Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-23@14:27:08 GMT

کاهش ۱۵ درصدی سرانه تولید زباله در تهران

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۳۰۷۷

کاهش ۱۵ درصدی سرانه تولید زباله در تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، فاطمه اکبرپور درباره وضعیت حجم پسماند شهر تهران گفت: حجم پسماند دفنی شهر تهران با اجرای طرح کاپ و طرح‌های تفکیک و فعالیت غرفه‌های بازیافت در مقایسه با سال‌های گذشته که ۸۰۰۰ تن در روز بود، کاهش یافته است.

وی ادامه داد: کاهش روزانه میزان پسماند دفن شده شهر تهران به ‌علت انجام تفکیک اولیه در مبدا، در مقصد و جداسازی زباله‌های قابل بازیافت است که تا حدودی باعث کاهش میزان پسماند منتقل شده برای دفع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبرپور با بیان اینکه سرانه تولید پسماند در شهر تهران در سال‌های گذشته به ۸۵۰ تا ۹۰۰ گرم در روز رسیده بود، خاطرنشان کرد: بررسی‌های صورت گرفته توسط مشاوران طرح جامع پسماند شهر تهران نشان می‌دهد که که سرانه تولید پسماند در شهر تهران طی سه سال گذشته از ۹۰۰ گرم به۷۶۰ گرم در روز کاهش پیدا کرده است.

ناوگان حمل و نقل پسماند نیاز جدی به نوسازی دارد
رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران همچنین درباره آخرین وضعیت خودروهای حمل پسماند شهر تهران که پیش از این آن‌ها را فرسوده و دچار مشکل نشت شیرابه توصیف کرده بود، گفت: بر اساس شکایت‌های مردمی که به ما درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند گزارش شد و مکاتبات با پلیس راهور مبنی بر لزوم پیگیری این مساله به ‌منظور جلوگیری از تصادفات احتمالی، اداره محیط زیست استان تهران بلافاصله مساله نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند را به شهرداری تهران اعلام و آن را پیگیری کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با اعمال تغییراتی برخی از پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری، ناوگان حمل و نقل خود را تجهیز و نوسازی کردند همچنین با تعدادی پیمانکار جدید قراردادهایی بسته شد و از آن زمان تاکنون هیچ گزارشی چه از طرف مردم و چه از سوی نهادهای دیگر مبنی بر نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند نداشته‌ایم.

اکبرپور در پایان یادآور شد: عدم اعلام شکایت به معنای نبود مشکل نیست و از این رو گزارش نشدن شکایات جدید درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند این حقیقت را تغییر نمی‌دهد که ناوگان حمل و نقل پسماند در کل استان تهران فرسوده است و نیاز جدی به نوسازی دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی وام یک میلیونی کرونا محمد خادم کامبوزیا پرتوی پسماند شهر تهران زباله محدودیت های کرونایی وام یک میلیونی کرونا محمد خادم کامبوزیا پرتوی نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال روزانه زباله به تموشل لاهیجان به ۱۸۰ تن رسید

علی امیری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان با اشاره به بازدید از اقدامات پیشگیرانه انجام شده در خصوص جایگاه دفن زباله تموشل گفت: پروژه ساماندهی این لندفیل حدود ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و رو به اتمام است.

به گفته او، لندفیل تموشل از سال ۱۳۶۹ محل دفن زباله بوده و در حال حاضر مورد استفاده ۴ شهر لاهیجان، رودبنه، سیاهکل و دیلمان و ۳۰۰ روستای بخش‌های تابعه است. 

رئیس اداره محیط زیست لاهیجان افزود: میزان زباله ورودی به لندفیل تموشل به صورت روزانه حدود ۱۸۰ تن است.

امیری تصریح کرد: شهردار وقت لاهیجان در سال ۱۳۹۸ به دلیل عدم ساماندهی اصولی پسماند و شیرابه لندفیل تموشل به مراجع قضایی معرفی شد و در پی آن شهرداری به منظور بهسازی این جایگاه از سال ۱۳۹۹ با جذب اعتبارات ملی، مطالعه و اجرای طرح ساماندهی را در دستور کار قرار داد. 

او همچنین گفت: در پی طرح شکایت اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان از شهرداری مبنی بر خروج شیرابه جایگاه دفن زباله تموشل به عرصه‌های طبیعی و شالیزار‌های مجاور و دستور دادستان مقرر شد که طی بازدید مشترک محیط زیست و شهرداری خروجی‌های شیرابه شناسایی و جهت رفع معضل اقدام شود. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان افزود: در همین راستا طی بازدیدی مشترک این نقاط شناسایی و تعرفه شد و شهرداری برنامه جلوگیری از خروجی شیرابه جایگاه دفن زباله را به پیمانکار ابلاغ کرد. 

به گفته امیری، بر اساس بازدید صورت گرفته اقدامات اولیه از سوی شهرداری لاهیجان جهت ساماندهی این شیرابه انجام شده است و شهرداری متعهد شد طی ۲ هفته آینده حوضچه دوم جهت جمع آوری خروجی احتمالی شیرابه را به اتمام رساند. 

او تصریح کرد: علاوه بر این شهرداری لاهیجان در پی شکایت اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان، طی نامه‌ای متعهد شد در اسرع وقت نسبت به ارتقاء کیفی تأسیسات تصفیه خانه شیرابه زباله اقدام کند تا شیرابه بازچرخانی شده از این حوضچه‌ها تصفیه شود. 

رئیس اداره محیط زیست لاهیجان گفت: ضمنا بر اساس درخواست شهرداری لاهیجان مبنی بر راه اندازی واحد پردازش مکانیکی و بیولوژیکی، اداره محیط زیست با ساخت این واحد موافقت کرد و انتظار می‌رود با ساخت آن و اجرای صحیح طرح تفکیک پسماند میزان زباله وارده به لندفیل تموشل کاهش یابد.

امیری همچنین به انتشار فیلمی از شیرابه جایگاه دفن زباله تموشل در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: با توجه به جمیع جهات فیلم منتشر شده قدیمی و متعلق به قبل از این اقدامات است و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان کاملا پیگیر اجرای طرح ساماندهی شیرابه لندفیل زباله تموشل است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • پسماند و مشکلات فراوان در کردستان
  • مشارکت برای کاهش پسماند‌های پلاستیکی
  • زباله‌سوز ۶۰۰۰ تنی به تهران می‌آید
  • سطل‌های زباله در تهران هوشمند می‌شود
  • امضا پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در اردیبهشت ماه
  • پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی اردیبهشت ماه امضا می‌شود
  • انتقال روزانه زباله به تموشل لاهیجان به ۱۸۰ تن رسید
  • معضل بزرگ تبریز نبود زمان مشخص برای دفع زباله از سوی شهروندان است