۵ آذر ۱۳۹۹
مرگ معمایی آیلار روی پشتبام خانهشان
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صحنه وحشتناکی بود. وقتی پدر قصد رفتن به محل کارش را داشت، جای دخترش را در رختخوابش خالی دید. اما هرگز تصورش را هم نمیکرد که دقایقی بعد با سکانسی دردناک روبهرو خواهد شد. پدر جایجای خانه را گشت و به پشتبام رسید که دخترش را دید؛ بیجان به یک میله وصل شده بود و نفس نمیکشید.
با طناب او را به میله بسته بودند. جنایتی شوم و معمایی؛ حالا نه فقط خانواده آیلار بلکه تمام مردم بندرعباس خواستار پیگیری این جنایت هولناک هستند. مردمی که این ماجرا آنها را تحتتأثیر قرار داده است.
کشف جسد در پشتبام
بیستوهشتم آبان امسال بود که این حادثه شوم رخ داد. پدر آیلار صبح زود از خواب بیدار شد. آمادهمیشد که به محل کارش برود. در همین حال متوجه شد که آیلار سر جایش نیست. در آن ساعت نبودن آیلار نگرانکننده بود، برای همین کل خانه را گشت، ولی اثری از او نیافت. به همین دلیل از خانه بیرون رفت؛ راهرو و بعد هم پشتبام. پدر آیلار هشت ساله جسد بیجان او را روی پشتبام خانهشان پیدا کرد. آن هم در حالی که او را به یک میله روی پشتبام بسته بودند. آیلار با یک طناب به میله بسته شده بود.
بیشتر بخوانید:
معمای جنایی بقایای جسد یک زن در شیرازبازی کودکانه و جنایتی مرموز
بلافاصله موضوع به پلیس اطلاع داده شد. تحقیقات در این زمینه آغاز شد. مادر این دختربچه در حالی که شوکه بود، در نخستین اظهارات خود گفت: «شب قبل آیلار با اصرار از من خواست که روی پشتبام برود. میخواست با دختر همسایه بازی کند. آن قدر اصرار کرد که من هم قبولکردم. آنها بازی میکردند. من، چون خسته بودم نفهمیدم چه زمانی خوابم برد. دیگر متوجه بازگشت آیلار به خانه نشدم.»
هنوز جنایتی ثابت نشده است
این ماجرای تلخ همه مردم را تحتتأثیر قرار داده است. دختربچه هشت سالهای که به طرز مرموزی روی پشتبام خانهشان جان باخته است؛ بنابراین تحقیقات مأموران جنایی در این زمینه آغاز شد. سرهنگ کرمی، رئیسپلیس آگاهی استان هرمزگان، درباره این ماجرا چنین میگوید: «روز حادثه مردم خبر این اتفاق را به پلیس اطلاع دادند. این حادثه در یکی از محلههای بندرعباس رخ داده بود. بلافاصله کارشناسان پلیس انتظامی و بازپرس دادسرا در محل حاضر شدند. تجسسها در این زمینه آغاز شد. پدر کودک به محض مشاهده دخترش او را به بیمارستان منتقل کرده بود، ولی کسی نتوانست جان این بچه را نجات دهد. در بررسی میدانی از محل حادثه مدرک و ادله قابل استنادی مبنی بر وقوع جرم پیدا نشد. با این حال، موضوع با حساسیت در حال پیگیری است. جسد دختربچه به پزشکی قانونی منتقل شده است، ما نیز منتظر نظر پزشکی قانونی هستیم، بعد از آن است که میتوان به طور قطعی در مورد این ماجرا اظهار نظر کرد.»
تکذیب خبر بازجویی از مادر
در ابتدای وقوع این حادثه برخی از شنیدهها حاکی از آن بود که ممکن است مادر آیلار در این ماجرا نقش داشته باشد. منابع محلی میگفتند که این دختربچه قربانی انجامندادن تکالیف مدرسهاش شده و به همین علت تنها مظنون پرونده مادر آیلار است. او متهم به فشاردادن گلوی دختربچهاش و قتل او شده بود، ولی در ادامه این موضوع تکذیب شد. سرهنگ کرمی در اینباره میگوید: «مظنونبودن به مادر این کودک و بازداشت او درست نیست. در حال حاضر پدر و مادر هر دو به عنوان شاکی پرونده پیگیر ماجرا هستند. پدر و مادر هر دو اعلام کردهاند که آیلار برای بازی با کودک همسایه به پشتبام رفته بود. با این حال تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.»
منبع: شهروند
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: اخبار حوادث مرگ مرموز روی پشت بام
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت boultan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۹۵۴۳۵ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
پاسخ تند قالیباف به روحانی: تهمت ناروا به مجلس نزنید؛ آنقدر نادان و ناشی نیستیم
ترامپ، دشمن سرسخت برجام رفت؛ ترامپیستهای ایرانی نگران شدند
سردار سلامی بر تداوم رعایت دستورالعملها در مقابله با کرونا تاکید کرد
خبر بعدی:
«سلولهای بهاری» منتشر شد/خاطرات پدر علم سلولهای بنیادی ایران
به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «سلولهای بهاری»؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت حسین بهاروند، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران، توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
حسین بهاروند، استاد و مؤسس پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان، در سال ۱۳۷۶ به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال ۱۳۸۲ توانست برای اولین بار در ایران سلولهای بنیادی رویانی انسانی را تولید کند. در سال ۱۳۸۷ نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی شد. این فعالیتها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخههای مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایهگذاری کنند. ایشان تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بینالمللی از جمله جایزه رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان (TWAS)، یونسکو و جایزه مصطفی(نشان عالی علموفناوری جهان اسلام) دریافت کرده است.
کتاب «سلولهای بهاری» که تحقیق و نگارش آن برعهده بهنام باقری بوده، در ۴۰۸ صفحه، شمارگان ۱۵۰۰ نسخه و قیمت ۵۰ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
کد خبر 5129876