Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از دفتر نخست وزیری انگلیس، جانسون مباحث مطرح شده درباره بهبود اقتصاد جهانی بر اثر بحران کرونا و راهکارهای مقابله با تغییرات اقلیمی را پربار و سودمند خواند.

دو طرف همچنین درباره پیشرفت‌های حاصل شده در مورد تولید واکسن کرونا و ضرورت دستیابی جامعه جهانی به آن تبادل نظر کردند.

نخست وزیر انگلیس متعاقبا از طرف سعودی برای شرکت در اجلاس تغییرات آب‌وهوایی سال آینده در گلاسکو دعوت به عمل آورد و دو طرف درباره ظرفیت‌های قابل توجه عربستان در زمینه دستیابی به انرژی‌های پاک گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه همکاری‌های تجاری، فرهنگی و دفاعی از دیگر مسائلی بود که جانسون و بن سلمان درباره آن تبادل نظر کردند.

پانزدهمین اجلاس رهبران کشورهای عضو «گروه ۲۰ » در روزهای شنبه و یکشنبه گذشته بصورت مجازی به میزبانی عربستان برگزار شد.

شیوع بیماری همه‌گیر کرونا و تاثیر آن بر اقتصاد جهانی همچنین مقابله با آن و اتخاذ تدابیر لازم برای تقویت اقتصاد جهانی در دوره پسا کرونا از مهمترین موضوعاتی بود که در اجلاس ریاض رهبران گروه ۲۰ درباره آن سخن گفتند و تبادل نظر کردند.

در اجلاس یاد شده کشورهای عضو از ابتدای شیوع ویروس کرونا متعهد به پرداخت ۲۱ میلیارد دلار برای مقابله با این ویروس شدند و این اعتبار برای تأمین مالی فوری و به ویژه برای توسعه داروهای تشخیص، واکسن‌ها و درمان‌های تأثیرگذار کرونا اختصاص یافت.

رهبران کشورهای عضو در صورت ساخت موفقیت‌آمیز واکسن کرونا، خواستار توزیع عادلانه واکسن این ویروس و تسهیل راه‌های دستیابی افراد مورد نیاز به آن شدند و وعده دادند که از هیچ تلاشی برای تضمین دسترسی منصفانه به واکسن کرونا در سطح جهان فروگذاری نخواهند کرد.

در این اجلاس همچنین کشورهای عضو گروه ۲۰ متعهد شدند که برای محافظت از کره زمین، انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند و به همین منظور به تلاش‌های خود برای بازنگری در طرح‌ها و توسعه‌ پروژه‌های متناسب با شرایط و اوضاع طبیعی دنیا ادامه دهند.

تمدید و به تعویق انداختن بازپرداخت بدهی فقیرترین کشورها از دیگر موضوعاتی بود که مورد بررسی رهبران عضو گروه ۲۰ قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بن سلمان انگلیس بوریس جانسون کشورهای عضو گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳

کشورهای جهان با بیشترین آلودگی هوا در سال ۲۰۲۳ بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها شامل بنگلادش، پاکستان، هند، تاجیکستان و بورکینافاسو می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نمودار آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق در سال ۲۰۲۳ حاکی از آن است که تقریباً هوایی که کل جمعیت جهان استنشاق می‌کنند، بالاتر از محدوده مجاز کیفیت هوای تعیین‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.

ذرات ریز معلق و تأثیر آن بر سلامت انسان

ذرات معلق یا PM2.5 به ذرات ریز با قطر ۲.۵ میکرومتر یا کمتر اشاره دارد که می‌تواند به اعماق ریه‌ها نفوذ و مشکلات سلامتی ایجاد کند. سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۱ دستورالعمل‌های کیفیت هوای خود را بر اساس این ذرات به‌روز و اعلام کرد حداکثر سطح متوسط سالانه توصیه‌شده برای ذرات معلق اکنون پنج میکروگرم بر مترمکعب و از هدف قبلی ۱۰ میکروگرم در مترمکعب کمتر بسیار است.

منابع معمول آلودگی ذرات ریز معلق شامل اگزوز وسایل‌نقلیه، احتراق نیروگاه، دود ناشی از آتش‌سوزی، گرد و غبار و خاک است. جالب‌توجه این‌که ذرات ریز معلق می‌توانند صدها کیلومتر را بپیمایند و اغلب از مرزهای ملی عبور می‌کنند. به‌عنوان مثال تقریباً ۳۰ درصد از آلودگی هوا در ایالت پنجاب هند از کشور همسایه آن، پاکستان، منشأ می‌گیرد و ۳۰ درصد از آلودگی در بزرگ‌ترین شهرهای بنگلادش به هند بازمی‌گردد.

تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲ از شاخص زندگی کیفیت هوا (AQLI) نشان می‌دهد که ۹۷.۳ درصد از جمعیت جهان در معرض سطوح خطرناک ذرات ریز معلق قرار دارند که فراتر از دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت است. این نسبت میانگین امید به زندگی جهانی را ۲.۲ سال کاهش می‌دهد. این رقم در جنوب آسیا که برای سال‌ها کانون جهانی آلودگی هوا بوده و ۳۷ از ۴۰ شهر آلوده جهان را در خود جای داده، تا پنج سال است.

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس کیفیت هوا

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس شاخص زندگی کیفیت هوا با توجه به میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارتند از:

بنگلادش، ۷۹.۹ پاکستان، ۷۳.۷ هند، ۵۴.۴ تاجیکستان، ۴۹ بورکینافاسو، ۴۶.۶ عراق، ۴۳.۸ امارات متحده عربی، ۴۳ نپال، ۴۲.۴ مصر، ۴۲.۴ جمهوری دموکراتیک کنگو، ۴۰.۸ کویت، ۳۹.۹ بحرین، ۳۹.۲ قطر، ۳۷.۶ اندونزی، ۳۷.۱ رواندا، ۳۶.۸ زیمبابوه، ۳۳.۳ غنا، ۳۳.۲ قرقیزستان، ۳۳.۱ چین، ۳۲.۵ لیبی، ۳۰.۴ کد خبر 745328

دیگر خبرها

  • سرمربی سردار آزمون قراردادش را تمدید کرد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • تعیین سرنوشت دارایی های مسدود شده روسیه در نشست گروه ۷
  • سی و پنجمین اجلاس کنگره جهانی انجمن پیانک برگزار می شود
  • نتایج فوتسال قهرمانی آسیا در تایلند / ساعت بازی ایران
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳
  • نتایج آزمون‌های مرکز تایید صلاحیت ایران مورد پذیرش جامعه جهانی
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم