Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-03-29@14:41:19 GMT

مرسدس بنز برقی EQC 400 4Matic با یک فست شارژر مجهزتر شد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۷۹۸۲

مرسدس بنز برقی EQC 400 4Matic با یک فست شارژر مجهزتر شد

ایتنا - ورژن‌های قبلی این خودرو دارای شارژر 7.4 کیلوواتی بودند که نیاز به 11 ساعت برای شارژ باتری از 10 تا 100 درصد داشت. مرسدس بنز کارنامه خوبی در حوزه خودروهای برقی دارد، به طوری که این شرکت با افتخار اعلام کرده که جمعا 45000 خودروی برقی و دوگانه‌سوز برقی در سه ماهه سوم 2020 به فروش رسانده است. این شرکت 2500 خودروی برقی EQC فقط در ماه سپتامبر فروخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این خودروساز آپدیت‌هایی را برای EQC 400 4Matic اعلام کرده که قاعدتا خواهد توانست باعث محبوبتر شدن آن نزد خریداران شود.
 
این آپدیت شامل یک شارژر آنبورد جدید خنک‌شونده با آب با یک خروجی 11 کیلووات است. این شارژر به‌روزرسانی‌شده به طرز قابل توجهی زمان لازم برای شارژ آسان پک باتری‌ها را کوتاه می‌کند. با یک شارژر جدیدا به‌روزرسانی‌شده، باتری 80 کیلووات‌ساعتی آن در ظرف هفت ساعت و 30 دقیقه از 10 به 100 درصد قابل شارژ است.
 


ورژنهای قبلی این خودرو دارای شارژر 7.4 کیلوواتی بودند که نیاز به 11 ساعت برای شارژ باتری از 10 تا 100 درصد داشت. مرسدس خاطرنشان نموده است که پک باتری جدید این خودرو با یک ایستگاه شارژ DC حتی از این هم سریعتر قابل شارژ است. مالکان این خودروها، با استفاده از شبکه me Charge مرسدس که دارای بیش از 350000 شارژر AC به DC در 26 کشور است، می‌توانند در تمام نقاط دنیا شارژ را انجام دهند.
 
مرسدس می‌گوید که EQC نخستین خودروی تمام‌برقی بوده که در خط تولید فعلیش در کارخانه برمن در ماه مه 2019 قرار گرفت. این خودروی برقی بر روی همان خطی تولید خواهد شد که خودروهای کلاس سی Saloon و Estate و همچنین GLC و کوپه GLC را می‌سازد. باتری‌های مورد استفاده در EQC توسط شرکت زیرمجموعه مرسدس، با نام Accumotive، تولید می‌شوند.
 
این خودروها در چین هم تولید می‌شوند، کشوری که در آن خودروهای برقی به طرز فزاینده‌ای در حال محبوب شدن هستند. تولید در شهر پکن بخشی از فعالیت شرکت Beijing Benz Automotive Co. Ltd است. همین شرکت چینی کار ساخت این خودرو و پک بارتی‌های آن را انجام می‌دهد.  
جهت اطلاع کسانی که با EQC آشنایی ندارند شایان ذکر است که این خودرو، بنا بر اعلام EPA، دارای برد 220 مایل (حدود 354 کیلومتر) است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مرسدس بنز برقی EQC 400 4Matic خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات تازه از L6 اولین خودروی جهان با باتری حالت جامد (+عکس)

باتری حالت جامد، یک اختراع واقعی است که هنوز محصول آزمایشگاهی محسوب می‌شود. انتظار می‌رفت برندهای ژاپنی مثل تویوتا، اولین خودروسازانی باشند که این فناوری را به تولید انبوه و تجاری می‌رسانند اما ظاهرا، شرکت‌های چینی موفق‌تر عمل کرده‌اند.

به گزارش پدال، باتری‌های لیتیوم -‌یون که امروزه در لپ‌تاپ، گوشی‌هوشمند و انواع خودروهای برقی استفاده می‌شوند، الکترولیت مایع  دارند. این فناوری به یون‌های لیتیوم مثبت اجازه شناوری میان دو قطب باتری را می‌دهد تا جریان برق ایجاد شود. منطق کار باتری‌های حالت جامد با لیتیوم -یون یکسان است اما به‌جای الکترولیت مایع از نوع جامد استفاده می‌کنند.

