۵ آذر ۱۳۹۹
مقابله با کرونا با رویکرد بسیجی دنبال شود
به گزارش ایرنا محمدهادی مرعشی روز سهشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی سیستانوبلوچستان اظهارداشت: باید با رویکرد بسیجی و جهادی خطر ویروس را برای مردم تبیین کنیم چرا که در حال حاضر این خطر برای عموم مردم محسوس نیست.
وی افزود: نبود آگاهی و رعایت نکردن پروتکلها باعث افزایش آمار فوتیها از یک الی ۲ نفر در روز به بالای ۱۰ نفر درهر روز رسیده است.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستانوبلوچستان تاکید کرد: تبیین خطرات این ویروس رسالت بزرگی است که اعضای شورای اطلاعرسانی استان برعهده دارند و این رسالت را نه با رویکرد اداری بلکه با شیوه بسیجی و جهادی باید دنبال کنیم.
سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری بیان کرد: مقابله با انتشار ویروس و قطع زنجیره انتقال باید با همراهی مردم انجام شود و اگر مردم همراه نباشند رسیدن به این هدف میسر نیست.
مرعشی ادامه داد: ایجاد وحشت مثبت در جامعه با آگاهسازی و اطلاعرسانی در همراهی مردم اثرگذار است و در راستای این امر باید صدا و سیما و سایر رسانه ها با کمک دستگاههای اجرایی و همچنین سازمانهای مردم نهاد در تولید محتوا و مستندسازی بیشتر اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از هنرمندان بسیار تاثیرگذار بوده و اطلاعرسانی به شیوه هنرمندانه نقش به سزایی در اذهان عمومی به جا میگذارد.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستانوبلوچستان ادامه داد: بنابراین حضور هنرمندان در این عرصه و اعلام خطر به شیوههای مختلف برای آگاهسازی مردم توصیه میشود.
برچسبها سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارشهامنبع: ایرنا
کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان ویروس کرونا استانداری سیستان و بلوچستان اخبار کنکور اطلاع رسانی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۹۵۰۴۳ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ظریف: ابزار ما مذاکره است، ابزار دیگری نداریم| من جلو کری نماز خواندم، با صدام هم مذاکره کردم
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ مشخص است؛ آینده کشور تاریک و خطرناک است
آیتالله موحدی کرمانی: بعید نیست آمریکایی ها با واکسن جعلی کرونا مردم ایران را بکشند
آغاز اردوی سوم تیم ملی کشتی آزاد از ۴ بهمن
خبر بعدی:
خواب سنگین روابط عمومی فرمانداری گلوگاه/ آخرین بهروزرسانی سایت فرمانداری 13 اردیبهشت!
در شهرستان گلوگاه به دلیل بیتوجهی به جایگاه روابط عمومی این امر مهم از طرف مدیران، وضعیت روابط عمومیها سیر نزولی را طی میکند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، روابط عمومیها نه به شعار که به واقع چشمان بیدار یک اداره و نهاد محسوب میشوند که بهعنوان پل ارتباطی، وظیفه برقراری ارتباط پایدار میان مردم و سازمان و نهاد را بر عهده دارد و خلل وارد شدن در این ارتباط، کارکردهای آن سازمان را با چالش مواجه میکند.
روابط عمومی پل بین رسانه و سازمان در صورتی میتواند موفق باشد که ساختار و تشکیلات آن در سازمان به خوبی تعریف شده و مورد توجه قرار گرفته باشد در غیر این صورت ضعف در ساختار باعث میشود وقتی یک رسانه نقد میکند یا روابط عمومی تشخیص ندهد از مدیر بخواهد پاسخ دهد یا اگر هم تشخیص دهد در دستگاه خود جایگاهی برای رسیدگی به موضوع نداشته باشد.
در حالی که روابط عمومی و رسانه به عنوان دو حوزه مهم در نظام ارتباطی از جایگاه ویژهای برخوردارند و پویایی هر یک به هم افزایی و تعامل مشترک با یکدیگر بستگی دارد، اما در بسیاری از ادارات شهرستان گلوگاه این پست مهم سازمانی به واقعیتی فراموش شده تبدیل و کار آنها به نصب و تعویض بنر و پلاکارد و ارسال پیام تبریک و تسلیت خلاصه شده و اگر هم خبری باشد معمولا کلیشهای و تشریفاتی است.
چند سالی است که بازار سایتها و پرتالهای اطلاع رسانی سازمانها فزونی یافته است، اما عدهای از روابط عمومیها اطلاع رسانی خود را به همین فضا محدود کرده اند و در جلسات و همایشها از خبرنگاران دعوت نمی کنند و گویا اصلا خبرنگاری در شهرستان وجود ندارد.
بد نیست این گروه بدانند که اطلاع رسانیهای کلیشهای از طریق این قبیل پایگاههای اطلاع رسانی ادارات، منبع مستندی برای بسیاری از خبرنگاران محسوب نمیشوند مگر در موارد اندکی که صرفا انتشار خبری متناسب با نیاز مخاطبان رسانه باشد.
در یک ساله گذشته این موضوع در شهرستان گلوگاه به طور عجیبی افزایش یافته، به طور مثال وقتی مدیران استانی به گلوگاه سفر میکنند دریغ از یک اطلاع رسانی و حضور خبرنگاران شهرستان جهت پوشش خبری که نشان از بی تدبیری و بی اهمیت پنداشتن بعضی از مدیران شهرستان به عرصه اطلاع رسانی است.
حضور مدیرانی که کم دستاوردهایی را نصیب مردم نکرده است ولی جای تأسف که این دستاوردها به صورت ناقص و کم رنگ اطلاع رسانی شده و صرفا به پخش یک تیتر در صفحات فضای مجازی بسنده و گاهی همین مقدار هم انتشار پیدا نمیکند.
این امر طبیعی است که وقتی فرمانداری یک شهرستان به عنوان مقام عالی دولت در یک شهر از وجود یک مدیر روابط عمومی بی بهره است در سایر ادارات شهرستان هم پایش لنگ بزند، هر چند هستند اداراتی که به این امر توجه دارند، ولی آنقدر کم که که اصلا به حساب نمیآیند.
فرمانداری شهرستان گلوگاه حدود ۲ سال است که از وجود مدیر روابط عمومی بی بهره است، به همین خاطر در اطلاع رسانی جلسات و دعوت از خبرنگاران شهرستان کمیتاش لنگ میزند و نزدیک به صفر است.
پرتال اطلاع رسانی فرمانداری گلوگاه در شرف یک ساله شدن است که خواب مانده و از اردیبهشت ماه سال جاری تا کنون تقریبا ۹ ماه است که بروز رسانی نشده و واقعا جای سوال دارد که فرمانداری گلوگاه در این بازه هیچ فعالیت و عملکردی نداشته است؟!
روابط عمومیها در ارتباط با رسانهها باید از مجموعهای از ابزارهای ارتباطی استفاده کنند، بنابراین دعوت از خبرنگاران برای حضور در برنامه، ارسال اخبار، انتقال برخی مشکلات مخاطبان مرتبط با سازمان به خبرنگاران، ارتباط تلفنی با خبرنگاران حوزه سازمانی، مراجعه حضوری به رسانه و ... در نهایت پاسخگویی سریع به خواسته منطقی خبرنگاران میتواند تعامل روابط عمومیها و رسانهها را تقویت نماید.
در پایان ذکر این نکته لازم است؛ تا زمانی که تغییرات اساسی در چارت سازمانی، اصلاح رویکردها، بکارگیری نیروی متخصص و ابزار و امکانات به روز و حرفهای و سواد رسانهای در روابط عمومی ایجاد نشود مسؤول نمیتواند روابط عمومی را بازوی توانمند و مشاور خود بداند.
انتظار است از مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان به این بخش اهمیت ویژهای بدهند تا خدمات صورت گرفته بیشتر به مردم بازگو و تعامل خبرنگاران شهرستان با ادارات بیشتر شود.
شهرستان گلوگاه با بیش از ۴۰ هزار جمعیت در شرقیترین نقطه مازندران قرار دارد.
انتهای پیام/