۵ آذر ۱۳۹۹
گفتگوی ظریف با وزیر خارجه سوئد درباره برجام
به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب به نقل از ادره کل سخنگویی وزارت امور خارجه، عصر سه شنبه محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانم آنه لینده وزیر خارجه سوئد، در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات بین المللی، موضوعات منطقه ای، موضوعات مربوط به برجام، و روابط دوجانبه و کنسولی میان دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
ظریف در این تماس با اشاره به تحریم های غیرقانونی و غیرعادلانه ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران، از ناتوانی کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات خود در برجام انتقاد کرده و به وزیر امور خارجه سوئد توصیه کرد استقلال و حاکمیت خود را قربانی سیاستهای زورگویانه و ظالمانه آمریکا نکنند.
انتهای پیام/
منبع: تقریب
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۹۵۰۲۱ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
۲ وزارتخانه نورچشمی/ کارکنان کدام وزارتخانه بیشترین مزایا را دریافت می کنند؟
پیامد این تصمیمهای مجلس انقلابی را چه کسی میپذیرد؟
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
خبر بعدی:
پاسخ منفی محمدرضا خاتمی و ظریف به حضور در انتخابات؟
به گزارش جماران؛ یک عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: شورای هماهنگی هنوز وارد بحث مصادیق انتخابات نشده است اما اسامی چند کاندیدا به صورت غیررسمی مطرح است که خودشان سکوت کرده اند.
عزت تقواییان درباره نامزدهای مطرح در جریان اصلاحات اظهار کرد: تا این لحظه در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در این زمینه بحثی نشده است زیرا بحث ها درباره ایجاد نهاد اجماع ساز است. ابتدا باید آن نهاد شکل بگیرد و درباره انتخابات بحث کند و آیین نامه ای تهیه شود و سپس وارد مصادیق شویم بنابراین تا امروز هیچ بحثی مطرح نشد است.
وی افزود: البته ممکن است احزاب در این زمینه ورود کرده باشند مثل حزب اعتماد ملی که چند کاندیدا معرفی کرده است. من غیررسمی شنیده ام که محمدرضا عارف و اسحاق جهانگیری هم وارد انتخابات می شوند ولی خود آن ها فعلا سکوت کرده اند. من همچنین شنیده ام که محمدرضا خاتمی و صفایی فراهانی هم قبول نکرده اند در انتخابات شرکت کنند. محمدجواد ظریف هم که قبول نکرده است وارد انتخابات شود. البته این ها همه به صورت غیررسمی است و رسما هنوز کسی نامزدی خود را اعلام نکرده است، البته همان طور که گفتم اعتماد ملی چند کاندیدا معرفی کرده است.
این فعال سیاسی همچنین خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما بحث قانون انتخابات ریاست جمهوری است که باید ببینیم این قانون چگونه اصلاح می شود تا بعد بررسی کنیم که چه کسانی را می توانیم معرفی کنیم اما آنچه در راهبرد اصلاحات مورد تأکید واقع شده است این است که انتخابات اگر عادلانه و رقابتی باشد، اصلاح طلبان با یک گزینه اصلاح طلب وبا اجماع وارد انتخابات می شوند و کسی را معرفی می کنند که برنامه اصلاح طلبی داشته باشد و راهبرد اصلاح طلبان را اجرایی کند.
تقواییان درباره امکان حمایت اصلاح طلبان از علی لاریجانی گفت: لاریجانی در میان گزینه اصلاح طلبان نیست و ما اعلام کرده ایم دنبال گزینه نیابتی نیستیم. کمیته ای در مجمع روحانیون مبارز در حال رصد فضای انتخابات است و ابطحی از سوی این مجمع اعلام کرده است که دنبال علی لاریجانی نیستند.