Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@09:19:13 GMT

لزوم فعال شدن ۹۰۰ معدن غیر فعال استان کرمان

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۹۸۷۵۳

لزوم فعال شدن ۹۰۰ معدن غیر فعال استان کرمان

ایسنا/کرمان رییس مجمع نمایندگان استان کرمان بر لزوم فعال شدن ۹۰۰ معدن غیر فعال استان کرمان جهت ایجاد اشتغال پایدار و جهش تولید در استان تاکید کرد و گفت: برای تسریع در تصمیم گیری‌ها و فعال کردن معادن استان از وزیر صمت درخواست تفویض اختیارات شورای معادن به استان داریم.

"شهباز حسن‌پور" در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با وزیر صنعت، معدن و تجارت با محوریت بررسی مسائل و مشکلات استان کرمان در حوزه صنعت و معدن گفت: وزیر صمت اقدامات بسیار خوبی انجام داده‌اند که از جمله این اقدامات مرتفع نمودن مشکلات کالاهای دپو شده در گمرکات بوده است که امیدواریم این کار تداوم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم فعال شدن ۹۰۰ معدن غیر فعال استان کرمان جهت ایجاد اشتغال پایدار و جهش تولید در استان تاکید کرد و افزود: برای تسریع در تصمیم گیری‌ها و فعال کردن معادن استان از وزیر صمت درخواست تفویض اختیارات شورای معادن به استان داریم.

رییس مجمع نمایندگان استان کرمان با بیان اینکه باید توجه ویژه به صادرات محصولات تولیدی صنعتی استان و آزاد سازی صادرات میلگرد شود، تصریح کرد: وزیر صمت باید همچنان پیگیر کاهش قیمت خودرو باشد.

وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی، بیان کرد: از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست داریم که پیگیر مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معین‌های اقتصادی استان جهت کمک و ارائه خدمات به مردم استان کرمان باشند.

حسن‌پور بیان کرد: در نشست نمایندگان استان کرمان با وزیر صمت، مقرر شد هیئتی از سوی وزارت صمت جهت بررسی مسائل و مشکلات به استان کرمان اعزام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان نمایندگان استان کرمان استان کرمان وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی

به گزارش  قدس آنلاین، صادق سلطانی‌نژاد صبح امروز در نشست خبری با موضوع فضای کسب و کار استان کرمان و درگاه ملی مجوزها و شناسه یکتا، اظهار داشت: برنامه‌های اقتصادی که در استان کرمان برنامه‌ریزی می‌شود، متناسب با شعار سال و فرامین مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم استان در سال جاری بهبود فضای کسب و کار استان کرمان است، افزود: با انسجام و هماهنگی بین دستگاهی در سال گذشته توانستیم رتبه کسب و کار استان از رتبه 31 به 4 کاهش بدهیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان با تاکید بر اینکه این رتبه در بالای جدول استان‌ها باید حفظ شود و تلاش داریم در استان و در مجموعه دستگاه‌های استان کرمان این فضا را حفظ کنیم، ادامه داد: یکی از اقدامات انجام شده در این راستا، احصای واحدهای تولیدی است که دچار مشکل شدند و پیگیری می‌کنیم تا مشکلات آنها برطرف و تولید از سر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه در سه حوزه‌ مالیات، تامین اجتماعی و تامین مالی رویه‌های سخت گیرانه‌ای وجود دارد که عمده واحدها در این زمینه مشکل دارند و باید تسهیل شود، گفت: قوانین مزاحم و مخل کسب و کار در وزارت اقتصاد و دارایی شناسایی شده و در تلاش هستیم که این قوانین بازنگری و اصلاح شود.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه محدودیت دسترسی به حامل‌های انرژی در استان کرمان وجود دارد، افزود: تامین و ارتقای زیرساخت‌ها اهمیت زیادی برای توسعه اقتصادی استان دارد که در تلاش هستیم متناسب با انرژی موجود استان طرح‌های اقتصادی برنامه‌ریزی شود.

وی با اشاره به اینکه صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر عوامل بهبود فضای کسب و کار استان است، بیان کرد: وزارت اقتصاد در این زمینه وظیفه اجرایی و هماهنگی بین دستگاهی را دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان با بیان اینکه تمام مجوزهایی که دستگاه‌های اجرایی نیاز داشتند در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده است، گفت: بیش از 4 هزار و 800 عنوان مجوز در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده است و اعتقاد داریم که باید حقوق شهروندی مردم ارتقا پیدا کرده و حاکمیت و حکومت بحث نظارت را دنبال کند.

وی ادامه داد: براساس قانون همه فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات باید برای اخذ مجوز به درگاه ملی مجوزها به آدرس mojavez.ir مراجعه کنند و حتی مجوز گذشته خود را الکترونیکی و به روزرسانی کنند.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه براساس قانون از تاریخ 25 اردیبهشت‌ماه سال جاری مجوزهایی که بدون شناسه یکتا باشند از برخی خدمات دولتی نمی‌توانند استفاده کنند و حتما باید مجوز الکترونیکی صادر شود، افزود: فعالیت اقتصادی بدون مجوز تضییع حقوق افرادی است که با مجوز رسمی در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه همه فعالان اقتصادی باید شناسه یکتا دریافت کنند و بدون این شناسه فعالیت آنها قانونی نیست، گفت: این موضوع فقط مربوط به اصناف نیست و همه فعالان اقتصادی باید به درگاه ملی مجوزها مراجعه و شناسه یکتا دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد