Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن با بیان ضرورت کاهش مراجعات حضوری به شعب بانکی، اعلام کرد که شرایط برای ارائه خدمات بانکی مطابق با دستورالعمل های بانک مرکزی در بانک مسکن فرآهم شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از هیبنا، بانک مرکزی تمهیدات ویژه را با هدف کاهش مراجعات حضوری به شعب بانک ها در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا به شبکه بانکی ابلاغ کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این اقدامات می توان به افزایش سقف انتقال وجه کارت به کارت شتابی به 10 میلیون تومان، افزایش سقف انتقال کارت به کارت از پرداخت سازها به 3 میلیون تومان، امکان تمدید تاریخ انقضای کارت های بانکی بدون نیاز به شعب تا پایان سال 99 و افزایش سقف صدور کارت هدیه تا 2 میلیون تومان اشاره کرد.
مهدی احمدی، رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن در گفت و گو با هیبنا با اشاره به این که بانک مسکن در این خصوص مطابق با دستورالعمل های بانک مرکزی، سیاست های ابلاغی را در دستور کار قرار داده گفت: با توجه به اوج گیری بیماری کرونا در کشور، بانک مرکزی تدابیر جدیدی را اتخاذ کرده است و بانک مسکن، با توجه به زیرساخت های فعال خود، شرایط را برای مشتریان فرآهم کرده است.
مهدی احمدی با تاکید بر این که سیاست های موجود در راستای کاهش مراجعه حضوری به شعبه های بانک مسکن صورت گرفته، گفت: با توجه به ضرورت کاهش ترددها، شبکه بانکی به دنبال این است که شرایط را برای خدمات غیرحضوری مهیا کند، در این خصوص بانک مسکن نیز از تمام ظرفیت خود استفاده می کند که تا با همراهی مردم، زمینه را برای کاهش شیوع بیماری کرونا مهیا کند.
او افزود: در حال حاضر سیاست های افزایش سقف کارت به کارت شبکه بانکی در بانک مسکن اجرایی شده و در نتیجه این اجرای سیاست می تواند گام مهمی برای کاهش مراجعه حضوری باشد، از سوی دیگر امکان تمدید تاریخ انقضای کارت تا پایان سال جاری به شکل غیرحضوری وجود دارد.
احمدی با تاکید بر این که در حال حاضر، کارمندان شعب بانک مسکن سایر خدمات را به شکل حضوری انجام می دهند گفت: از شهروندان به خصوص افراد سالمند و آسیب پذیر خواهش می شود که در صورت، عدم داشتن کار ضروری از مراجعه حضوری به شعب بانکی خودداری کنند. بانک مسکن نیز در تلاش است که با توسعه خدمات الکترونیکی، نیاز به مراجعه حضوری در شرایط کنونی را به حداقل برساند.
او در پایان ابراز امیدواری کرد که این تمهیدات بتواند گامی موثر برای کاهش شیوع بیماری کرونا در شرایط کنونی باشد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مراجعه حضوری حضوری به شعب افزایش سقف بانک مرکزی بانک مسکن شعب بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل تورم در سال ۱۴۰۲ چگونه مهار شد؟

آخرین آمارها نشان می‌دهد بانک مرکزی توانسته نرخ رشد نقدینگی را که در سال ۱۴۰۰ از مرز ۴۰ درصد هم فراتر رفته بود، به میانگین بلندمدت خود یعنی ۲۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ برساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، از سال ۹۷ و پس از بازگشت تحریم‌ها علیه کشور، این اولین بار است که بانک مرکزی موفق شده هدف گذاری سیاستی خود را محقق کند. حتی از ابتدای تأسیس بانک مرکزی تا کنون هم کمتر موردی از موفقیت بانک مرکزی در رسیدن به اهداف سیاستی وجود دارد. با در نظر گرفتن بحران‌های اقتصادی دهه ۹۰ از جمله تورم بالا، بی‌ثباتی نرخ ارز، ناترازی شدید شبکه بانکی و کسری بودجه هنگفت دولت، اهمیت موفقیت بانک مرکزی در کاهش عامل پولی تورم بیش از پیش مشخص می‌شود.

کنترل ترازنامه؛ یک سیاست با دو دستاورد

کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها، سیاستی است که از سال ۱۴۰۰ به طور جدی در دستور کار بانک مرکزی دولت سیزدهم قرار گرفت. بانک مرکزی با اجرای این سیاست، دو هدف را به طور همزمان دنبال می‌کرد. هدف اول، جلوگیری از تجمیع بیشتر ریسک در ترازنامه شبکه بانکی و هدف دوم، کاهش نرخ رشد نقدینگی بود.

بانک مرکزی دولت سیزدهم در حالی اجرای این سیاست را آغاز کرد که نرخ رشد نقدینگی در مهر ماه ۱۴۰۰ به رقم کم سابقه ۴۲.۸ درصد رسیده بود. اجرای این سیاست باعث شد نرخ رشد نقدینگی در پایان سال ۱۴۰۱ به ۳۱.۲ درصد کاهش یابد؛ در ادامه، بانک مرکزی در آغاز سال ۱۴۰۲ هدف سیاستی خود از نرخ رشد نقدینگی در پایان سال را ۲۵ درصد اعلام کرد.

آخرین آمارها از رشد نقدینگی نشان می‌دهد بانک مرکزی توانسته این شاخص را به نزدیکی هدف برساند. در همین رابطه روز گذشته مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی گفت: رشد نقدینگی از حدود ۴۰ درصد در پایان ۱۴۰۰ طبق آخرین آمار مقدماتی به ۲۵.۶ درصد در پایان اسفند ۱۴۰۲ رسید.

نگاهی به نرخ رشد تجمعی نقدینگی در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد بانک مرکزی این شاخص را همواره در نزدیکی مسیر هدف مدیریت کرده است.

حذف ناترازها از شبکه بانکی

سیاست کنترل رشد ترازنامه البته تنها اقدام بانک مرکزی برای کاهش نرخ رشد نقدینگی نبود. حل و فصل بانک‌ها ناتراز، اقدام دیگر سیاست‌گذار برای انتظام بخشی به بازار پول بود. بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ سه مؤسسه اعتباری توسعه، نور و کاسپین را از نظام پولی حذف کرد. رئیس کل بانک مرکزی البته از تداوم این رویکرد در سال ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد که برای ۸ بانک و مؤسسه اعتباری، برنامه اصلاحی تدوین کرده است. بر این اساس، این بانک‌ها و مؤسسات در سال ۱۴۰۳ یا از ناترازی خارج شده و اصلاح خواهند شد یا همچون سه مؤسسه مذکور، از نظام پولی حذف خواهند شد.

کاهش تورم در ۱۴۰۳؛ ثمره کاهش رشد نقدینگی

در ادبیات رایج علم اقتصاد، کاهش یا افزایش نرخ رشد نقدینگی پس از چند فصل بر تورم مصرف کننده تأثیر می‌گذارد. بر همین اساس می‌توان سال ۱۴۰۳ را سال ثمردهی روند نزولی رشد نقدینگی از طریق کاهش محسوس تورم عنوان کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 739287

دیگر خبرها

  • تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه های جذب منابع و پرداخت تسهیلات و کاهش npl تا سطح ۳.۵ درصد
  • دیدار نوروزی مدیران بانک ایران زمین از شعب پایتخت
  • تورم انگلیس ماندگار است؟
  • نرخ جدید سود سپرده های بانکی در سال جاری + جزئیات
  • رشد ۱۲۰۰ درصدی پرداخت وام غیرحضوری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان البرز
  • سال۱۴۰۳، سال ارتقاء شاخص های عملکردی بانک کارآفرین
  • معرفی ۴۰۲۴ متقاضی مسکن روستایی به بانک در استان مرکزی
  • توسعه گردشگری شهری با «تهران کارت»
  • عامل تورم در سال ۱۴۰۲ چگونه مهار شد؟
  • ابلاغ قانون پرداخت تسهیلات ازدواج به شبکه بانکی/ تخلفات وام ازدواج را گزارش دهید