Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، نیروهای طلبه جهادی داوطلب با همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان به عرصه مقابله با بیماری منحوس کرونا و کمک به مسئولان این حوزه وارد شدند‌.

 نماینده ولی‌فقیه در استان همدان در این مراسم که با رعایت پروتکلهای بهداشتی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد، با قدردانی از اقدامات کادر درمان در مبارزه با کرونا یاد دو شهیده سلامت استان همدان را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی از فراهم شدن زمینه حضور طلاب و نیروهای داوطلب در عرصه خدمت و مبارزه با کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان  تشکر کرد و دغدغه‌مندی طلبه‌های داوطلب را ارج نهاد.

وی با بیان اینکه شاکله طلبگی با خدمت‌رسانی گره خورده که در عرصه‌های مختلف مبارزه با دشمن، جنگ و مبارزه با سلامت معنا می‌یابد، از این اقدام به عنوان خدمت و تبلیغ یاد کرد که با بازخوانی انگیزه‌ها و تقویت اخلاص شاهد اثرگذاری و ماندگاری اجتماعی بیشتری خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان دو دغدغه مهم فعلی را پیشگیری از ابتلای مردم و کاهش آمار مرگ و میر دانست و افزود: بخشی از مرگ و میرها به تهیه دارو واکسن بیماری بستگی دارد و بخش مهم دیگر نیز با القای آرامش روحی و روانی در جامعه مرتبط است.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کادر بهداشت و درمان باید تقویت شود تا به دور از حاشیه‌ها شرایط را با همدلی پشت سر بگذاریم.

شعبانی بسیج را هویتی دینی اجتماعی واحد خواند و با قدردانی از آیت اله موسوی‌اصفهانی مدیر حوزه علمیه همدان، کادر درمان و نیروهای داوطلب توفیق خدمت‌رسانی برای همه را از درگاه الهی مسالت کرد.

* بسیج عمومی مبارزه با کرونا به ویژه با حضور دانشجویان و طلاب

مدیر حوزه علمیه استان همدان نیز در این مراسم با اشاره به فرمایشی از امام حسن عسگری‌(ع) افراد را به تقوای الهی، پرهیز از گناه و تلاش برای خدا سفارش کرد و از مسئولان دانشگاه و کادر درمان که تا پای جان در راه مبارزه با کرونا قدم برداشتند و از افراد داوطلبی که به وظیفه شرعی خود در این مبارزه عمل کردند، قدردانی نمود.

آیت‌اله موسوی‌اصفهانی به نقش بسیج عمومی در پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: بسیج عمومی مبارزه با کرونا به ویژه از جانب دانشجویان و طلاب در اقصی نقاط کشور انجام شده است و از آنانی که مقدمات این همراهی را فراهم کردند، قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۲۰ داوطلب برای ورود به عرصه مبارزه با کرونا ثبت‌‍نام کردند، اقدام طلبه‌های داوطلبانی که برای رضای الهی بدون چشم در این مسیر گام نهاوند را ستود.

*تجلیل از خانواده‌های دو شهیده مدافع سلامت استان

لوح سپاس آیت اله شعبانی و آیت‌اله موسوی‌اصفهانی برای خانواده شهیده گلنار قیامتی و شهیده سیده زهرا موسوی‌ارفع به منظور تجلیل از خانواده‌های دو شهیده مدافع سلامت استان همدان به دلیل محدودیت‌های الزام‌آور به نمایندگی از خانواده‌های دو شهیده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی اهدا شد.

* توانمندسازی نیروهای داوطلب جهادی و جلوگیری از فرسودگی کادر درمان

معاون درمان دانشگاه نیز با اشاره به اینکه امروز سالگرد صدور فرمان امام خمینی‌(ره) برای تشکیل بسیج مستضعفین است، گفت: روحیه بسیجی در مقاطع مختلف از زمان پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی راهگشای مشکلات کشور بوده است.

جلیلی با اشاره به ارزشمندی خدمت به بیماران به ویژه در شرایط بروز کرونا با بیان اینکه همدان در هفت ماه نخست بروز کرونا همدان در وضعیت  قرمز قرار نگرفت، اظهار کرد: در دو ماه اخیر وارد وضعیت قرمز شدیم و لازم است از نیروهای جهادی بهره‌مند شویم.

