌ها از سوی سیاستگذار ورزشی انجام می‌شد. حالا، اما ۸۵ درصد از سهام آن‌ها به شرکت‌های ظاهرا غیردولتی واگذار شده و طبعا سیاستگذار ورزشی حداقل به صورت مستقیم نمی‌تواند در امور آن‌ها دخالت کند.

در مورد ایران‌خودرو و سایپا، اما ماجرا فرق می‌کند. دولت در این دو شرکت سهامدار ۱۰۰ درصدی نیست، اما به اندازه یک ابرسهامدار در تصمیمات و امور آن‌ها دخالت می‌کند. از طرفی، خودروسازان در گروه دو واگذاری قرار دارند، بنابراین قانون این اجازه را به دولت می‌دهد که تا ۲۰ درصد از سهام آن‌ها را برای همیشه در اختیار داشته باشد. اتفاقا مساله سهامداران خصوصی ایران‌خودرو و سایپا و کارشناسان و فعالان صنعت خودرو اصلا این ۲۰ درصد نیست، آن‌ها به دخالت و نفوذ بیش از حد دولت در امور خودروسازان معترض هستند. آن‌ها حتی مشکلی با باقی ماندن سهام فعلی دولت ندارند، اما می‌گویند دولت نباید بیش از حقی که میزان سهامش مشخص می‌کند، در امور ایران‌خودرو و سایپا دخالت کند.

اتفاقا بحث‌هایی که طی چند ماه گذشته مطرح شد، به‌خصوص اظهارات مقام رهبری درباره اداره شرکت‌ها با سهامداری مشترک دولت و بخش خصوصی، حول محور کاهش دامنه نفوذ دولت در خودروسازی است نه الزاما واگذاری باقیمانده سهام دولت در ایران‌خودرو و سایپا. یک فعال بخش خصوصی که نخواست نامش فاش شود، در این مورد به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: ماجرای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس اصلا قابل‌قیاس با ایران‌خودرو و سایپا نیست، چون دولت در خودروسازی‌ها سهم چندان بالایی ندارد، اما در سرخابی‌ها مالک صددرصدی بود. به گفته وی، حرف بخش خصوصی این نیست که دولت باقیمانده سهام خود در ایران‌خودرو و سایپا را به بخش خصوصی بدهد، بلکه می‌گوید تکلیف سهام تودلی که خصوصی نیست، روشن شود و پس از شفاف‌سازی و عبور از پیچیدگی سهام خودروسازان، مجامع آن‌ها درباره امور داخلی‌شان تصمیم بگیرند و دولت هم به اندازه سهمش دخالت کند، نه بیشتر و نه کمتر.

اما تفاوت مهم دیگری که بین ماجرای سهام سرخابی‌ها و خودروسازان وجود دارد، نوع فشار وارده به سیاستگذار برای فروش این سهام است. در مورد استقلال و پرسپولیس، بیشتر فشار خارجی سبب شد دولت حاضر به فروش سهام آن‌ها شود. این در حالی است که در خودروسازی چنین فشاری وجود ندارد و ماهیت فشار‌ها تا به امروز بیشتر جنس قوانین داخلی داشته است.  به‌هر‌حال با توجه به وجود شباهت‌ها و تفاوت‌ها میان سرخابی‌ها و آبی‌و‌نارنجی‌های جاده مخصوص در ماجرای سهام آنها، برای پاسخ قطعی به پرسش ابتدایی گزارش، باید منتظر ماند و دید سیاستگذار در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت.

آنچه نسبتا قطعی به نظر می‌رسد، تعیین‌تکلیف سهام تودلی خودروسازان و شاید مدیریت خصوصی در ایران‌خودرو و سایپا (به دلیل تاکید رهبری بر اداره شرکت‌ها بر اساس تصمیمات همه سهامداران) است. اما اینکه دولت بخواهد اندک سهام باقیمانده خود در ایران خودرو و سایپا را واگذار و کلا از خودروسازی خارج شود، بسیار بعید است.

دیگر خبرها

  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده
  • واکنش عجیب وزیر صمت به افزایش قیمت پژو پارس: ما که مجری نیستیم! | فیلم
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت 
  • بالا رفتن قیمت خودروی پژو پارس صدای متقاضیان را درآورد
  • آقای وزیر می‌دانید مردم باید ۷ ماه قبل خودرو‌های خود را تحویل می‌گرفتند؟
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول