Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید نمکی روز چهارشنبه در وزارت بهداشت با تبریک هفته بسیچ افزود: در این هفته طرح شهید قاسم سلیمانی را با همکاری بسیج برای آموزش همگانی، بیماریابی و افزایش تست، درمان زودرس و سرپایی و مدیریت بیماری قبل از رسیدن به بیمارستان آغاز می کنیم. این اقدام همان طرحی است که مقام معظم رهبری برای ارائه خدمات محله، خانه و خانواده محور فرمودند که با کمک سفیران سلامت در اقصی نقاط کشور با همکاری نیروهای بسیج اجرا می شود و حتما در در پایان این طرح دستاوردهای بزرگی را به جهان اعلام می کنیم و قطعا در کاهش ابتلا، بستری و مرگ و میر بیماران کووید۱۹ موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرگ و میر کرونا کم می شود

وی ادامه داد: اگر مردم هنوز از مرگ و میر کرونا اخبار ناخوشایندی را دریافت می کند ناشی از تل انبار بی دلیل بیماران در مراکز درمانی است که گرفتار آن هستیم و در آینده نزدیک با کاهش موارد ابتلا و بستری حتما موارد مرگ و میر کرونا هم کاهش پیدا می کند.

نمکی گفت: از مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی تشکر می کنیم. طبق گزارش ها همکاری مردم به بالای ۹۰ درصد رسیده و این نشان از همکاری مردم با خدمتگزاران خودشان در نظام سلامت است.

دستور رئیس جمهوری برای تعطیلی ادارات و شرکت های خصوصی

وزیر بهداشت گفت: چند مورد بود که موجب نگرانی وزارت بهداشت، این موارد را به رئیس جمهوری گزارش دادیم، اول ترافیک صبگاهی به علت حضور  مردم در شرکت های خصوصی و ادارات دولتی بود که بیش از آنچه که فکر می کردیم تاثیرگذار بود و در مترو و اتوبوس شاهد تراکم مردم بودیم، رئیس جمهوری نیز دستور دادند که ادارات دولتی و شرکت های خصوصی باز هم نیروهای خود را کاهش دهند و در حد تعطیلی باشند.

وی ادامه داد: در مصوبه ستاد ملی کرونا برای محدویت ها هم آمده است که شرکت های خصوصی هم مشمول این طرح هستند و اگر رعایت نکنند همکاران وزارت بهداشت و قرارگاه عملیاتی کرونا در وزارت کشور مجبور به برخورد و تعطیلی خواهند بود تا در رفت و آمد شهری مشکل ایجاد نشود.

ساماندهی توزیع مرغ با دستور روحانی

نمکی گفت: مشکل دیگر توزیع مرغ در بازارهای سبزی و تره بار در روزهای گذشته بود که باعث می شد انبوه مردم جمع شوند و رتیم ( برنامه) وزارت بهداشت را به هم ریخت. رئیس جمهوری به وزیر جهاد کشاروی و صنعت دستور داد که این موارد به سرعت ساماندهی شود. تا این مشکل را نداشته باشیم.

آخرین اخبار خرید و تولید واکسن کرونا در ایران

وزیر بهداشت افزود: مساله دیگر تامین واکسن کروناست که آن را  از از سه طریق دنبال می کنیم. یکی از طریق خرید واکسن از مجموعه کووکس و سازمان بهداشت جهانی که برنامه ریزی کردم ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز از این طریق وارد می کنیم که حدود ۸ میلیون و ۴۰۰ نفر و حدود ۱۰ درصد را پوشش می دهد چون این واکسن باید برای  هر نفر دو دوز تزریق شود.

وی گفت: اقدام بعدی تامین حدود ۵.۵ میلیون دوز واکسن از قالب قرارداد مشترک با یک کمپانی خارجی و همچنین خرید ۲۰ میلیون واکسن از یک کمپانی خارجی دیگر و در مجموع ۴۲ میلیون دوز واکسن خریداری می کنیم که حدود ۲۱ میلیون نفر را پوشش می دهد.

نمکی ادامه داد: واکسن داخلی هم خوب پیش می رود  و علیرغم نظر عده ای که به تولید داخل باور ندارند. شرکت های دانش بنیان و دانشمندان داخلی در ۱۲ شرکت مشغول تولید این واکسن هستند و حداقل ۴ شرکت حلوتر از بقیه هستند. سازمان بهداشت جهانی مراحل آنها  را قبول کرده است. یکی از این شرکتها اجازه آزمایش انسانی واکسن کرونا را در ایران دریافت کرده و هفته آینده کار روی انسان را شروع می کند، فاز حیوانی این واکسن با موفقیت تمام شده و امیدوایم در چندماه آینده مژده ساخت واکسن را به استخضار ملت شریف ایران برسانیم .

برچسب‌ها دانشگاه های علوم پزشکی سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور شرکت های خصوصی وزارت بهداشت واکسن کرونا رئیس جمهوری مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست