Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@09:21:52 GMT

برگزاری کارگاه آنلاین مدلسازی داده ـ ستانده

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۵۸۵۴

برگزاری کارگاه آنلاین مدلسازی داده ـ ستانده

انجمن علمی دانشجویی اقتصاد کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس کارگاه آنلاین مدلسازی داده ـ ستانده: تئوری و محاسبات را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تاریخچه جداول داده ـ ستانده در ایران"، "ساختار جداول داده ـ ستانده متقارن"، "محاسبه، تحلیل و تفسیر ضرایب فزاینده"، "پیوندهای پسین و پیشین"، "تعیین بخش های کلیدی"، "الگوهای تقاضا محور لنونتیف و عرضه محور کش"، "رهیافت‌های مقداری(رزشی) و قیمتی(price model)" و " محاسبه ضرایب اشتغال‌زایی، آب‌بری و آلودگی‌های زیست محیطی" از جمله محورهای این کارگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگاه آنلاین مدلسازی داده ـ ستانده:تئوری و محاسبات، روز پنجشنبه۱۳ آذرماه ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت مجازی برگزار می شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام می توانند به  لینک https://b۲n.ir/۶۲۶۸۵۹  مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داده ـ ستانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تئاتر بچه‌های مسجد فرآیندمحور است/ دنبال چیدن میوه آماده نیستیم

سیدمصطفی موتورچی دبیر جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، مربیگری را قدم اول در برگزاری رویداد تئاتر مردمی بچه های مسجد دانست و گفت: ما کارگاه‌های پرورش مربی را ۲ سال پیاپی برگزار کردیم چه به صورت مناطق هشتگانه و چه به شکل استانی و منحصر به هر استان. ما فکر کردیم این مربی است که باید بیاموزرد چطور گروه را تشکیل دهد و بچه‌های تئاتر مسجد را مربیگری کند، بنابراین تربیت مربی و مربیگری را در قالب کارگاه‌های آموزشی کشور مورد توجه قرار داده‌ایم.

وی با تاکید بر فرآیندمحور بودن تئاتر مردمی بچه‌های مسجد بیان کرد: ما به دنبال چیدن میوه‌های آماده نیستیم. جریان تولید نمایش مراحلی دارد که در رویداد تئاتر مردیم بچه های مسجد، کشف استعدادها در فضایی به نام مسجد و با روحیه مسجدی قدم اولی است که باید برداریم و در سند چشم‌انداز بچه های مسجد هم به آن اشاره شده است.

دبیر پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد افزود: در مرحله بعد برای جمع شدن گروه نمایشی آنچه ضرورت دارد نمایشنامه است که سه دوره جشنواره نمایشنامه‌نویسی گلدسته‌ها را با همین هدف طراحی و برگزار کردیم تا بتوانیم خوراک متون نمایشی گروه‌های مسجدی را، تامین کنیم. بر همین اساس بیش از ۱۵۰ نمایشنامه نوشته، چاپ و منتشر شد و در اختیار گروه‌های سراسر کشور قرار گفت.

وی همچنین گفت: نقطه دوم فرآیند، سوق دادن نمایش ها به مساجد مختلف است. با این رویکرد ما ۲ سال متوالی رویدادهای تولیدی طراحی کردیم. به این معنا که در سراسر کشور فراخوانی به همراه یک شیوه‌نامه اجرایی به گروه‌ها اعلام کردیم و از طریق حوزه های استان‌ها بر آنها نظارت کردیم تا سلسله رویدادهای تولیدی که از محله شروع می‌شد، به شهرستان ختم ‌شود و از شهر به استان و در نهایت به کشور برسد. در این دوره ما کار را با ۲۰۰ گروه شروع کردیم و به مرور به ۸۰۰ گروه نمایشی در سراسر کشور رسید.

موتورچی بیان کرد: طبق چشم‌انداز سند تئاتر بچه‌های مسجد، در سال اول سه ساله دوم هستیم، لذا بچه‌های نسل اول از مرحله تبیین عبور کرده و گروه‌ها در مساجد تثبیت شدند و کم کم باید وارد فرآیند ارتقای کیفیت و بحث فنی شویم لذا باید جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد بعد از چهار سال دوباره برگزار می‌شد. این جشنواره فراخوانی نداشته و ما فرآیندی را طراحی کرده‌ایم و ۲ سال رویداد برگزار و در هر دوره برگزیدگان آن را رصد کردیم. یعنی وقتی رویدادهای استانی برگزار شد، سه اثر از هر استان به ما معرفی شد و ما فیلم تمام تولیدات را مورد بازبینی قرار دادیم و از میان آنها چیزی حدود ۴۰ اثر به مرحله بازبینی حضوری رسید که اکنون در مرحله نهایی بوده و از دل آن آثار، ۱۴ اثر به جشنواره پانزدهم راه خواهند یافت.

دبیر جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد در سخنانش تاکید کرد: در جشنواره امسال نکته حائز اهمیت این است که فراخوانی برای حضور گروه ها منتشر نشده و بهترین های تولیدات سه سال اخیر مراکز استانی در این جشنواره حضور خواهند داشت.

وی درباره تفاوت آثار این جشنواره با رویدادهای مرسوم بیان کرد: در این جشنواره متن نوشته شده در اختیار گروه گذاشته و این متون منحصرا برای مسجد و اجرا در مساجد نوشته شده که آثار وابستگی حداقلی به آکسسوار و نور دارند تا نمایش ها به شکل سبک و پرتابل اجرا شوند. همچنین گروه‌های نمایشی، بچه‌های حرفه‌ای تئاتر نیستند بلکه افرادی هستند که در فضای مسجد زیست می‌کنند و با گروه‌های تئاتر آشنا شده‌اند و به واسطه کارگاه‌های پراکنده‌ای که در استان ها و کارگاه‌های متمرکزی که در مناطق هشت‌گانه همایش محرابیان برگزار کردیم، به رشد رسیده‌اند.

موتورچی افزود: دیگر تفاوت جشنواره امسال این است که شرکت‌کنندگان طی ۲ سال و نیم در دوره جدید این سند، با دفتر تئاتر مردمی بچه های مسجد، زیست کردند و پله پله با ما جلو آمدند و ما هم در استان‌های مختلف نیازسنجی انجام دادیم و هرجا نیاز به کارگاه نویسندگی، کارگردانی و ... بوده دوره‌ها را برگزار کردیم تا گروه‌ها به شکل اصولی آماده شوند.

وی درباره نحوه انتخاب آثار نیز گفت: ما از دل همه آثار برگزیده استان‌ها، تولیدات را انتخاب کردیم. مراحل بازبینی در آغاز از روی فیلم و در مرحله بعد به صورت حضوری انجام شد تا جشنواره از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهر بافق استان یزد برگزار شود. ما در تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری انقلاب اسلامی به فرآیندها و تمام نیازهای یک گروه در مسجد فکر کردیم و در وقفه چهار ساله‌ای که جشنواره برگزار نشد، سعی کردیم مسایل را به صورت ریشه‌ای حل کنیم تا افراد منحصرا برای مساجد فعالیت کنند.

کد خبر 6083264 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • قدرت‌نمایی حکیمانه
  • آمار ورزشکاران سازمان یافته استان مرکزی ۱۴ درصد افزایش یافت
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • تئاتر بچه‌های مسجد فرآیندمحور است/ دنبال چیدن میوه آماده نیستیم
  • پیشگویی رفتار افراد با هوش مصنوعی