Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت جهاد کشاورزی در تامین نهاده‌های دامی کشور ضعیف عمل کرده است و نمی‌تواند در این شرایط، مقصر را وزارت صمت بداند و از کنترل اوضاع بازار دام و طیور و مدیریت توزیع نهاده‌های دامی شانه خالی کند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جواد حسینی کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از افزایش قیمت کالا‌های اساسی و نقش مخرب دلالان در افزایش تورم در جامعه اظهار داشت: تامین نهاده‌های دامی یکی از الزامات برای کنترل قیمت‌ها محصولات پروتئینی همچون مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز، شیر و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است و متاسفانه با توجه به هرج و مرج به وجود آمده در طول ماه‌های گذشته در بازار نهاده‌های دامی و نقش مخرب دلالان جهت فروش این نهاده‌ها با قیمت بالا به تولیدکنندگان و دامداران، امروز با بحرانی همچون افزایش قیمت سرسام آور مرغ مواجه هستیم که نسبت به ماه‌های گذشته، رشد قیمتی زیاد و تعجب آوری داشته است.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی در تامین نهاده‌های دامی کشور ضعیف عمل کرده است و نمی‌تواند در این شرایط، مقصر را وزارت صمت بداند و از کنترل اوضاع بازار دام و طیور و مدیریت توزیع نهاده‌های دامی شانه خالی کند و یقینا همین روند باعث خواهد شد که وزیر جهاد کشاورزی توسط نمایندگان مجلس استیضاح شود و به نمایندگان ملت پاسخگو باشد که چرا امروز شاهد افزایش بی رویه قیمت‌ها هستیم.

حسینی کیا با اشاره به اینکه مشکل تامین نهاده‌های دامی کشور باید سریعتر مرتفع شود، تاکید کرد: متاسفانه آشفتگی در بازار نهاده‌های دامی و عدم مسئولیت پذیری مسئولان مربوطه و دولتی باعث شد که امروز شاهد بحران در بازار مرغ، گوشت قرمز و شیر و ... باشیم و امروز قدرت خرید مردم در جهت تهیه مایحتاج زندگی شان کاهش شدیدی یافته و اقشار ضعیف جامعه توانایی خرید گوشت و مرغ با این قیمت بالا را ندارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه صادرات مرغ در شرایط فعلی باید ممنوع شود، افزود: باید با تخصیص ارز دولتی در جهت واردات نهاده‌های دامی، طوری مدیریت کرد که این نهاده‌ها با قیمت ارزان به دست تولیدکننده و دامدار برسد و هر فردی که در این میان با دلالی و سوداگری به دنبال کسب سودکلان به ضرر مردم است، برخورد شدیدی توسط دستگاه قضا صورت بگیرد تا از این پس، امنیت غذایی مردم به سخره گرفته نشود.

وی با اشتره به اینکه باید مسئولان دولتی طوری برنامه ریزی و مدیریت بر بازار داشته باشند تا شاهد کوچک‌تر شدن سفره مردم نباشیم، تصریح کرد: مسئولان دولتی باید رفتارشان در جهت کنترل قیمت‌ها را تصحیح کنند چرا که روند افزایش یکباره محصولات پروتئینی نشان از بی تدبیری دارد و واقعا مردم در این شرایط سخت اقتصادی، مطالبه‌ای همچون ساماندهی امور اقتصادی کشور را دارند.

حسینی کیا در پایان با تاکید بر اینکه باید با مدیریت صحیح، شاهد تثبیت قیمت‌ها باشیم، تاکید کرد: مردم انتظار دارند که مسئولان در راستای بهبود شرایط اقتصادی کشور اقدامات موثر و ارزنده‌ای انجام دهند و تثبیت قیمت‌ها و کاهش تورم، مطالبه اصلی مردم است و مجلس به طور تخصصی در راستای تحقق بخشی به این مطالبات قدم برمی دارد و نیاز است که مسئولان دولتی برای بهبود شرایط، گام موثری بردارند تا اثراتش را در سفره مردم ببینیم. منبع: رادار اقتصاد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاده های دامی تورم واردات تامین نهاده های دامی جهاد کشاورزی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران