مهمترین مسئله تولید ملی است
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۴۵۵۳
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مهمترین مسئله، تولید ملی و سرمایه گذاری است گفت: تمام مشکلات اقتصادی کشور راه حل دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، داوود دانش جعفری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه تیتر امشب با بیان این مطلب افزود: درونزا نبودن تولید به این معنی است که رشد تولید همواره متکی به عوامل بیرونی و خارج از کنترل ما است یعنی با بالا و پایین شدن قیمت نفت یا ایجاد مشکل در فروش آن، اقتصاد دچار مشکل میشود حتی وقتی هم که درآمدمان از نفت بیشتر بود هم دچار بیماری هلندی و افزایش واردات و آسیب دیدن صنایع داخلی بودیم، از این جهت باید کاری کنیم که از وضعیت وابستگی به نفت رها شویم.
این کارشناس اقتصاد با تاکید بر این که اداره کشور با صادرات غیر نفتی شدنی است گفت: یکی از راههای آن سرمایه گذاری است، باید کاری کنیم که مشکلات تولید که یکی از آن سرمایه گذاری است حل شود و باید سرمایه گذاری در کشور را تشویق کنیم.
دانش جعفری با اشاره به ناپایداریهای مالی در کشور و کاهش قدرت خرید مردم گفت: هر چقدر افت ارزش پول ملی بیشتر باشد نیاز به افزایش نقدینگی بیشتر خواهد شد، ما در تمام دولتها بین ۴۷ درصد تا ۹۰ درصد افت ارزش پول ملی داشته ایم که ناشی از افزایش نقدینگی به علت کسر بودجه و چاپ پول است که پدیده دلاری شدن اقتصاد را شکل میدهد.
او با بیان این که نباید فروش نفت را به بودجه جاری کشور متصل کرد گفت: از جمله راهکارهای حفظ قدرت خرید مردم، ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد تناسب بین نوع کارها و دستمزدهاست.
دانش جعفری با اشاره به ضرورت جلوگیری از فرار مالیاتی و افزایش پایههای مالیاتی گفت: باید امنیت و تامین اجتماعی جدیدی برای مقابله با بیماریهای ویروسی مثل کرونا به وجود بیاوریم.
مجیید شاکری دیگر کارشناس مسائل اقتصادی هم با اشاره به توسعه سنتی در ایران و وابستگی اش به نفت گفت: در دوران رکود اتفاقا نیازمند سرمایه گذاری دولت هستیم و برای ادامه جریان توسعه و سرمایه گذاری نیز نیازمند جریان صادرات نفت هستیم، اما برای این که بتوانیم به جریان صادرات نفت ادامه دهیم باید کاری کنیم که درصورت لزوم بتوانیم نفت نفروشیم، یعنی باید اقتصادی بسازیم که بدون نفت هم به خوبی کار کند.
این کارشناس با تاکید بر این که در ایران تا به امروز سیاست مالی ندشته ایم افزود: یکی از ظرفیتهای سیاست مالی در ایران فروش اوراق بدهی است که امر بی نهایتی نیست با وجود این در برابر فروش اوراق هم مقاومت وجود دارد، بعد از فروش اوراق، ظرفیت مولدسازی داراییهای دولت وجود دارد که معنی اش فروختن داراییهای دولت نیست، دولت اشکال متفاوتی از دارایی دارد که باید به سمت افزایش کارایی آنها برود.
شاکری با انتقاد از این که هنوز پایههای مالیاتی جدید به آن صورت که باید ایجاد نشده گفت: در حوزه مالیات، چون نمیدانیم کلان ایده ما چیست هنوز داریم این طرف و آن طرف میرویم.
او گفت: ما به هیچ وجه نشان نداده ایم که متوجه شده ایم که شرایط در دنیا عوض شده است و ما با سؤالهای جدیدی روبرو هستیم که همچنان داریم پاسخهای گذشته را به آن میدهیم.
این کارشناس اقتصادی گفت: ما از سال ۸۸ به بعد از ریل توسعه خارج شده ایم، اما پاسخ این مذاکره نیست، مشکلات اقتصادی ما راه حل دارد، اما اول باید ببینیم مشکل و سوال جدید چیست و پاسخ جدید به آن بدهیم نه این که همان حرفهای همیشگی را تکرار کنیم. برچسب ها: تیتر امشب ، دانش جعفری ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، مجید شاکری ، بیانات رهبری ، کسر بودجه

تبلیغات در خبربان
منبع: شبکه خبر
کلیدواژه: تیتر امشب دانش جعفری مجمع تشخیص مصلحت نظام مجید شاکری بیانات رهبری کسر بودجه سرمایه گذاری دانش جعفری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر هوشمند فهام
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
کتاب صوتی
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
دوره دیجیتال مارکتینگ
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
فروش کفش
شرکت «سرو ونگ»
فعلاً کارت گرافیک دست دوم نخرید!
داربست
اجاره کلبه چوبی
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
بهترین انیمه های استودیو بونز ؛ محبوب ترین انیمه...
یرآلماکبابی، گیزاتما و گوزلمه؛ فست فودهای پرطرفدار ارومیه
فهرستی از ایمیلهای مشتریان اپن سی لو رفته است؛...
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
تهیه غذا
سایت مذهبی فطرت
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
تعمیر فوری گوشی شیائومی
تفاوت کولر گازی و آبی
دومان سهند
افزایش دوباره قیمت مسکن در تهران
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
افزودنی های بتن چیست؟
ورود غول خرده فروشی آنلاین به دنیای متاورس و...
خیار تدلیس در معامله + شرایط تحقق خیار تدلیس
اولین پلتفرم خدمات آنلاین داربست
بهترین برند کولر چیست؟
کولر گازی 36000 گری
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
کلینیک بتن ایران
اخبار فناوری
خبر بعدی:
دولت و مجلس باید برنامه مشخصی برای افزایش کیفیت فرایند تربیتمعلم در کشور داشته باشند
محمد رمضانی معاونت گفتمانسازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارسگفت: مسئله نیروی انسانی برای هر سازمان و نهادی از اهمیت ویژهای برخوردار است. اساساً اگر بهدنبال تغییر و تحول در جامعه هستیم، این انسانها هستند که پرچمدار و از ارکان اصلی تحرکات اجتماعی به شمار میروند.
معاون بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: در آموزشوپرورش نیز بنابر رهنمودهای چند دهه اخیر مقاممعظم رهبری تحول بنیادین در این عرصه از الزامات این نهاد عنوان شده است تا ما بتوانیم نظام تعلیموتربیت کشور را از چنگال دو پدیده مبتذل در آن یعنی غربی و قدیمی بودن محتوا نجات دهیم و آن را به سمت کارآمدی حداکثری سوق دهیم.
محمد رمضانی در ادامه افزود: در بحث نیروی انسانی ساختار بزرگ و مهم آموزشوپرورش ما با دو مسئله مهم تأمین و تربیت معلم مواجه هستیم. در تربیتمعلم چالشهای بزرگی به نام فقدان ایده مطلوب و عدم وجود نیروی انسانی توانمند برای پیادهسازی نظام جامع تربیتمعلم در روبروی تحولخواهان این عرصه شکل گرفتهاست. اما در مسئله تأمین معلم که امروزه در تکتک مدارس کمبود و خلأ آن را مشاهده میکنیم و تبدیل به یکی از بزرگترین نگرانیهای آموزشوپرورش شدهاست.
این فعال دانشجویی ادامه داد: تحلیلهای آماری حاکی از آن است که تا سال ۱۴۰۶ آموزشوپرورش به جذب نزدیک به ۵۰۰ هزار نیروی انسانی نیازمند است. حال آموزشوپرورش درصدد آن است که با جذب ۵۰ هزار نفر دانشجو معلم از سال آینده و قریب به ۳۴ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش این کمبود را تا حدی برای سال آتی جبران کند. مسئلهای که با توجه به چالشهای بسیار حال حاضر در دانشگاه فرهنگیان، سخت و مشکل است.
معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در پایان گفت: دولت و مجلس باید در مسئله جذب ۱۰۵ هزار معلم در سال پیش رو به مسئله تربیت و تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش توجه می کردند و برنامه مشخصی در جهت افزایش حداکثری کیفیت فرایند تربیتمعلم در کشور داشته باشند.
انتهای پیام/