مهم‌ترین مزیت باتری حالت جامد، چگالی انرژی بالا است. این مورد، انرژی بیشتری را در ابعاد کوچک‌تر ذخیره می‌کند و در نتیجه تاثیر مثبت بر کاهش وزن خودروهای برقی دارند. دیگر نکته‌ی مثبت، سرعت شارژ به مراتب بالاتر نسبت به باتری لیتیوم –یون در خودروهای برقی امروزی است.

این فناوری جدید می‌تواند، ۵ تا ۱۰ برابر سریع‌تر، ظرفیت باتری‌ها را تکمیل کند. از نظر ایمنی و خطر آتش‌سوزی هم، باتری حالت جامد، شرایط بهتری دارد.

شرکت آی‌ام (im) موتورز، با سرمایه‌گذاری سایک موتور، سال ۲۰۲۰ تاسیس شد تا آخرین فناوری‌های مرتبط با خودروهای برقی را، تجاری‌سازی کند. این مجموعه در سال ۲۰۲۳ خبر از پروژ‌ی جدید متمرکز بر خودروی مجهز به باتری حالت جامد داد و حالا ظرفیت بسیار خوب ۱۳۰ کیلووات ساعت را برای سدان L6 اعلام کرده است. اگر این محصول به تولید انبوه برسد، توان پیمایش ۱۰۰۰ کیلومتر فراهم خواهد کرد.

هنوز مشخص نیست کدام شرکت چینی، باتری حالت جامد برای L6 تولید می‌کند. مدیران آی‌ام موتور اعلام کرده‌اند که کاتد (الکترود مثبت) با موادی از نیکل پوشانده شده است و آند (الکترود منفی) آلیاژجدیدی از ترکیبات کربن و سیلیکونی خواهد داشت.

طبیعتا باتری‌های حالت جامد با الکترولیت جامد تعریف می‌شود و در مورد  IM L6، نوعی فناوری نانو ثبت اختراع شده است که مقاومت بالا در برابر حرارت دارد. همچنین، به لطف رسانایی عالی در این الکترولیت جامد، شارژ فوق‌العاده سریع امکان‌پذیر خواهد بود.

دیگر موضوع جالب، هماهنگ‌سازی باتری حالت جامد در خودروی L6 با شارژر فوق سریع ۹۰۰ ولتی است. به عنوان مثال، خودروهای تسلا امروز، ولتاژ ۴۸۰ تا ۵۰۰ ولت DC برای شارژ سریع (Level 3) دارند و طی ۳۰ دقیقه، ۸۰ درصد از ظرفیت ۸۵ تا ۱۰۰ کیلووات ساعتی را تکمیل می‌کنند.

خودروی L6 به‌زودی همراه باتری لیتیون یون (حالت مایع) ساخت CATL تولید می‌شود؛ اما نسخه‌ی مجهز به باتری حالت جامد، احتمالا سال آینده تحویل مشتریان خواهد شد. مدل معمولی (باتری لیتیون یون) نیز، فناوری جدیدی خواهد داشت که شعاع حرکتی ۷۰۰ تا ۷۵۰ کیلومتر را از طریق باتری با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات ساعت، فراهم می‌کند.

  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هر باک بنزین معادل قیمت 9 بار شارژ کامل خودروی برقی!
  • (تصاویر) خودروی برقی شیائومی امروز رونمایی می‌شود
  • تصاویر | خودروی برقی شیائومی امروز رونمایی می‌شود
  • عجیب‌ترین خودروهای تاریخ AMG، از میتسوبیشی گالانت تا A کلاس دو موتوره (+عکس)
  • با ۱۰۰ هزار تومان چند بار می‌توان خودروهای برقی را شارژ کرد؟
  • تبریزگردی با اتوبوس‌های اسنا در ایام نوروز
  • طرفداران پرچمداران تاشو سامسونگ ناامید شدند!
  • آموزش کالیبره کردن باتری گوشی؛ دوام شارژ موبایل خود را افزایش دهید
  • تویوتا هایلوکس برقی وارد بازار می‌شود
  • اطلاعات تازه از L6 اولین خودروی جهان با باتری حالت جامد (+عکس)