Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی آخوندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اجرای محدودیت‌های کرونایی از اول آذر ماه میزان تردد در مسیر بیرجند - خوسف ۱۱ درصد و مسیر مرکز شهرستان به شهر ماژان ۳۴ درصد در ۲ روز اول اجرای طرح نسبت به ۲ روز قبل آن کاهش پیدا کرد.

خوسف نزدیکترین شهرستان خراسان جنوبی به بیرجند و ورودی از سمت استان‌های کرمان، یزد و اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خوسف افزود: در محل ایست و بازرسی‌های شهرستان طی چهار روز اجرای طرح محدودیت تردد، ۳۸ خودرو به محل سکونت برگشت داده شدند، به رانندگان ۸۷ خودرو تذکر و پنج خودرو نیز اعمال قانون شده است.

وی گفت: میزان اجرای محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم شهرستان خوسف خوب بوده که از همه مردم، اصناف، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان و کادر درمان تقدیر و تشکر می‌کنم.

آخوندی اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان خوسف تاکنون ۱۹۰ بیمار مبتلای قطعی به کرونا شناسایی شده به عبارت دیگر تعداد مبتلایان در ۱۰ هزار نفر جمعیت عدد ۶۸ نفر است و نسبت به میانگین کشور که ۱۱۰ و میانگین استان که ۱۵۶ بوده، کمتر است.

وی افزود: با این وجود شرایط خوسف هم حساس است و با توجه به اینکه سن بیشتر جمعیت شهرستان بالاتر از میانگین استانی است در صورت افزایش شیوع این موضوع بر مشکلات موجود خواهد افزود.

فرماندار خوسف گفت: طی چهار روز اجرای طرح ۴۱۸ مورد بازرسی از اصناف، ادارات و مراکز خدماتی صورت گرفته و به متصدیان ۶۳ واحد صنفی تذکر داده شده است.

وی اضافه کرد: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی به منظور کنترل شیوع کرونا یکی از طرح‌های بسیار خوبی است که تدوین شده و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی گفت: در راستای اجرای این طرح ۱۶ گروه سه تا پنج نفره تشکیل شده و برنامه‌های خوبی برای این گروه‌ها پیش بینی شده است.

آخوندی افزود: با توجه به اینکه شهرستان خوسف در وضعیت نارنجی (پرخطر) بوده تا هفته گذشته کلاس‌های درس دانش‌آموزان به صورت مجازی و حضوری توامان بوده که از این منظر مشکلات خاصی وجود نداشته است.

وی میزان ارتباط دانش‌آموزان با شبکه شاد در شهرستان خوسف را ۷۵ درصد عنوان کرد و گفت: بقیه دانش‌آموزان به دلایلی همچون نبود پوشش شبکه اینترنت یا نداشتن گوشی هوشمند به شبکه شاد متصل نشده‌اند.

وی افزود: پوشش شبکه‌های تلفن همراه همچنین تامین گوشی هوشمند برای دانش‌آموزان نیازمند در دست اقدام است و امیدواریم میزان استفاده از شبکه شاد بین دانش‌آموزان به صوت کامل صورت گیرد.

فرماندار خوسف اظهار داشت: آموزش و اطلاع رسانی آخرین دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌های ابلاغی در مناطق روستایی بسیار با اهمیت است که نقش دهیاران و شوراهای اسلامی در این راستا پررنگ است.

وی همچنین گفت: تاکنون ۴۹ پرونده برای پرداخت تسهیلات جبران خسارات ناشی از کرونا با اعتبار چهار میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال در این شهرستان تشکیل شده و یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

آخوندی افزود: بقیه نیز در دست بررسی است و امیدواریم مابقی نیز به زودی پرداخت شود.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که آسیب‌های زیادی از کرونا دیده، بخش گردشگری و ورزش است که در این دو حوزه شامل اقامتگاه‌های بوم گردی، میهمان پذیرها، رستوران‌های بین راهی، راهنمایان محلی و باشگاه‌های ورزشی در شهرستان خوسف بیش از ۱۶ میلیارد ریال خسارت وارد شده است.

فرماندار خوسف با بیان اینکه ثبت درخواست دریافت تسهیلات کرونا برای فعالان و تاسیسات گردشگری در سامانه کارا فراهم شده است افزود: فعالان این بخش می‌توانند با مراجعه به این سایت درخواست خود را ثبت کنند.

وی بیان کرد: برنامه‌های خوبی توسط دولت برای حمایت از واحدهای آسیب دیده از کرونا تدوین و تاکنون تسهیلات خوبی پرداخت شده است.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان خوسف در فاصله ۳۶ کیلومتری بیرجند است.

این شهرستان پهناور از نظر مخاطره شیوع کرونا در وضعیت نارنجی (پرخطر) است.

برچسب‌ها کرونا خوسف خود مراقبتی خراسان جنوبی تردد جاده ای محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا خوسف خود مراقبتی خراسان جنوبی تردد جاده ای محدودیت های کرونا کرونا خوسف خود مراقبتی خراسان جنوبی تردد جاده ای محدودیت های کرونا اخبار کنکور فرماندار خوسف شهرستان خوسف دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون فنی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد ماکو  در  جلسه بررسی مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی در شهرستان های منطقه آزاد ماکو با حضور رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، گفت :  در جریان سفر استاندار آذربایجان غربی درسال گذشته به سه شهرستان ماکو شوط و پلدشت، مصوبات مهمی در حوزه زیرساخت ها، تامین آب شرب شهری و روستایی، جاده روستایی،  اجرای طرح هادی، تامین چمن مصنوعی استادیوم، تامین اراضی موردنیاز برای توسعه روستاها و شهرها و طرح های مورد نیاز ادارات تصویب شده بود.

داداش زاده افزود : در این راستا در شهرستان ماکو با مشارکت منطقه آزاد ۷۵ درصد از ۳۶ طرح عملیاتی و در شهرستان شوط با مشارکت سازمان منطقه آزاد ۳۶ درصد از ۱۱ طرح و در شهرستان پلدشت ۴۲ درصد از ۱۲ طرح  مصوب، عملیاتی و اجرایی شده و با حمایت ها و پیگیری های استاندار  و مدیرعامل منطقه آزاد در سال جاری بقیه مصوبات نیز با طی مراحل قانونی به سرانجام خواهند رسید.

داداش زاده با بیان  اهم این طرح ها گفت:‌ برای تامین اراضی مورد نیاز برای توسعه روستاها، درشهرستان ماکو ۱۰۰ هکتار،‌ در شهرستان شوط ۵۰ هکتار و در شهرستان پلدشت ۱۱۲ هکتار در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: ۱۸۲ هزار و ۶۷۶ متر مربع زمین نیز  برای طرح اقدام ملی مسکن محرومین و جوانی جمعیت در سه شهرستان که توسط سازمان منطقه آزاد ماکو تامین شده و در رابطه با تامین اراضی مورد نیاز ادارات و و ارگان های نظامی و انتظامی نزدیک ۲۰۰ هکتار زمین در خارج از محدوده شهرها نیز توسط منطقه آزاد تامین شده  است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد : از جمله دیگر مصوبات مهم حفر چندین چاه استراتژیک در شهر ماکو با هزینه ۶ میلیارد تومان برای کمک به آب شرب شهری که ۵۰ درصد تعهد سازمان بود پرداخت شده و تعداد چند حلقه از این چاه ها توسط امور آب فاضلاب حفر شده است که به محض تکمیل و تجهیز این چاه ها و تامین ۵۰ درصد بقیه اعتبارات این موضوع توسط سازمان منطقه آزاد تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول از مشارکت سازمان منطقه آزاد در احداث مدرسه، جمع آوری مدارس کانکسی، تعمیر و بازسازی و هوشمندسازی مدارس و اماکن مذهبی و فرهنگی خبر داد و گفت : برای آسفالت راه های روستایی از جمله آغبلاغ، چمنلو و تیکمه ۱۰ میلیارد تومان  هزینه شده و برای احداث ۱۱ کیلومتر بزرگراه  ۱۰۰ میلیارد تومان و برای تکمیل بزرگراه محدوده روستای کشمش تپه ۳۱ میلیارد تومان از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو هزینه شده است

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • کشف کالاي قاچاق به ارزش ۳ ميليارد ريال در بروجن
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سراوان
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • اجرای طرح امنیت محله محور در گنبد
  • گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم؛ تورم به کانال ۳۰ درصد رسید