Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید موید علویان روز  چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: تعدادی از محققان جوان کشور می توانند تمام مستندات و تولیدات علمی در دنیا از جمله مقالات و پژوهش ها در حوزه کرونا را جمع آوری و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل علمی قرار دهند.

وی، ارائه تجربیات کشورهای موفق، دستیابی به آخرین یافته های علمی، بهره گیری از اندوخته های علمی سایر کشورها، آگاهی از نتایج تحقیقات و پژوهش های علمی و آشنایی با امکانات نرم افزاری پیشرفته را از مزیت های این کار اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علویان ادامه داد: تعداد زیادی مقالات و نتایج فعالیت های تحقیقاتی در مجلات علمی معتبر بین المللی منتشر می شود که این موارد باید در اسرع وقت مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد تا متوجه شویم دنیا چه اقداماتی را برای پیشگیری و مهار کرونا انجام می دهد و ما هم تا حد امکان از این موارد بهره ببریم.

وی ادامه داد: هر چند به صورت موردی در این زمینه کارهایی توسط برخی از استادان دانشگاه ها و محققان کشور انجام می شود اما این مورد کافی نیست و این روند باید با برنامه ریزی منسجم شتاب بیشتری گیرد.

علویان تاکید کرد که ما برای پیشگیری و مهار بیماری کرونا باید از تجارب دنیا استفاده کنیم. این یک موضوع کاملا عقلی و منطقی است که متاسفانه از آن غافل شده ایم.

وی، آگاهی کامل مسئولان از آخرین رخدادهای علمی را ضروری دانست و گفت: یکی از دلایلی که مسئولان گاهی تصمیمی اشتباه می گیرند، عدم دستیابی به اطلاعات صحیح و کامل در این زمینه است. به عبارتی اطلاعات صحیح و کاربردی باید در اختیار آنان قرار گیرد.
 
تلاش‌های خوبی در ساخت واکسن کرونا در کشور انجام شده است

وی با اشاره به اینکه تلاش های بسیار خوبی در حوزه ساخت واکسن در کشور انجام شده است، گفت: برخی از کشورها در این زمینه از ما جلوتر هستند و ما پس از آنها موفق به ساخت واکسن کرونا خواهیم شد. زمان ساخت و در دسترس قرار گرفتن واکسن مهم است ممکن است ما چند ماه دیرتر از برخی کشورها به این محصول فناورانه دست یابیم و برای این مدت باید فکر اساسی کنیم.

علویان ادامه داد: برای اینکه در این مدت هم سلامت مردم حفظ شود و هم جان آنان به خطر نیافتد، علاوه بر حمایت از تولیدات داخلی باید با طرح های تحقیقاتی بین المللی ساخت واکسن هم مشارکت کنیم، این کار هم منطقی و هم عقلانی است.

وی تاکید کرد: تاکنون تحقیقات در حوزه کرونا هیچ کمکی به تصمیم گیران نکرده است. برخی اتفاقات ناخوشایند که در این حوزه تاکنون رخ داده نشان می دهد که برخی از تصمیمات اخذ شده بر پایه شواهد متقن علمی نبوده است.

علویان افزود: تحقیقاتی که در کشور در این حوزه انجام شده عمدتا کارآزمایی بالینی در حوزه هایی مانند دارو بوده ولی ما نیاز به تحقیقات بنیادی و پایه ای در این حوزه داریم که کمتر به آن توجه شده است.

برچسب‌ها کرونا محققان ایرانی واکسن سيد مؤيد علویان بهداشت و سلامت برگزیدگان علم پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا محققان ایرانی واکسن بهداشت و سلامت برگزیدگان علم کرونا محققان ایرانی واکسن بهداشت و سلامت برگزیدگان علم اخبار کنکور ساخت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی