Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان به سازمان های جهادکشاورزی و صمت تاکید کرد که به امر تولید، عرضه و توزیع صحیح و جلوگیری از هرگونه اقدام سودجویانه نظارت کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ آرش فرزام صفت در حاشیه بازدید از یکی از کشتارگاه های مرغ استان با اشاره به شرایط امروز کشور در تامین برخی اقلام مصرفی سبد خانوار ، به کاهش تولید مرغ در ماه های اخیر در کشور اشاره و اظهار کرد: گرچه تولید مرغ در استان گیلان بر اساس آمار جوجه ریزی کاهش نیافته است، اما به یقین استان ها نیز تحت تاثیر شرایط کلی کشور قرار می گیرند، اما آنچه مسلم است اینکه گیلان از استان های پیشتاز در تولیدمرغ است و انتظار می رود نسبت به سایر نقاط کشور از شرایط مناسب تری برای تامین این کالا برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی سهولت در دسترسی به مرغ و تامین نیاز بازار را خواسته به حق مردم خواند و افزود: کمبود مرغ در استانی که خود قطب تولید مرغ کشور است، پذیرفتنی نیست.   معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان به جهش قیمت مرغ در بازار تهران اشاره کرد و گفت: در حالیکه تفاوت هر کامیون مرغ در استان گیلان و تهران به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است و گیلان خود را ملزم به رعایت قیمت مصوب تا سقف ۲۰ هزار و چهارصد تومان می‌داند، خروج بخشی از مرغ استان به بازار تهران و برخی کمبودها در بازار گیلان با منطق اقتصادی مطابقت دارد اما به هیچ وجه موضوع برای مردم گیلان پذیرفتنی نیست و باید نیاز مردم مرتفع شود.    فرزام صفت بر لزوم شناسایی و پذیرش موانع و اشکال در شبکه تولید تا توزیع از سوی دستگاه های متولی در حوزه مرغ و هم افزایی برای حل آن تاکید کرد و گفت: لازم است نیاز بازار به تولید مرغ از سوی سازمان جهادکشاورزی استان تامین و سازمان صمت نیز به امر توزیع صحیح و جلوگیری از هرگونه اقدام سودجویانه نظارت کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی صمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان اقدامات سودجویانه شبکه تولید عرضه و توزیع مرغ تولید مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان
  • فروش گوسفند با کارت ملی صحت دارد؟
  • نظارت بر مراکز تامین و تولید کالاهای اساسی کشاورزی آغاز شد
  • دستور جدید رئیسی به دستگاه‌های اطلاعاتی کشور
  • نظام بین‌الملل در مورد مبارزه با مواد مخدر به وظایف عمل نکرده‌اند