Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از خانه ملت، سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه این نهاد امکان افزایش غنی‌سازی و طراحی راکتور را دارد، ‌گفت: در تلاش هستیم ملاحظات فنی سازمان در طرح اقدام راهبردی دیده شود تا در اجرای آن مشکلی رخ ندهد.

«بهروز کمالوندی» با اشاره به طرح اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها که در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی مطرح است، افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از سازمان انرژی اتمی خواسته تا نظر خود را درباره جنبه‌های فنی طرح اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها عنوان کند که در این راستا چند جلسه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: صرف نظر از جنبه‌های سیاسی این طرح و اینکه تصمیم نظام جمهوری اسلامی چه خواهد بود، در جلسه کمیسیون در مورد ملاحظات فنی طرح اظهار نظر شد.

وی ادامه داد: غنی سازی، طراحی راکتور و تحقیق و توسعه از بخش‌های مختلف طرح است که بخش مهمی از آنها برای سازمان انرژی اتمی قابل اجرا است. به ویژه با توجه به پیشرفت‌هایی که در چند سال اخیر در حوزه توسعه ماشین‌های پیشرفته داشته‌ایم، سازمان انرژی اتمی امکان افزایش غنی‌سازی و طراحی راکتور را دارد.

کمالوندی با تاکید بر اینکه در صورت تصمیم نظام جمهوری اسلامی برای تولید ماشین‌های پیشرفته در حد صنعتی، افزایش ظرفیت تولید و درصد غنا برای نیازهایی که داریم، امکان اجرا است، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا ملاحظات فنی سازمان در طرح دیده شود تا در صورت تصویب سازمان در اجرای آن مشکلی ایجاد نشود.

پیش از این سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب ۵ بند طرح اقدام راهبردی علیه تحریم‌ها در این کمیسیون خبر داده بود.

اخبار مرتبط پاسخ سازمان انرژی اتمی به ادعای بی اساس آمریکا: دانشمندان ایران آماده مقابله با زورگویی آمریکا هستند در ابتدای انقلاب نظر مسئولان در مورد انرژی اتمی چه بود؟/ ناگفته های رییس پیشین سازمان انرژی اتمی 2 برنامه سازمان انرژی اتمی پس از حادثه نطنز جزییات حادثه نظنز و اختلاف ایران و آژانس از زبان سخنگوی سازمان انرژی اتمی پاسخ سازمان انرژی اتمی به گمانه زنی ها در خصوص فعال شدن مکانیسم ماشه انتقاد سخنگوی سازمان انرژی اتمی از واکنش کشورهای اروپایی به حادثه نطنز پاسخ سازمان انرژی اتمی به ادعاها درخصوص انفجار در سایت هسته ای شهید رضایی‌نژاد یزد در جلسه امروز کمیسیون امنیت با رئیس سازمان انرژی اتمی چه گذشت؟ واکنش سازمان انرژی اتمی به تحریم‌ جدید دانشمندان هسته‌ای ایران توسط امریکا واکنش سازمان انرژی اتمی به لغو احتمالی معافیت‌های هسته‌ای برجامی

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لیگ برتر 99 سازمان انرژی اتمی غنی سازی اورانیوم راکتور ایران غنی سازی اورانیوم ایران طراحی راکتور سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لیگ برتر 99 سخنگوی سازمان انرژی اتمی سازمان انرژی اتمی طرح اقدام راهبردی کمیسیون امنیت طراحی راکتور غنی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحیدرضا زیدی‌فرد صبح امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه جامع همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: امروز با امضای این تفاهم‌نامه همکاری‌ها در مسیر فناورشدن صنعت نفت منسجم‌تر پیش خواهد رفت.

وی با اشاره به ارائه دستاورد‌های بزرگ علمی سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های زیرمجموعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، ادامه داد: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور، برای افزایش کیفیت فرایندها، تجهیزات و محصولات نفتی بهره ببریم.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به رتبه نخست وزارت نفت در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هسته‌ای می‌توانیم به فناوری‌های جدیدی در زمینه آزمایشگاه‌های مرجع، استاندارد‌های بالاتر، ایمنی و دیگر موارد مرتبط دست یابیم.

ایران به فناوری تولید مستقیم هلیوم از گاز طبیعی دست یافت

محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه امروز روز خوبی برای دو صنعت بزرگ نفت و هسته‌ای کشور است، گفت: کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان حتی در چند ساعت نیز همه آنها را شرح داد.

وی با بیان اینکه تاکنون دستاورد‌های خوبی در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف صنعت نفت همچون اکتشاف، چاه‌پیمایی، نشت نفت، چگالی‌سنجی، صحت‌سنجی و... انجام شده است، افزود: با امضای این تفاهم‌نامه شاهد رونق بیشتر همکاری‌های عمیق بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت در آینده نزدیک خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران به تأکید‌های وزیر نفت و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران برای تشکیل کارگروه‌های مشترک بین دو نهاد دولتی برای امضای قرارداد‌ها پس از امضای این تفاهم‌نامه اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا شد نقش مهمی در تسریع ساخت تجهیزات ابزار دقیق و افزایش همکار‌های دو طرف خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: فعالیتی در صنعت نفت کشور وجود ندارد که نتوان آن را با فناوری هسته‌ای گره زد و این دو صنعت همواره دروازه ورود فناوری‌های نو به کشور بوده‌اند.

وی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ای‌آی‌ای‌دی (شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی)، پتروشیمی آریاساسول، پتروشیمی گچساران و... در زمینه دستگاه‌های ابزار دقیق را از تازه‌ترین نمونه‌های همکاری میان سازمان انرژی اتمی ایران و صنعت نفت برشمرد و گفت: هر دو نهاد تجربه‌های زیادی در زمینه اکتشاف مواد هیدروکربوری و هسته‌ای در زیر زمین دارند که می‌توانند با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و سایر فرآورده‌های هیدروکربوری

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران از تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و دیگر فرآورده‌های هیدروکربوری با استفاده از پرتودهی هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این سازمان همچنین دستاورد‌های خوبی در زمینه برداشت هلیوم از گاز طبیعی، بدون تبدیل گاز به گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی اعلام کرد: گام‌های اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی
  • افزایش تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • استفاده از هوش مصنوعی در حوزه انرژی اتمی افزایش می‌یابد
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی