Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-20@06:24:55 GMT

کرونا جلودار فروش حراجی‌های هنری نشد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۲۹۸۲

کرونا جلودار فروش حراجی‌های هنری نشد

 به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، به نقل از روزنامه آیریش اگزمینر، در سال ۲۰۲۰ میلادی که با شیوع کرونا تمامی ابتکارات در بازار هنر رنگ و بوی فنی و فناورانه داشتند، ثبت رکوردهای جدید هم کم نبود. حراج‌خانه‌های بزرگ دنیا نشان دادند این صنعت بیدی نیست که با باد کرونا بلرزد و می‌تواند از این بحران جهانی به نفع خود استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا سال گذشته حتی تصور برگزاری یک سلسله حراج بزرگ از مسیر هنگ‌ کنگ، پاریس و لندن تا نیویورک نیز وجود نداشت اما ژوئیه امسال حراج‌خانه کریستیز با حراجی ONE برای اولین بار چنین طرحی را پیاده کرد. در این حراجی آنلاین و جهانی، آثار و طرح‌های امپرسیونیستی، مدرن و معاصر به مزایده گذاشته شدند.

این حراجی با استفاده از فناوری پخش زنده اینترنتی (استریمینگ)، ۴۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار درآمد داشت و رکوردهای جدیدی برای آثار نقاشان نامداری چون برایس ماردن، وین تیبو و جورج کوندو برجای گذاشت. همچنین بیش از ۸۰ هزار نفر از جمله ۶۰ هزار نفر در آسیا، به تماشای این مزایده نشستند بنابراین می‌توان در آینده انتظار رویدادهای بیشتری از این دست را داشت.

حراجی ساتبیز در ماه اکتبر (مهر- آبان ۹۹) از ۸۱ مزایده هنری، در مجموع یک میلیارد دلار درآمد کسب کرد. حتی پیش از استقبال بی‌نظیر از حراج آثار امپرسیونیستی و مدرن و معاصر ساتبیز، درآمد این حراجی در سال ۲۰۲۰ به حدود ۱۰۰ میلیون دلار رسیده بود. اینطور شد که این حراج‌خانه معتبر فصل حراج‌های زنده و برخط ماه نوامبر (آبان- آذر 99) را با اطمینان خاطر آغاز کرد.

درآمد ساتبیز از حراج روزانه هنر معاصر در ماه مه (اردیبهشت- خرداد ۹۹) به ۱۳ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار رسید که تا زمان نگارش این خبر، بالاترین رقم فروش در بین حراجی‌های برخط این حراج‌خانه است.

فروش برخط سال‌هاست که به یکی از گزینه‌های بازار جهانی تبدیل شده اما تا پیش از شیوع کرونا خرید آثار هنری ارزنده فقط به شرط حضور فیزیکی در اتاق‌های مزایده انجام می‌شد. این روزها که دیگر امکان تجمع افراد در یک اتاق وجود ندارد، این شرط نیز کنار رفته و مشتریان ثروتمند خود را با واقعیت جدید دنیای حراج وفق داده‌اند.

نقاشی در سه پرده (Triptych) از فرانسیس بیکن نقاش معروف اکسپرسیونیست، در حراجی برخط ماه ژوئن (خرداد- تیر ۹۹) ساتبیز در لندن به قیمت ۸۴ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار چکش خورد. این تابلو طی رقابتی ۱۰ دقیقه‌ای بین یک خریدار آنلاین از آسیا و یک مشتری تلفنی در نیویورک در نهایت به نیویورک رفت.

در همین حراجی، یک نقاشی از ژان میشل باسکیا نخستین نگارگر آمریکایی آفریقایی تبار به قیمت ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به فروش رفت و رکورد گرانترین خرید آنلاین در تاریخ حراجی ساتبیز را به نام خود ثبت کرد.

این روزها با وجود شیوع کرونا، بازار حراج و فروش برخط حسابی داغ شده و تنها چالشی که حراج‌خانه‌های معروف با آن روبه‌رو هستند این است که چگونه حراجی‌های طولانی را به تناسب منطقه زمانی‌های گوناگون برای خریداران آنلاین سرگرم‌کننده سازند. 

انتهای پیام/

مجید فاضلی کد خبر: 1081894 برچسب‌ها حراج هنری ساتبیز کرونا ویروس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا کرونا حراج هنری ساتبیز کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک متر خانه در این منطقه ۲ میلیارد است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،وقتی صحبت از نرخ مسکن می‌شود، حتی در پایین‌ترین منطقه تهران نیز نرخ بر پایه میلیارد است. هر روز هم خبرهایی در فضای مجازی دست به‌دست می‌شود که خرید خانه آرزویی دست نیافتنی شده و حتی به قول آن خواننده معروف که می‌گفت « به فکر یک سقفم» دیگر در فکرمان هم خرید خانه جایی ندارد.

به روایت سرانه نوشت:حال در همین آشفته حالی و آرزوهایی که امیدی به رسیدنشان نیست، افرادی به راحتی خانه‌هایی آنچنانی می‌خرند که این نیز برای بسیاری از اقشار جامعه آرزو است.

با گذری به سایت‌های فروش اینترنتی با آگهی‌های مختلف خرید خانه روبه‌رو خواهیم شد.

در یکی از آگهی‌های فروش آپارتمان، آپارتمانی ۱۳۰ متری، ۲ خوابه با سال ساخت ۱۳۸۴ متری یک میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان در ولنجک به فروش می‌رسد و ارزش این آپارتمان ۲۲۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

در آگهی دیگر آپارتمانی ۱۳۵ متری و نوساز در ولنجک متری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد و و ارزش این آپارتمان ۳۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

در ادامه به آگهی‌های خرید خانه در مناطق پایین تهران سر زدیم که همین هم برای بیشتر مردم آرزو شده است.

خانه‌ای ۵۲ متری در سلسبیل با سال ساخت ۱۳۹۵ با نرخ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در آگهی دیگر، آپارتمانی ۶۵ متری در استاد معین با سال ساخت ۱۳۹۸ با نرخ ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

با گشتی در آگهی‌های اینترنتی به این موضوع رسیدیم که متاسفانه با قیمت خرید خانه در مناطق پایین تهران تنها قادر به خرید یک متر خانه در ولنجک هستیم. در واقع آن از ما بهترانی که در برج‌های آنچنانی سکوت دارند می‌توانند به اندازه متراژ خانه خود در مناطق پایین تهران خانه بخرند.

این در حالی است که بسیاری از مردم آرزوی خرید یک قوطی کبریت ۳۰ متری دارند.

برآیند و تحلیل نظرسنجی از سازنده‌ها و فعالان ساختمانی درباره وضعیت بازار ساخت وساز و مسکن در اسفند ماه در نمره ۵۷.۷۸ شامخ کل ساختمان، منعکس شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد اگرچه نمره شامخ کل از عدد ۵۰ بالاتر است، اما در این گزارش مولفه‌هایی وجود دارد که بالاتر رفتن عدد آن‌ها نشان‌دهنده بهتر شدن شرایط نیست؛ به عنوان مثال بالاتر رفتن عدد مربوط به هزینه ساخت در شاخص قیمت خرید مصالح و مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت وساز به معنای تورم بالاتر و بدتر شدن اوضاع است، اما عدد حاصل از آن بر شامخ کل اثر گذاشته و آن را افزایش می‌دهد؛ بنابراین الزاما بالاتر بودن عدد شامخ کل از ۵۰ به معنای بهتر شدن صددرصدی اوضاع نسبت به ماه قبل نیست؛ بنابراین بررسی آیتم به آیتم شاخص‌های مورد پرسش در نظر سنجی از مدیران شرکت‌های ساختمانی از اهمیت بیشتری نسبت به استناد به عدد شامخ کل برخوردار است.

گزارش اسفندماه و جدول نمرات شاخص‌های مورد بررسی در گزارش اسفند ماه شامخ بخش ساختمان نشان می‌دهد، شاخص بیان کننده «اوضاع قیمت تمام شده ساخت مسکن»، در بدترین وضعیت از تیرماه ۱۴۰۲ به بعد، قرار گرفته است. عدد مربوط به این شاخص ۶۲ گزارش شده است که اگر زیر ۵۰ برود، یعنی تورم ساخت پایین آمده است و هر چه بالاتر برود نشان دهنده افزایش سرعت رشد قیمت تمام شده ساخت مسکن است. بررسی‌ها نشان می‌دهد علت این موضوع می‌تواند شکل گیری شرایط تورمی در بازار نهاده‌های ساختمانی در زمستان به‌خاطر «انتظارات تورمی» متاثر از اوضاع دلار در پایان سال گذشته باشد.

شاخص بیان کننده «وضعیت فروش واحدهای ساخته شده از سوی سازنده‌ها» در اسفندماه، اما در بهترین وضعیت از ابتدای ۱۴۰۲ به بعد قرار گرفت (عدد ۵۷) که البته، چون تا ۱۰۰ فاصله دارد، این رشد شاخص به معنای بهبود کامل اوضاع نیست؛ پایان سال گذشته معاملات مسکن یک رشد خفیف را به‌خاطر «تقاضای سرمایه‌ای ناشی از تحریک با انتظارات تورمی» پیدا کرد.

از سوی دیگر، شاخص بیان کننده وضعیت «قیمت مصالح ساختمانی» شرایط حادتر را در اسفند پیدا کرد و روی عدد ۶۹ قرار گرفت؛ این موضوع نیز به خاطر بروز تورم در بازار مصالح بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد، شاخص «انتظارات سازنده‌ها نسبت به سال ۱۴۰۳» در اسفند سال گذشته، پایین‌ترین عدد در طول انتشار گزارش‌های شامخ را ثبت کرد و روی عدد ۲۱ قرار گرفت.

این عدد رکورد کمترین امتیازی است که سازنده‌ها به چشم انداز خود از آینده کوتاه‌مدت ساخت وساز داده اند. حتی در اسفندماه‌های سال‌های قبل نیز اگر چه عدد مربوط به انتظار سازنده‌ها از فعالیت‌های ساختمانی در فروردین ماه به علت تعطیل یا نیمه تعطیل بودن فعالیت‌های ساختمانی در این ماه (به دلیل تعطیلات سال نو و …) پایین‌تر از عدد انتظارات آن‌ها در ماه‌های دیگر بود اما، عدد ۲۱ کمترین نمره‌ای است که از ابتدای انتشار گزارش‌های شامخ (مهرماه ۱۳۹۸) به این شاخص اختصاص یافته است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896287

دیگر خبرها

  • فروش نفت ایران به بالاترین سطح ۶ سال گذشته رسیده است
  • فروش آزاد ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • شارژر بی‌سیم Anker با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • فروش ۳ میلیارد دلار اوراق خزانه در اسرائیل در پی جنگ غزه
  • برپایی بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین در آستارا
  • رد پای قرآن سرقتی از ایران این‌بار در حراجی ساتبیز لندن
  • تاکید مدیر کل هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد بر رونق اقتصاد هنر
  • یک متر خانه در این منطقه ۲ میلیارد است!
  • حراج قرآن سرقتی از ایران این‌بار در ساتبیز لندن!