Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کادر بهداشت و درمان از همه توان خود در مقابله با کرونا استفاده کرده و تعداد بالای شهدای مدافع سلامت نشان از فداکاری ها و ایثارگری های این افراد در طول ۹ ماه گذشته برای مقابله با کرونا دارد.

وی با بیان اینکه به بیماری کرونا می توان از دو منظر یعنی رعایت اصول بهداشتی توسط مردم و عملکرد مسئولان نگاه کرد، افزود: شهروندان در مرحله اول مقابله با کرونا همکاری مناسبی داشتند، اما از ابتدای تابستان توجه مردم به این بیماری و رعایت پروتکل های بهداشتی کاهش پیدا کرد، البته در ستاد ملی مقابله با کرونا نیز گاهی سلامت فدای منافع اقتصادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریاری با تاکید بر اینکه اولویت ها در بحث مقابله با کرونا رعایت موارد بهداشتی است، اظهار داشت: با وجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی امروز جامعه، بسیاری از داروها و تجهیزات مورد نیاز حوزه سلامت طی چند ماه گذشته از تولیدات داخل تامین شده، البته در برخی شرایط مشکلاتی به وجود آمد که وزارت بهداشت با تلاش و کوشش بسیار سعی کرد مشکلات را برطرف کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی رویه ها در کمیته های ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: با توجه به مشکلات به وجود آمده در بی توجهی برخی دستگاه ها در رعایت پروتکل های بهداشتی، از دولت انتظار می‌رود به محدودیت های بیشتری برای مقابله با کرونا توجه کرده و زیرساخت‌های لازم را برای اجرای دولت الکترونیک برای کاهش تردد مردم در معابر شهری فراهم کند.

شهریاری با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا، باید توصیه های وزارت بهداشت را جدی بگیرد گفت: امیدواریم ستاد ملی مقابله با کرونا و فرماندهی قرارگاه عملیاتی، اجرای پروتکل های بهداشتی را به طور جدی پیگیری کند تا بتوان تا چند هفته آینده میزان مبتلایان و آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش داد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم در شرایط کنونی جامعه با مشکلات اقتصادی بسیاری رو به رو هستند و شیوع بیماری کرونا نیز مزید بر علت شده، بنابراین نباید با طرح برخی مسائل، حاشیه ایجاد کرد، بدون شک چند صدایی و ایجاد حواشی به نفع و مصلحت کشور نیست و در چنین شرایطی معاندین و ضدانقلاب بیشترین بهره برداری را خواهند داشت.

شهریاری با بیان اینکه همه دستگاه ها باید به وزارت بهداشت در مقابله با کرونا کمک کنند، گفت: وزیر بهداشت در حال حاضر به عنوان فرمانده جنگ در جامعه تلقی می‌شود، همان طور که در زمان دفاع مقدس فرمانده را تضعیف نمی‌کردیم؛ باید حواسمان باشد که تضعیف فرمانده مقابله با کرونا مشکلات جدی تری برای جامعه به وجود می آورد؛ به همین منظور تقاضا داریم با هدف قطع زنجیره انتقال کرونا، به وزارت بهداشت و کادر درمانی همانند روزهای جنگ تحمیلی همه جانبه و با تمام توان یاری رسانیم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا حسینعلی شهریاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا حسینعلی شهریاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا حسینعلی شهریاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۹۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته ماندگاری پرستاران در حال تدوین نهایی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، با شنیدن صحبت‌های مدیران پرستاری، بر تعهد دولت و وزارت بهداشت به حل مشکلات این قشر تأکید کرد و خواستار همدلی و همکاری برای عبور از چالش‌های موجود شد.

وی افزود: به منظور رفع چالش‌های پیش روی پرستاران، "بسته ماندگاری پرستاران" که شامل درخواست‌های رفاهی، معیشتی و تحصیلی این قشر فداکار است، نهایی شده و به زودی اجرایی خواهد شد.

عبادی ضمن اذعان به وجود مشکلاتی در نظام سلامت، به دلیل مختلف از جمله تحریم‌های ظالمانه، از تلاش‌های دولت برای رفع این موانع و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی خبر داد و با اشاره به هزینه‌های صرف شده برای آموزش نیروی انسانی، تأکید کرد که ثمره این هزینه‌ها باید رفاه، امنیت و سلامت جامعه باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه تعرفه گذاری خدمات پرستاری در ابتدای مسیر خود قرار دارد، از پویایی و قابلیت ارتقای این قانون خبر داد و به احصاء و رفع مشکلات اجرایی این قانون طی دو سال گذشته اشاره کرد و از آمادگی برای اصلاح و بهبود مستمر آن سخن گفت.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری مطالبات از طریق مجاری قانونی و مدنی، از پرستاران خواست تا با ارائه نقد‌های علمی و سازنده، به ارتقای فرآیند‌ها و رفع چالش‌ها کمک کنند.

گفتنی است: در این نشست، مدیران پرستاری مراکز درمانی استان سمنان، مسائل و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف از جمله اضافه کار، مالیات، رفاهیات، کمبود نیرو، استخدام، تبدیل وضعیت، فوق العاده خاص و ترمیم حقوق مطرح کردند و خواستار رسیدگی به این موارد شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • تدوین بسته ماندگاری پرستاران برای رفع مشکلات معیشتی
  • بسته ماندگاری پرستاران در حال تدوین نهایی