Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: هشت میلیون و ۵۹۶ هزار و ۹۰۴ تن نهاده دامی (جو، ذرت و کنجاله سویا) در هشت ماهه امسال از گمرکات کشور ترخیص شده است.

به گزارش  گمرک، «سید روح اله لطیفی» افزود: امسال تاکنون ۶ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۲۱ تن ذرت، یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۶۸ تن جو و ۹۴۵ هزار و ۹۱۵ تن کنجاله سویا از گمرکات ترخیص شده که مجموع آن نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصدی را نشان می دهد.

وی اضافه کرد: بطور متوسط از ابتدای سال ۹۹ نزدیک به دو میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص شده که بخش عمده ای از این محموله ها مربوط به نهاده های دامی است و با ترخیص ۸۸۶ هزار و ۷۶۶ تن ذرت بیشتر نسبت به سال قبل، رشد ۱۶ درصدی ترخیص ذرت را شاهد بودیم.

به گفته لطیفی، جو نسبت به سال قبل ۹۰۸ هزار تن معادل ۳۴ درصد کمتر ترخیص شده و سال قبل دو میلیون و ۱۵۸ هزار و ۵۶۵ تن جو وارد و ترخیص شده در حالی که تا پایان آبان ماه امسال یک میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۶۸ تن از این محصول ترخیص شده است.

سخنگوی گمرک با اشاره به ترخیص کنجاله سویا، افزود: سال قبل یک میلیون و ۱۶۲ هزار تن کنجاله وارد و ترخیص شده ولی امسال این میزان ۹۴۶ هزار تن بوده است که کاهش ۱۹ درصدی در ترخیص را بدنبال داشت.

سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه روند ترخیص کالاهای اساسی تا ۱۱ مهر ماه امسال متاثر از مشکلات ارزی بود، تاکید کرد: پس از پیگیری های گمرک از تیر ماه و مکاتبات با وزارت اموراقتصادی و دارایی، مصوبه های ستاد تنظیم بازار، ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و سفر معاون اول رییس جمهور در مهر ماه امسال به استان هرمزگان روند ترخیص کالاهای اساسی سرعت بیشتری پیدا کرد و امیدواریم با مصوبه ستاد تنظیم بازار در آبان ماه نهاده های مانده در انبارهای بنادر، لنگرگاه ها و شناورها به سرعت ترخیص شوند تا شاهد جبران ترخیص این کالا ها نسبت به سال قبل باشیم.

به گزارش ایرنا، مسوولیت برنامه‌ریزی و هماهنگی تامین، تولید و واردات انواع نهاده‌های کشاورزی و دام و طیور، انواع بذر، سموم، کنجاله، جو، ذرت و تعیین اولویت تخصیص و تامین ارز و ترخیص، به همراه توزیع و نظارت بر آن، بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و فرایند ثبت سفارش نهاده‌های دامی جو، ذرت و کنجاله توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سال قبل ترخیص شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب گمرک ارومیه به عنوان گمرک تخصصی صادرات طلا

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی در گفتگوی تلفنی با باشگاه خبرنگاران جوان از انتخاب گمرک ارومیه به عنوان گمرک تخصصی صادرات طلا در کشور خبر داد و گفت: راه اندازی این گمرک تخصصی از خواسته‌های مهم بخش خصوصی و تجار استان در جلسه سال گذشته شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان غربی بود که با تلاش‌های صورت گرفته و موافقت معاون وزیر و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران تحقق یافت.

خالد جنگجو ادامه داد: ایجاد رویه واحد در انجام تشریفات گمرکی، توجه دقیق به ارزش محصولات خاص، جلوگیری از بیش و کم‌اظهاری و اعمال دقیق‌تر کنترل‌های لازم از مزایای گمرکات تخصصی است.

به گفته ناظر گمرکات آذربایجان غربی، پیشتر نیز گمرکات ارومیه، رازی خوی و بازرگان ماکو در آذربایجان‌غربی، به عنوان گمرک تخصصی در بخش‌های اقتصادی از جمله گل‌وگیاه، چای، فرش دستبافت، پسته، فرآورده‌ها و مشتقات نفت و گاز، تابلو‌های برق، برد‌های الکترونیکی، انواع ترانسفورماتور، خودرو و پارچه بودند.

آذربایجان غربی دارای ۹ گمرک بوده و یکی از مهمترین استان‌های صادراتی کشور با ۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک به شمار می‌رود و سالانه صد‌ها هزار دستگاه کامیون صادراتی و وارداتی از مرز‌های استان وارد یا خارج می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه
  • ۱۴ کیلوگرم ماده مخدر شیشه در مرز بازرگان کشف شد
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • ۹۵ هزارتن نهاده دامی در اختیار جامعه عشایر قرار گرفت
  • انتخاب گمرک ارومیه به عنوان گمرک تخصصی صادرات طلا