۵ آذر ۱۳۹۹
دیفیوزر چیست و چه کاربردی دارد؟
افزایش سرعت خودرو موجب ایجاد جریان هوای شدید در بالا، اطراف و زیر خودرو میشود. وظیفه دیفیوزر کنترل هوای ورودی به قسمت زیرین خودرو است. ناطقان: دیفیوزر در لغت به معنای پخش کننده و یا منتشر کننده است که در سرعتهای بالا فشار زیاد هوا در زیر خودرو وجود دارد، این فشار زیاد عقب خودرو را به سمت بالا فشار میدهد و باعث ناپایداری خودرو میشود.
این قطعه در قسمت عقب خودرو و زیر سپر نصب میشود. این قطعه یکی از اجزای آیرودینامیک خودرو است و با سریعتر و همچنین هدایت کردن جریان هوایی که از زیر خودرو عبور میکند، باعث افزایش "Downforce" (نیرو پسا یا پسار/نیرو پایین رونده) میشود.
هنگامی که خودرو به سرعت بالا میرسد، فشار هوایی که از زیر خودرو عبور میکند باعث میشود تا انتهای خودرو به سمت بالا برود و به همین علت چسبندگی تایرها به زمین کم میشود. نقش دیفیوزر این است که با ایجاد Downforce انتهای خودرو به سطح زمین فشار بیشتری وارد کند و در کل پایداری بهتری، مخصوصا در سر پیچها داشته باشد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: دیفیوزر ، کاربرد ، خودرو
منبع: ناطقان
کلیدواژه: دیفیوزر کاربرد خودرو زیر خودرو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۹۵۱۴۰ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
عکسی عجیب از یک نانوایی در تهران
سرباز راهور از نماینده مجلس عذرخواهی کرد؛ سیلیزدن کار خود حسن روحانی بود!
دکترحسین انتظامی به سوک پدر نشست
خبر بعدی:
تدارک دانشجویان علمی کاربردی برای گذراندن دوره کارورزی در آلمان
ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به ارتباطات بینالمللی این دانشگاه بیان کرد: اولین دانشجویان علمی کاربردی در حال اخذ ویزا برای گذراندن دوره کارورزی خود در آلمان هستند.
دکتر"محمدحسین امید" عصر امروز هشتم بهمنماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در کرمان گفت: برنامه های امسال دانشگاه علمی کاربردی به سرانجام رسیده بهطوری که 93 هزار مدرس مورد ارزیابی قرار گرفته و ساماندهی شدند که 25 هزار نفر از آنها با دانشگاه ادامه همکاری میدهند.
وی با اشاره به اینکه از سال 95 ورود به دانشگاه برای تدریس از طریق فراخوان انجام میشود، اظهار کرد: تقریبا به ازای هر 10 نفر داوطلب تدریس در دانشگاه علمی کاربردی یک نفر آنها قبول میشود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: تاکنون سومین دوره سطح بندی انجام شده و دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها زیرنظام آموزشی در کشور است که سطحبندی را انجام داده و متاسفانه در این سطح بندی تعدادی از مراکز حد نصاب نمره را احذ نکرده و از چرحه حذف شدند.
وی با بیان اینکه حدود 200 مرکز نوآوری در مراکز آموزش عالی علمی کاربردی راهاندازی شده، تصریح کرد: از هر سه مرکز ما تقریبا یکی از آنها مرکز نوآوری دارند و تاکنون بیش از 50 استارتآپ در زمینههای مختلف برگزار شده است.
امید با اشاره به ارتباطات بینالمللی دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: اولین دانشجویان علمی کاربردی در حال اخذ ویزا برای گذراندن دوره کارورزی خود در آلمان هستند.
وی توسعه کیفی را از مهمترین اولویتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و بیان کرد: برگزاری آزمونهای متمرکز نیز در دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: ماموریت بعدی ما این است که با نگاه آمایش سرزمینی رشتهها را تعریف و نیروهای ماهر تربیت خواهیم کرد.
وی درمورد شرایط تاسیس مراکز جدید علمی کاربردی بیان کرد: باید متقاضی داشته باشد و برای رشتههایی که درخواست دارد بازار کار وجود داشته باشد ضمن آنکه نباید موازی کاری با سایر مراکز باشد.
امید افزود: یکی از مشکلات کشور در بخش کشاورزی است و مراکز کشاورزی علمی کاربردی کشور دولتی بودند که با مصوبه دولت تعطیل شدند و تاسیس مراکز علمی کاربردی کشاورزی توسط بخش خصوصی را در دستور کار داریم که استان کرمان این ظرفیت را دارد.
وی درباره رشتههای تحصیلات تکمیلی در مراکز علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای خود رسالتی در حوزه تحصیلات تکمیلی نمیبیند اما مخالف آن هم نیستیم و به صورت خیلی محدود و در رشتههای محدود و خاص این مسئله را دنبال می کنیم و قطعا تعداد پذیرش ما در این رشتهها به یک درصد دانشجویان مراکز نمیرسد و دانش آموختگان دانشگاه علمیکاربردی میتوانند در سایر دانشگاهها ارشد خود را بخوانند و در دور قبل 14 هزار نفر از دانش آموختگان علمی کاربردی در رشتههای تحصیلات تکمیلی در سایر دانشگاهها قبول شدهاند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار کرد: چند سال متوالی پیشنهاد دادیم که 30 درصد شهریه مهارتی به دانشجویان مناطق کم برخوردار تعلق گیرد که تاکنون با آن موافقت نشده و حتی امسال نیز مجلس با آن مخالفت کرده است.
وی درباره مشکلات دانشجویان ایثارگر و شاهد به دلیل عدم پرداخت شهریه آنها توسط بنیاد شهید اظهار کرد: بدهی بنیاد شهید به مراکز خیلی زیاد شده و نزدیک به 80 میلیارد تومان بدهی به ما دارند و در حال تهاتر هستیم تا این بدهی تسویه شود و به زودی این مشکل حل خواهد شد.
انتهای پیام