Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@10:09:51 GMT

تردد خوردوها در جاده‌های یزد ۵۰ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۵۸۶۳

تردد خوردوها در جاده‌های یزد ۵۰ درصد کاهش یافت

سرتیپ عباسعلی بهدانی‌فرد در حاشیه بازدید از نحوه اجرای طرح کنترل ترددها خودرو در تعدادی از جاده‌های استان  افزود: با توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، اجرای این طرح از شنبه هفته جاری شروع شد که ماموران پلیس در ۵۱ نقطه از سطح استان  استقرار پیدا کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی با بیان اینکه تمامی شهرهای استان در وضعیت قرمز قرار دارد، ادامه داد:  خودروهای پلاک غیربومی که وارد استان شوند و همچنین خودروهای دارای پلاک‌های بومی که در شهرهای قرمز یزد تردد کنند یک میلیون تومان جریمه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی یزد با بیان اینکه از ابتدای شروع این طرح تاکنون  هزار و ۵۱۵ دستگاه خودرو از ورودی استان برگردانده شد، تصریح کرد: تاکنون ۱۰۰ خودرو که محدودیت های ستاد مبارزه با کرونا را رعایت نکردند اعمال قانون شدند.

این مسوول با اشاره به تذکر لسانی پلیس به حدود چهاز هزار و ۵۰۰ خودروها در سطح شهر افزود: از مردم انتظار داریم با توجه به مصوبات ستاد کرونا و همکاری لازم با پلیس از تردد غیرضروری از شهرهای قرمز به سایر شهرها خودداری کنند.

بهدانی فرد ادامه داد: همچنین در این مدت پلیس با تشکیل ۱۲ تیم تلفیقی با شبکه بهداشت، فرمانداری، اصناف از هزار و ۲۰۰ واحد صنفی بازدید کرد که ۱۸۰ مغازه و واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی پلمب شد.

فرمانده انتظامی یزد گفت: از امشب پلیس نسبت به خودروهایی که در سطح شهر تردد دارند با شدت بیشتری برخورد خواهد کرد و افرادی که از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح تردد  کنندنسبت به آنها قانون اعمال خواهد شد.

بهدانی فرد با بیان اینکه افرادی که لازم است در سطح شهر در این زمان تردد کنند با مراجعه به پلیس راهور نسبت به اخذ مجوز تردد اقدام کنند ،بیان کرد: افرادی که پلاک خودروهایشان غیربومی است ولی ساکن شهرستان های استان هستند چنانچه اعمال قانون شوند با ارایه مدارک لازم به پلیس راهور استان نسبت به رفع آن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه خوردوهایی که از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۱ با خانواده در سطح شهر تردد  کنند اعمال قانون خواهند شد ادامه داد: افرادی که قصد داشته باشند به هر نحوی با بازگشایی مسیرهای مسدود شده وارد شهر شوند توسط دوربین ها رصد و اعمال قانون خواهند شد.

روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو در جاده های استان یزد تردد می کنند.

استان یزد ۶۸۱ کیلومتر بزرگراه، ۶۵۷ کیلومتر راه اصلی، ۹۸۰ کیلو متر راه فرعی، ۲هزار و ۲۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد که از مجموع راه های آن هزار و ۲۶۷ کیلومتر، راه‌های شریانی و ملی است.

یزد در بحث طول راه های شریانی رتبه ۱۰ کشوری را دارد، از لحاظ طول بزرگراه در جایگاه هشتم، طول راه اصلی در رتبه ۱۴ ،‌ طول راه های فرعی در جایگاه ۱۵ و طول راه روستایی رتبه ۲۲کشوری را داراست.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز( سه شنبه) اعلام کرد که  با فوت ۴۸۳ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی به بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید.

سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهرچهارم آذر ۱۳۹۹  بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۷۲۱ بیمار جدید شناسایی شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۸۰۱  نفر نیاز به بستری در بیمارستان داشتند و با این حساب، مجموع بیماران به ۸۸۰ هزار و ۵۴۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:  تاکنون ۶۱۷ هزار و ۷۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و پنج هزار و ۸۲۴ نفر از بیماران بدحال تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۸۷۱ هزار آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: شرایط از لحاظ شیوع ویروس کرونا در ۲۷ استان قرمز است و هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ ( فوریه ۲۰۲۰)  بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.

محدودیت های جدید کرونایی از شنبه اول آذر در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد به مدت دو هفته اجرا می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا تردد جاده ای انتظامی پلیس راهنمایی و رانندگی ایران بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تردد جاده ای انتظامی پلیس راهنمایی و رانندگی ایران بهداشت و سلامت ویروس کرونا تردد جاده ای انتظامی پلیس راهنمایی و رانندگی ایران بهداشت و سلامت اخبار کنکور اعمال قانون ویروس کرونا سطح شهر طول راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۵۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳

تین نیوز

​رییس پلیس راهور فراجا از کاهش حدود ۹.۵ درصد جانباختگان حوادث رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سردار سید تیمور حسینی در مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: امیدوارم که که با همکاری دستگاه های اجرایی بتوانیم شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

حسینی به آمار تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشتیم.

وی وضعیت فوتی های حوادث جاده ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی های جاده ای تا سال های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجددا وضعیت به شرایط قبل برگشت و متاسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده ای از مرز ۲۰ هزار نفر در سال گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در بهبود عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد و گفت: مولفه های موثر در کاهش حوادث، مصدومیت ها و تلفات را شناسایی کرده و می دانیم که چه اقدامی باید در حوزه های مختلف از جمله راه ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، گفت: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می کند. بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد یاد کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • بارش باران در اقصی نقاط استان سمنان/ جاده ها لغزنده هستند
  • کاهش ۸ درصدی تصادفات منجر به جرح در استان کرمانشاه
  • مسدود شدن یک جاده مهم به دلیل باران شدید و ریزش سنگ | تا اطلاع ثانوی هر دو مسیر رفت و برگشت بسته است