Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@22:55:11 GMT

۳۵۰۰ شغل برکت در دیار بوعلی سینا

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۸۱۲۹

۳۵۰۰ شغل برکت در دیار بوعلی سینا

تعداد مشاغل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان همدان تا پایان امسال به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شغل می‌رسد. به گزارش پروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تعداد مشاغل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان همدان تا پایان امسال به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شغل می‌رسد.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: مجموع مشاغل ایجاد شده توسط بنیاد برکت در دو شهرستان اسدآباد و نهاوند و ۶۳ روستای استان همدان تا پایان سال جاری به ۳ هزار و ۵۱۸ شغل خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رضا راضی‌زاده خاطرنشان کرد: بنیاد برکت سال گذشته ۳۹۶ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با اعتبار کل ۳۸۶ میلیارد ریال در استان همدان به بهره‌برداری رسانده که باعث ایجاد یک‌هزار و ۱۱۸ فرصت شغلی شده است.   وی درباره فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در استان همدان برای سال ۹۹ نیز توضیح داد: برای امسال نیز ایجاد ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی در دستور کار است که ۲۴۰۰ شغل را برای متقاضیان به دنبال خواهد داشت.   راضی‌زاده حجم کل سرمایه‌گذاری برای ایجاد این تعداد شغل جدید را ۷۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: ۸ مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در حال خدمت‌رسانی در مناطق روستایی و محروم استان همدان هستند.   معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره رسته‌های شغل‌های ایجاد شده و در دستور کار نیز توضیح داد: پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، پرورش مرغ، تولید فرش دستبافت، کشت گیاهان دارویی و مشاغل فنی و خدماتی به ترتیب بیشترین سهم را از مشاغل بنیاد برکت در استان همدان دارند.   وی تاکید کرد: مناطق روستایی و کم‌برخوردار تمامی ۳۱ استان کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.   به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، این بنیاد تا پایان سال ۹۸، ۴۰ هزار طرح اجتماع‌محور را در مناطق محروم و روستایی راه‌اندازی کرده که باعث ایجاد ۱۲۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در این مناطق شده است.   راضی‌زاده یادآور شد: بنیاد برکت در سال ۹۹ نیز به دنبال راه‌اندازی ۶۰ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور است که ایجاد ۱۸۰ شغل را به دنبال خواهد داشت.   وی تصریح کرد: بنیاد برکت در ۲۴۲ شهرستان و ۸ هزار روستا در ۳۱ استان کشور در زمینه ایجاد مشاغل خرد و خانگی فعالیت می‌کند.   معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت و با هدف ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار، محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و روستایی کشور راه‌اندازی کرده است.   گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۵۱۹ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با اعتبار یک‌هزار و ۶۵۷ میلیارد ریال در مناطق محروم استان همدان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شغل برکت برکت بنیاد برکت کارافرینی ستاد اجرایی فرمان امام استان همدان بنیاد برکت اشتغال زایی تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • طراوت باران بهاری در دیار هگمتانه
  • مرگ ۲۵ کارگر در اثر حوادث کار در همدان