وی افزود: نیروهای داوطلب جهادی در گندزدایی معابر و آموزش شهروندان اقدامات خوبی داشتند و در حوزه درمان نیز برای استفاده از نیروهای داوطلب در حوزه بیمار‌یاری، ایجاد روحیه و پویش و توانمندسازی به منظور جلوگیری از فرسودگی کادر درمان پیش بینی‌های خوبی انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اینکه با ایجاد توانمندی در مراکز درمانی از وجود نیروهای داوطلب بهره مند می‌شویم، گفت: تفکر بسیجی در همه زوایای زندگی مردم باید نهادینه شود چراکه تفکر بسیجی دوران دفاع مقدس موجب شد که این دوران پیروزمندانه پشت سر گذاشته شود.

وی خاطر‌نشان کرد:  در پیک اول کرونا ۴۰۰ بیمار، در پیک دوم حدود ۷۰۰ بیمار و در پیک سوم یک هزار و ۱۰۰ بیمار وجود داشت که هم اکنون روند نزولی را شاهد هستیم.

جلیلی ادامه داد: با توجه به زمان‌بر بودن و مزمن شدن بیماری کرونا احساس خستگی کادر وجود دارد و در این راستا همه نیروهای داوطلب جذب و حداکثر ظرفیت به کارگیری شده است.

وی با یادآوری اینکه طرح شهید سردار سلیمانی با مشارکت بسیج و آحاد مردم از انتشار بیماری در جامعه جلوگیری می‌کند، گفت: از شنبه ۸ آبان‌ماه همکاران داوطلب با آموزش‌های ارائه شده در ارائه خدمت به بیماران و افزایش انگیزه ورود کرده و بی‌شک در ارائه خدمات بهینه راهگشا خواهند بود‌.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان سلامت دانشگاه علوم پزشکی نماینده ولی فقیه امام جمعه همدان مبارزه با کرونا نیروهای داوطلب استان همدان کادر درمان دو شهیده آیت اله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، به مناسبت هفته سلامت، سه مرکز جامع سلامت خانواده در همدان با حضور مسئولین استانی کلنگ زنی و افتتاح شد.

محمد ربیع یگانه، در مراسم کلنگ زنی مرکز سلامت خانواده امام سجاد(ع)، اظهار داشت: مرکز خدمات جامع سلام امام سجاد(ع) در سال ۱۴۰۳ و امروز کلنگ زنی شد که عرصه آن سه هزار و ۵۰۰ متر و اعیان این مرکز یک هزار مترمربع خواهد بود.

سرپرست مرکز بهداشت همدان با اشاره به اینکه این مرکز ۱۹ هزار و ۲۶۱ نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد، افزود: این مرکز در چهار طبقه احداث خواهد شد و محل تامین اعتبار آن از سفر ریاست جمهور، منابع انسانی و دانشگاه علوم پزشکی همدان با اعتبار مورد نیاز ۳۰ میلیارد تومان است.

وی همچنین در آیین افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد سلطانی صحت، بیان کرد: این مرکز از سال ۱۳۹۶ شروع و در اسفند ۱۴۰۲ به متراژ یک هزار ۵۰۰ متر مربع عرصه و ۶۰۰ متر مربع اعیان با جمعیت تحت پوشش ۲۰ هزار نفر به پایان رسید.

ربیع یگانه با اشاره به اینکه برای مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد سلطانی صحت مبلغ ۱۱ و نیم میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: ۵۰۰ میلیون تومان از اعتیار هزینه شده توسط خیر نیک اندیش زنده یاد نعمت الله سلطانی صحت پرداخت و مابقی از سفر ریاست جمهوری، منابع انسانی و دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شده است.

سرپرست مرکز بهداشت همدان همچنین در آیین افتتاحیه مرکز سراج همدان، عنوان کرد: سال شروع ساخت این مرکز در سال ۱۴۰۳ بوده و بیماران دارای اختلال روانپزشکی شهرستان همدان را تحت هدف خود قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مرکز سراج همدان ۵ الی ۷ نفر پرسنل دارد، اظهار داشت: هزینه ساخت این مرکز دو میلیارد تومان و هزینه تجهیزات ۷۰۰میلیون تومان می باشد که از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی همدان تامین اعتیار شده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • تجلیل از خانواده شهید مدافع سلامت در پیرانشهر
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد