Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد جباری روز چهارشنبه در بیستمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کردستان اظهار داشت: ملاک و معیار قیمت کالاها توسط کارگروه های تنظیم بازار بعنوان مرجع قانونی مشخص و اعلام می‌شود و همه تولیدکنندگان مکلف و موظف به رعایت آن هستند.  

وی با اعلام اینکه تا زمانی که نیاز کردستان مرتفع نشده خروج مرغ زنده از مبادی استان ممنوع است، اضافه کرد: هر واحدی تخلف کند محموله اش توقیف و به کشتارگاه منتقل و با قیمت ضابطه مند و توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دادستان انقلاب و عمومی مرکز کردستان افزود: واحدهای تولیدی که از عرضه محصول خود خودداری کنند براساس تصمیم اعضای این کارگروه و دستگاه قضایی برابر قانون منتظر برخورد باشند در این خصوص با کسی تعارف نداریم.  

جباری با تاکید بر اینکه قیمت هر کیلوگرم مرغ در استان نباید بیشتر از ۲۵ هزار تومان باشد، گفت: دولت تکالیف و حق خود را در مقابل تولید کنندگان با حمایت، ایجاد امنیت و در اختیار قرار دادن تسهیلات و یارانه انجام داده و اینک تولیدکنندگان باید در این رابطه به تکلیف خود که عرضه محصول براساس قیمت مصوب است، عمل کنند.  

وی تاکید کرد: افزایش قیمت مرغ از هر کیلوگرم ۲۲ هزار تومان در عرض ۴۸ ساعت به ۳۵ هزار تومان به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و این کار در شرایط کنونی کشور، باعث اخلال در نظام بازار و فشار مضاعف بر مصرف کننده بویژه قشر ضعیف جامعه است.  

دادستان انقلاب و عمومی سنندج یادآور شد: براساس قوانین تعزیرات و مجازات اخلاگران در نظام اقتصادی،  می‌توانیم با هر واحد تولیدی که از عرضه مرغ خودداری می کند برخورد قضایی کنیم.  

برچسب‌ها کردستان کالای اساسی ستاد پشتیبانی برنامه‌ی تنظیم بازار گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان کالای اساسی گوشت مرغ کردستان کالای اساسی گوشت مرغ اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت کاهش یافت

قیمت‌ نفت در معاملات روز دوشنبه پس از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی و در نتیجه پایین آمدن صرف ریسک در بازار نفت از سوی فعالان بازار سبب شد قیمت‌های نفت روز دوشنبه (۲۷ فروردین‌ماه) کاهش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئن روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۵۰ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش به ۸۹ دلار و ۹۵ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) نیز روز دوشنبه با ۵۲ سنت  معادل ۰.۶ درصد کاهش با قیمت ۸۵ دلار و ۱۴ سنت برای هر بشکه معامله شد.

وارن پترسون، مدیر راهبرد کالا در مؤسسه آی‌ان‌جی گفت: واضح است که هنوز ابهام‌های زیادی وجود دارد.

با این حال در صورت کاهش قابل‌توجه عرضه، ایالات متحده می‌تواند نفت خام بیشتری را از ذخایر راهبردی  خود وارد بازار کند، این در حالی است که اوپک نیز روزانه بیش از ۵ میلیون بشکه ظرفیت تولید مازاد دارد.

مؤسسه آی‌ان‌جی نیز در یادداشتی اعلام کرد: چنانچه  به‌دلیل کاهش عرضه، قیمت‌ها به مقدار قابل‌توجهی افزایش می‌یافت، می‌توان تصور کرد این سازمان بازگرداندن بخشی از این ظرفیت مازاد را به بازار بررسی کند. اوپک نمی‌خواهد با توجه به خطر کاهش شدید تقاضا، قیمت‌ها بیش از حد بالا برود.

پیش‌بینی درباره حمله ایران به رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های شاخص‌های نفت خام روز جمعه (۲۴ فروردین‌ماه) به بالاترین سطح خود از ماه اکتبر تاکنون افزایش یابد.

تحلیلگران صبح امروز دست‌کم افزایش کوتاه‌مدت قیمت‌ها را پیش‌بینی می‌کردند، اما اعلام کردند تأثیر قابل‌توجه‌تر و بلندمدت‌تر بر قیمت‌ها به‌دلیل تشدید تنش‌ها مستلزم ایجاد اختلال در عرضه نفت است که از آن جمله می‌توان به ایجاد محدودیت‌های حمل‌ونقل در تنگه هرمز اشاره کرد.

تنش‌های بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صهیونیستی تاکنون تأثیر محسوس اندکی بر عرضه نفت گذاشته است.

تحلیلگران مؤسسه سیتی ریسرچ می‌گویند با توجه به تداوم تنش‌ها در سه ماه دوم سال جاری میلادی انتظار می‌رود قیمت‌ها در بازه ۸۵ تا ۹۰ دلار برای هر بشکه باشند، از آنجا که به‌طور کلی عرضه و تقاضا در بازار در سه ماه نخست امسال متعادل بوده است، برطرف شدن تنش‌ها می‌تواند به کاهش شدید قیمت‌ها به بازه ۷۰ یا ۸۰ دلار برای هر بشکه منجر شود.

*صرف ریسک، (Risk premium) در علوم مالی به بهره اضافی و بهایی که بابت ریسک از سوی سرمایه‌گذاران، با در نظر گرفتن ریسک اوراق بهادار و درجه ریسک‌پذیری سرمایه‌گذار پرداخت می‌شود، صرف ریسک می‌گویند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۴۲۶ میلیون دلار ارز به کالاهای اساسی و دارو
  • قیمت نفت کاهش یافت
  • برنج و شکر با قیمت مصوب عرضه می‌شود/ توزیع کالاهای اساسی طبق روال سابق
  • فراوانی کالا‌های اساسی راهبرد ستاد تنظیم بازار قم است
  • وضعیت آرام بازار کالاهای اساسی در کرج
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳؛ حرکت خلاف جهت دنا و تارا در بازار
  • کمبودی در عرضه کالای اساسی خانوار نداریم
  • ابلاغ قیمت تضمینی چغندر قند بهاره و پاییزه
  • غفلت از نفوذ دلار تلگرامی؛ از موز و موبایل تا قطعات خودرو
  • جدیدترین قیمت گوشت‌های وارداتی در بازار | قیمت هرکیلو ران گوسفندی و گوساله چند شد؟