Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@14:59:14 GMT

مخاطب برای ما در اولویت است

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۴۳۷۹

مخاطب برای ما در اولویت است

«چاپ اول» اولین برنامه جدی این شبکه برای نوبت صبحگاهی است. به سراغ خانعلی‌زاده رفتیم تا از تجربه ساخت این برنامه صبحگاهی در شبکه خبر بگوید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهدی خانعلی‌زاده، سردبیر برنامه تلویزیونی چاپ اول شبکه خبر است. این برنامه حدود چهارماه است که از شبکه خبر پخش می‌شود. «چاپ اول» اولین برنامه جدی این شبکه برای نوبت صبحگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به سراغ خانعلی‌زاده رفتیم تا از تجربه ساخت این برنامه صبحگاهی در شبکه خبر بگوید. سردبیر برنامه تلویزیونی چاپ اول می‌گوید: «باتوجه به اینکه این برنامه از شبکه خبر پخش می‌شد، برای ما مهم بود که یک توازنی بین خبری بودن و صبحگاهی بودن برنامه لحاظ کنیم. باید آن حال خوب، دکور و رنگ‌آمیزی مناسب و جذابیت را برای مخاطب داشته باشد. از طرفی قرار بود این برنامه از شبکه خبر پخش شود و باید تفاوتی با برنامه‌های صبحگاهی دیگر می‌داشت، بنابراین اولین ویژگی برنامه ما خبری بودن آن است و باید اطلاعات دقیق و به‌روز را به مخاطب می‌دادیم. ما انرژی زیادی صرف این مساله کردیم که به یک مدل مطلوب ارائه محتوا و خبر برسیم. در برنامه چاپ اول، این مساله را مدنظر قرار دادیم که به شعارمان که همان «در لحظه خبردادن» است، برسیم و متفاوت با خبرهای دیگری باشد که از شبکه خبر پخش می‌شود. این نگاه همچنان هم ادامه دارد. مخاطب چاپ اول هم دنبال برنامه صبحگاهی هست و هم نیست. هم به‌دنبال برنامه خبری هست و هم نیست؛ یعنی تفاوت و سختی ما در چاپ اول این است که ما برنامه صبحگاهی شبکه3 نیستیم و نباید باشیم. در عین‌حالی که باید ویژگی‌ها و مزایای شبکه عمومی را داشته باشیم.»

سردبیر برنامه تلویزیونی چاپ اول تاکید کرد که از ابتدا این مساله برایمان مهم بود که یک‌طرفه نباشیم و بازخوردهای مخاطب را هم درنظر بگیریم. او در این‌باره می‌گوید: «فضای مجازی و پیامک را زینت‌المجالس قرار ندادیم، اما مثلا وقتی میهمان داریم و مخاطب درحال دیدن برنامه است و میهمان برنامه نکته‌ای را می‌گوید و همان موقع بیننده‌ای می‌بیند، این حرف میهمان در تضاد با چیزی است که او می‌داند. پیامک می‌زند و این مساله را گوشزد می‌کند. همان موقع، آن را به مجری منتقل می‌کنیم و مجری این سوال را می‌پرسد؛ یعنی مخاطب هر لحظه با چاپ اول در ارتباط است.»

او درمورد مخاطبان اصلی برنامه‌شان می‌گوید: «مخاطب ما مخاطب عمومی است. کسی که در خانه است یا کسی که سرکار می‌رود، نیاز به یک سری داده و اطلاعات دارد. برای همین تلاش کردیم یک نیازسنجی انجام دهیم و بعد از نیازسنجی‌ها بتوانیم برای مخاطب، برنامه مناسبی تدارک ببینیم. خدارا شکر تا الان توانسته‌ایم بازخوردهای خوبی بگیریم. چون می‌خواهیم برنامه صبحگاهی بودن‌مان را حفظ کنیم، تخصیص نزدیم که چه مخاطبی باید داشته باشیم. برای میزها سن تعیین نکردیم. مخاطب برنامه چاپ اول مردم ایران هستند. ما یک مجله صبحگاهی هستیم که سعی می‌کنیم هرکس به اندازه نیازش از برنامه سهم ببرد.»

خانعلی‌زاده می‌گوید پیش از ساخت «چاپ اول» سایر برنامه‌های صبحگاهی را هم بررسی کردند تا بتوانند از تجربیات‌شان استفاده کنند: «ما برنامه‌های بسیار خوب صبحگاهی را در شبکه‌های دیگر داشتیم. ایرادها و اشتباهات را دیدیم و سعی کردیم تکرار نکنیم. اگر چاپ اول دیده شده و توانسته مخاطب را جذب کند، به‌خاطر این بود که نقاط قوت برنامه‌های صبحگاهی موفق تلویزیون را دیدیم و روی همان خط حرکت کردیم.»

خانعلی‌زاده معتقد است بازخورد گرفتن از مخاطب، بسیار مهم است و برای همین چاپ اول براساس همین مساله ساخته شده و می‌گوید: «ما برنامه‌مان را متناسب با بازخورد می‌سازیم. می‌بینیم مخاطب چه چیزی می‌خواهد همان را می‌سازیم. بازخورد مخاطب بخشی از ساختار چاپ اول است. نه صرف بررسی‌های دم‌دستی. شاهرگ چاپ اول تمایل به بازخورد مخاطب است و براساس همان ساخته می‌شود.»حاشیه‌ها همیشه همراه یک برنامه تلویزیونی بوده و هست و درکنار آن حرکت می‌کند.

خانعلی‌زاده درمورد این حاشیه‌ها می‌گوید: «حاشیه‌های خوب را اول بگویم؛ اینکه هفت‌تپه را در برنامه پیگیری کردیم و خدارا شکر جواب خوبی گرفتیم. ما یک برنامه را در همان ابتدای شروع چاپ اول داشتیم و خیلی خوب بود و بعد ازطریق دستگاه قضا پیگیری شد و توانستیم این کار را به سرانجام برسانیم. حاشیه‌های دیگری هم داشت، اما خب بازهم برای ما اتفاق خوبی بود. چون برنامه زنده است برای همین صحبت میهمانان ممکن است حاشیه‌هایی ایجاد کند و در شبکه‌های اجتماعی به این موضوعات بپردازند. اما شاید برای خود من یکی از حاشیه‌هایی که دوستش نداشتم، مربوط به ماجرای حضور آقای نوبخت در برنامه بود و آن‌هم اینکه یک سوال درمورد قیمت‌ها پرسیده شد که دوستان می‌گفتند چرا چنین‌چیزی در پایین تصویر زده شده است، درحالی‌که آن کار ما نبود و در پخش شبکه‌های اجتماعی این اتفاق افتاده بود. اطرافیان ایشان هم روی‌خوش نشان ندادند و این‌هم از حاشیه‌های تلخ برنامه بود.»

منبع: روزنامه فرهیختگان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی چاپ اول شبکه خبر شبکه خبر پخش خانعلی زاده حاشیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان در برنامه‌ها، گفت: توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور امروز در دیدار با اعضا و مدیران مجمع نمایندگان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و فعالین مردمی در استان کرمان با اشاره به اهمیت تعظیم شعائرالله در آیات قرآن، اظهار داشت: تردید نکنید که فعالیت در مراسم ملی و مذهبی مصداق بارز آیات قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه از نشانه‌های تقوای قلب تعظیم شعائر الهی است، گفت: از اذان، اقامه، نماز جماعت و مسجد گرفته تا بزرگداشت مناسبت‌ها همه شعائر الهی است و فردی که در این مسیر کاری انجام بدهد هم نشانه تقوای الهی است و هم موجب تقوای الهی می‌شود که در نتیجه به تقویت نظام الهی منجر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه خداوند مدال افتخاری را بر گردن ما آویخته که در مسیر تعظیم شعائر الهی گام برداریم، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوران جدید مدیریتی رویکردهایی را اعلام کرده و از مدیران استان‌ها خواسته‌ایم که به آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردمی‌سازی مراسم مورد تاکید ما است که اعلام شده است و تاکید کردیم که مردم در تمام شئونات مراسم از آغاز تا پایان و تا آماده سازی و تبلیغات آن به کار گرفته شوند، ادامه داد: رویکرد دوم تحول، نوآوری و تنوع مراسم است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مراسم باید از شکل سنتی بیرون آمده و از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان استفاده شود، گفت: عرصه رسانه و فضای مجازی یک عرصه جدید است که باید با برنامه‌ریزی از آن استفاده کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: به‌عنوان مثال یک حرکت جدید در حوزه قرآن در صدا و سیما انجام شد که باعث یک تحول در سطح کشور شد و این نوع نگاه را در سطوح مختلف نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد، افزود: توجه به بانوان ضرورت دارد، چرا که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و در تمام عرصه‌های انقلاب و در دفاع از نظام اسلامی نیز قوی‌تر از مردان پای کار آمدند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه شاهد یک جهش در فعالیت‌های تبلیغی در زمینه‌های مختلف هستیم و در جلسات مختلف هم گزارش آن به مقام معظم رهبری داده شده است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی بیشتر رضایتمندی ایشان را جلب کنیم، گفت: ارتباط با نخبگان در برنامه‌ریزی برنامه‌های ملی و مذهبی لازم است و حتماً باید این ارتباط بیشتر شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم