Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@02:29:20 GMT

ورود بسیج به حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۵۱۵۵

ورود بسیج به حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مجید سوری در سخنانی با اشاره به اقدامات بسیج در عرصه‌های مختلف لرستان، اظهار داشت: در حوزه محرومیت زدایی و سازندگی دو هزار و ۱۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده در استان داریم.

اجرای ۱۳۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی

وی با بیان اینکه این گروههای جهادی در محلات و پایگاه‌های مختلف آماده خدمت به مردم هستند، عنوان کرد: در حوزه محرومیت زدایی بالغ بر هزار و ۳۰۰ پروژه ظرف یک تا دو سال اخیر در استان عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه‌های محرومیت زدایی را ۱۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این پروژه‌های محرومیت زدایی در قالب ساخت و بازسازی منزل محرومین، احداث کانال‌های آب حوزه کشاورزی، تأمین آب شرب روستاها، ساخت مدرسه، ساخت مسجد، خانه عالم، غسالخانه، خانه بهداشت و… اجرایی شده‌اند.

ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی

سرهنگ سوری در ادامه سخنان خود با اشاره به اقدامات بسیج و سپاه در حوزه اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال، بیان داشت: ظرف یک تا دو سال اخیر چهار هزار فرصت شغلی با ایجاد کارگاه‌های زودبازده و مشاغل خانگی در استان ایجاد شده است.

وی، افزود: اعتبار هزینه شده در این زمینه نیز ۶۹ میلیارد تومان بوده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد صندوق‌های محله محور اشتغالزا در پایگاه‌های مقاومت استان، گفت: هدف و محور اصلی اینها نیز اشتغالزایی است.

سرهنگ سوری با تاکید بر اینکه امروز ۵۷۰ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا در استان داریم، ادامه داد: همچنین ۸۳۷ سری جهیزیه با استفاده از ظرفیت خیریه، مردم، سپاه و بسیج در بین نوعروسان مناطق کم برخوردار لرستان ظرف دو سال اخیر اهدا شده است.

ورود بسیج و سپاه به حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی

وی با اشاره به اقدامات بسیج و سپاه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان، بیان داشت: یکی از مشکلات موجود در لرستان بحث حاشیه نشینی است و درصدی از جمعیت استان در این مناطق ساکن هستند که به لحاظ زیرساختی دارای کمبودها و مشکلاتی هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، افزود: در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، ۲۲ محله را در شهرهای مختلف استان در جامعه هدف ما قرار گرفته است.

سرهنگ سوری با بیان اینکه در این محلات شورای محله را با استفاده از ظرفیت مردم، معتمدین و… ایجاد کرده‌ایم، تصریح کرد: این شورا، مشکلات محلات را احصا کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه با استفاده از ظرفیت نخبگان، وضع مطلوبی را در این محلات برای خود ترسیم کرده‌ایم، ادامه داد: همزمان کار تربیتی، آموزشی، ایجاد زیرساخت‌ها و… در این محلات انجام می‌شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه در محلات یاد شده، بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان با استفاده از ظرفیت خیرین، مردم، دستگاه‌ها، سپاه و بسیج هزینه شده است، گفت: این اقدامات مستمر خواهد بود.

ایجاد پایگاه‌های استعداد یابی ورزشی

سرهنگ سوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات بسیج در حوزه فرهنگی و تربیتی، تصریح کرد: در این حوزه چهار هزار و ۵۰۰ حلقه تربیتی ایجاد کرده‌ایم.

وی، گفت: این حلقه‌های تربیتی، کارهای بصیرتی، معرفتی و مهارتی انجام می‌گیرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه ۴۴ مهد قرآنی در راستای تربیت نوآموزان قرآنی در سطح استان فعالیت دارند، ادامه داد: همچنین در حال حاضر ۷۵ سالن ورزشی در استان داریم و ورود عموم به این سالن‌ها آزاد بوده و تنها مختص به بسیج نیستند.

سرهنگ سوری با تاکید بر اینکه پنج پروژه استخر داشتیم که دو مورد از آنها افتتاح و سه مورد دیگر در حال ساخت هستند، گفت: ایجاد پایگاه‌های استعداد یابی در حوزه ورزشی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه بسیج است.

نقش مؤثر بسیج و سپاه در مقابله با کرونا

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد ستاد مبارزه با بیماری کرونا در سپاه استان، گفت: در حوزه‌های مختلف ضد عفونی معابر، غربالگری، قرنطینه، بیمار یابی، حمایت از آسیب دیدگان از این بیماری و… بسیج و سپاه استان پای کار آمد.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: همچنین بالغ بر ۱۱۲ هزار بسته معیشتی، ۱۷۵ هزار بسته بهداشتی، ۱۰ هزار و ۵۰۰ بسته آموزشی و لوازم التحریر، ۹ هزار و ۵۰۰ کارت هدیه و ۲۳۷ سری جهیزیه نیز در بین آسیب دیدگان از کرونا و محرومین استان توزیع شده است.

فعالیت چشم گیر گروههای جهادی در مناطق سیل زده

سرهنگ سوری در ادامه سخنان خود با اشاره به حضور ۵۷۹ گروه جهادی بسیج در مناطق سیل زده پلدختر و کمک رسانی به سیل زده‌ها، گفت: چندین هزار خانه از سوی این گروههای جهادی در روزهای اول پاکسازی شد.

وی که در گفتگوی ویژه خبری سخن می‌گفت، با بیان اینکه همچنین ۳۶۵ خانه مسکونی برای سیل زدگان احداث شد، گفت: ۹۵۰ خانه مسکونی نیز در این مناطق بازسازی کردیم.

کد خبر 5079997

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته بسیج ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیوع کرونا کرمانشاه شیراز آمار کرونا بارش باران گرگان بوشهر بسیج بارش برف ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل کاهش آسیب های اجتماعی سخنان خود با اشاره استفاده از ظرفیت محرومیت زدایی بسیج و سپاه سرهنگ سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد برنامه این وزارتخانه برای افزایش رفاه اجتماعی در سال جدید اظهار کرد: در سال گذشته در حوزه عدالت اجتماعی کار‌های مؤثر و مفیدی را انجام دادیم. ابتدا برای شناسایی نیازمندان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای تعریف شد، تا میزان درآمد و دهک‌های درآمدی را، نه به‌صورت پیمایشی و نمونه‌گیری بلکه به‌صورت واقعی صفر تا صد برای کل جمعیت ۸۶ میلیونی کشور مشخص کنیم.

مرتضوی بیان کرد: مشاغل و درآمد همه افراد کشور شناسایی و گروهی که زیرخط فقر هستند، مشخص شدند. یعنی ما خط فقر، فقر شدید و فقر مطلق را تعریف کردیم و اکنون با قاطعیت عرض می‌کنم که بخش قابل‌توجهی از فقر شدید کشور کاسته شده است.

وزیر کار تأکید کرد: از جنبه کمک‌هایی که کمیته امداد و سازمان بهزیستی انجام می‌دهند، در دهک‌های اول، دوم و سوم نه ما و نه کمیته امداد کسی را در صف نداریم و اعلام می‌کنم اگر کسی تصور می‌کند استحقاق تحت پوشش قرار گرفتن را دارد حتماً به کمیته امداد و سازمان بهزیستی مراجعه کند. شایان‌ذکر است منابع برای رسیدگی به این افراد به‌اندازه کافی پیش‌بینی‌شده است.

وی افزود: از دیگر اقدامات ما برای ایجاد عدالت اجتماعی، افزایش سنواتی حقوق دهک‌های پایین و مستمری‌بگیران و تهیه بستری برای ایجاد سالی یک‌میلیون فرصت شغلی است تا نرخ بیکاری کاهش پیدا کند. ما الآن در محدوده نرخ بیکاری ۷ درصدی هستیم و امیدواریم در سنوات آینده بازهم بتوانیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

مرتضوی خاطرنشان کرد: فراهم کردن آموزش فنی حرفه‌ای، ایجاد بستر‌های مناسب و فرایند استادشاگردی ازجمله اقدامات ما در کاهش نرخ بیکاری بوده است.

وزیر کار تصریح کرد: دولت همه تلاش خود را برای مدیریت تورم انجام می‌دهد و سال گذشته نیز بر اساس گزارش‌های مراکز رسمی، تورم رو به کاهش بود؛ امسال نیز امیدواریم این روند کاهشی ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

راحله کاویار

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان
  • وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است