Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوید بکام برای حضور در بازی FIFA 21 در پلی‌استیشن و XBox یک قرارداد ۴۰ میلیون پوندی سه ساله بسته که بیش از قراردادهای دوران فوتبال او است. گویا سازندگان این بازی‌های کامپیوتری طی سه سال به او ۳۰ میلیون پوند پیشنهاد کردند اما بکام موفق شد معامله بهتری ترتیب بدهد و ۱۰ میلیون پوند بیشتر به دست بیاورد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

همه جای دنیا ستاره‌های هنر و ورزش واجد جذابیت زیادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا جایی که بسیاری از اوقات می‌توانند در خانه بنشینند و به راحتی پول دربیاورند. در مورد فوتبالیست‌ها و مربیان، فارغ از دستمزدهای کلانی که بابت نقش‌آفرینی فنی درون زمین مسابقه یا روی نیمکت به آنها پرداخت می‌شود، شاهد کسب ثروت این گروه از فضای رسانه‌ای، مجازی و تبلیغاتی هم هستیم؛ پول‌هایی که آسان به دست می‌آیند و پیش‌شرط آنها شهرت و ضریب نفوذ اجتماعی بالاست از دیوید بکام تا ستاره های ایرانی که به بررسی آن می پردازیم.

مورد عجیب بکام

دیوید بکام ۴۵ ساله یکی از فتوژنیک‌ترین ستاره‌های تاریخ فوتبال جهان است؛ بازیکنی که می‌گویند یک بار یک کارخانه عروسک‌سازی به‌ خاطر تغییر ناگهانی مدل موی او متحمل یک ضرر هنگفت شد! با این همه انتظار نمی‌رود بکام سال‌ها پس از بازنشستگی و در شرایطی که عمدتا به‌ خاطر مدیرعاملی باشگاه اینتر میامی آمریکا شهرت دارد، باز به‌ خاطر قراردادهای تبلیغاتی پول دربیاورد. این اتفاق اما نه‌تنها رخ داده، بلکه آخرین قرارداد تجاری ستاره انگلیسی از برخی قراردادهای فوتبالی او در دوران بازی هم گران‌قیمت‌‎تر بوده است! آن‌ طور که دیلی میرر دیروز نوشته، دیوید بکام برای حضور در بازی FIFA 21 در پلی‌استیشن و XBox یک قرارداد ۴۰ میلیون پوندی سه ساله بسته که بیش از قراردادهای دوران فوتبال او است. گویا سازندگان این بازی‌های کامپیوتری طی سه سال به او ۳۰ میلیون پوند پیشنهاد کردند اما بکام موفق شد معامله بهتری ترتیب بدهد و ۱۰ میلیون پوند بیشتر به دست بیاورد.

وقتی داستان دیوید بکام این باشد، طبیعتا ستاره‌های نسل فعلی بیش از این حرف‌ها پول درمی‌آورند. ستاره‌های گران‌قیمت دنیا مثل مسی و رونالدو سالانه ده‌ها میلیون یورو پول از ناحیه شراکت تجاری و تبلیغاتی به دست می‌آورند و تازه عایدی سرشار فضای مجازی را هم باید به آن اضافه کرد. سال ۲۰۱۹ کریس رونالدو بابت انتشار پیام‌های تبلیغاتی در صفحه اینستاگرامش ۴۴ میلیون یورو درآمد داشت که این رقم برای لیونل مسی حدود ۲۲ میلیون یورو برآورد شده است.

در ایران چه خبر است؟

در ایران شناخته‌شده‌ترین راه کسب درآمد ستاره‌ها بیرون از زمین، حضور آنها در تبلیغات تجاری مخصوصا روی بیلبوردهای شهری بوده؛ آن چه کمی مهجور است و هر از گاهی هم با فشار انتقادات همراه می‌شود. حالا اما توسعه شبکه‌های مجازی دریچه جدید و کم‌زحمت‌تری برای ثروت‌آفرینی ستاره‌ها به‌ وجود آورده است. به‌ عنوان مثال درج پست یا استوری تبلیغاتی روی اینستاگرام می‌تواند یک منبع درآمد باشد؛ هرچند ستاره‌های بسیار تاپ معمولا آن را نمی‌پذیرند. با این حال یک بازیکن سرشناس ملی‌پوش داریم که به ازای هر پست تبلیغاتی در اینستاگرام سه میلیون نفری‌اش ۲۵ میلیون تومان پول می‌گیرد. ستاره‌های اسم و رسم‌دارتر اما فعالیت‌های تبلیغاتی‌شان را با عقد قراردادهای رسمی، به شکل منسجم پیش می‌برند. اگر پیگیر حواشی فوتبال بوده باشید، حتما فعالیت‌های تجاری اخیر علی کریمی را دیده‌اید؛ همین‌طور کریم باقری یا خداداد عزیزی که برای یک اسپانسر، در اینستاگرام گفت‌وگوهای جذاب می‌گیرند. گفته می‌شود کریم باقری بابت هر کمپین خود ۱۰۰میلیون تومان درآمد دارد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: دیوید بکام دیوید بکام میلیون پوند دیوید بکام ستاره ها سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ

دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی با حضور مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد و تا امروز، ۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد شایگان فرد، دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.تعداد ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

*مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد

همچنین در ادامه این کنفرانس آرش حیدری عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان سخنران ویژه درباره شکاف دیجیتال(گفتاری درباره نسبت فضای مجازی و فضای اجتماعی) نکاتی را مطرح کرد.
حیدری گفت: «مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد» این گزارۀ کلیدی محوریتی اساسی در فهم علوم اجتماعی دارد. فقدان مواجهه با این گزاره موجب می‌شود که برای حل مسائل اجتماعی مسیرهایی غیر اجتماعی پیموده شود و این مسیر ضرورتاً با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود:  فهم امر اجتماعی همواره نسبتی با مفهوم فضا دارد. فضای اجتماعی در حدفاصل کنش‌ها، تعامل‌ها و روابط میان افراد شکل می‌بندد و چیزی را خلق می‌کند که «حوزه عمومی» نامیده می‌شود. حوزه عمومی عرصه تعاملات نمادین و معنادار انسان‌ها است و مجموعه وسیعی از الگوهای تعاملی را در بر می‌گیرد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تشریح کرد: این شبکه تودرتو که حاصل کنش و واکنش میان انسان‌هاست ساختاری نظام‌مند به خود می‌گیرد و به سیستمی سیال بدل می‌شود. این سیستمِ سیال واجد کلیتی می‌شود که چیزی بیش از تک تک اجزای آن است. این تبیین بدان معناست که «جامعه جمع جبری تک تک افراد نیست» بلکه نظامی است که در نتیجۀ تعاملات جزئی واجد یک کلیت می‌شود و امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را در بر می‌گیرد. از این حیث جامعه یک کلیت است، یک فضای خلق شده است که بخش‌ها، اجزا و خرده‌نظام‌هایی دارد.
حیدری عنوان کرد:  با این مقدمه، فضای مجازی را باید زیرمجموعه فضای اجتماعی دانست. خطای رایج در فهم رابطه میان فضای اجتماعی و فضای مجازی آنجاست که گاه این دو را اینهمان فرض می‌کنند و فهم امر اجتماعی و فضای اجتماعی را به فهم فضای مجازی تقلیل می‌دهند. درست در این نقطه است که مفهوم شکاف دیجیتال موضوعیت می‌یابد.

وی همچنین عنوان کرد: جنس و نوع و کیفیت دسترسیِ کاربران به فضای مجازی تابع شرایط اجتماعی آنهاست. نابرابری‌ها، تضادها و تعاملات اجتماعی در فضای مجازی بازتولید می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر شکاف‌هایی که در قلمرو اجتماعی در سطوح مختلف (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) تولید می‌شوند در قلمرو مجازی تکرار و تثبیت می‌شوند. درست در همین نقطه است که درباره فهمِ نسبت فضای اجتماعی و فضای مجازی نیاز به بازاندیشی اساسی وجود دارد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: فروکاست فهم فرایندهای اجتماعی، مسائل اجتماعی، و فضای اجتماعی به فضای مجازی به معنای نادیده گرفتن منطق درونیِ امر اجتماعی است. فضای مجازی مبتنی بر بازنمایی است، اینکه چه کسی در چه جایگاهی توان بازنمایی بیشتری دارد بیش از آنکه به فضای مجازی مرتبط باشد به فرصت‌ها و امکاناتی وابسته است که در فضای اجتماعی کسب شده است. بنابراین بازنمایی فضای مجازی همواره واجد شکافی بنیادینی است با آنچه در فضای اجتماعی در حال رخ دادن است. بنابراین این مبحث برای مفهوم‌پردازیِ نسبت میان این دو فضا و توضیح چگونگی بازتولید روابط نابرابر اجتماعی در فضای مجازی است.

روز اول این مراسم با حضور اساتید و مهمانانی از مرکز تحقیقات مخابرات، وزارت علوم،تحقیقات وفناوری، ایرانداک، جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی و….حضور داشتند و در این کنفرانس جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با 123 بازی کمتر از دیوید بکام؛ جود بلینگام گلزن‌ترین انگلیسی تاریخ رئال مادرید شد!
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • روایت کشتی‌گیر ایرانی از مبارزه‌اش با برنده دیوید تیلور
  • تصمیم خطرناک چند ستاره پرسپولیس در رختکن
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است
  • چترنور: سقف قرارداد فوتبال بانوان یک میلیارد تومان است
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود