Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-20@02:10:26 GMT

روسیه یک میلیارد دوز واکسن کرونا تولید می‌کند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۵۱۴۴

روسیه یک میلیارد دوز واکسن کرونا تولید می‌کند

روسیه تصمیم دارد در ۲۰۲۱ میلادی یک میلیارد دوز واکسن«اسپوتنیک۵» تولید کند که برای واکسیناسیون ۵۰۰ میلیون نفر کافی است.

به گزارش ایمنا به نقل ازسی ان بی سی، روسیه روز گذشته اعلام کرد واکسن «اسپوتنیک -۵» در مقابله با ویروس کرونا ۹۵ درصد کارآمد است. همچنین این واکسن از رقبای خود ارزان‌تر است و سال آینده یک میلیارد دوز از آن تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته صندوقRDIF روسیه در بیانیه‌ای به معاملات با شرکت‌های برتر داروسازی اشاره کرد و نوشت این بدان معنا است که روسیه تصمیم دارد از آغاز ۲۰۲۱ میلادی سالانه واکسن کافی برای ۵۰۰ میلیون نفر تولید کند.

از آنجا که این واکسن در ۲ دوز به افراد تزریق می‌شود، می‌توان نتیجه گرفت که این کشور سال آینده میلادی یک میلیارد دوز «اسپوتنیک ۵» تولید کند.

همچنین در بیانیه این شرکت آمده هزینه هر دوز از اسپوتنیک -۵ برای بازارهای بین المللی کمتر از ۱۰ دلار خواهد بود. بنابراین این واکسن دوبار ارزان‌تر از واکسن‌های مبتنی بر فناوری mRNA با کارآمدی مشابه است.

این بیانیه اشاره به واکسن‌های بالقوه ای دارد که در شرکت‌های «بیوان تک» (با همکاری فایزر) و مدرنا ساخته شده‌اند. در هفته‌های گذشته توسعه دهندگان این واکسن‌ها از کارآمدی ۹۵ درصدی آنها خبر داده‌اند.طبق اطلاعات موجود هزینه هر دوز واکسن کووید ۱۹ شرکت «بیوان تک» ۲۰ دلار است. مدیر ارشد اجرایی مدرنا نیز اعلام کرد هزینه هر دوز واکسن کووید ۱۹ آن ۲۵ تا ۳۷ دلار است.

«بیوان تک» وفایزر عالم کرده‌اند در ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱.۳ میلیار دوز واکسن بالقوه کووید ۱۹ می‌سازند. از سوی دیگر مدرنا نیز ادعا می‌کند سال آینده ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد دوز واکسن بالقوه خود را تولید می‌کند.

نخستین واکسن ویروس کرونای جهان در روسیه ثبت شد.

منبع: مهر

کد خبر 457677

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روسیه ویروس کرونا صندوقRDIF روسیه داروسازی فناوری mRNA واکسن کووید ۱۹ کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق یک میلیارد دوز دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شعار امسال این روز، «مالکیت فکری و توسعه پایدار؛ خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» (IP & SDGs; Building Our Common Future With Innovation and Creativity) است.

️این مسابقه به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری در شبکه‌های اجتماعی برای همراهان کانون دارایی‌های فکری برگزار می‌شود.

مسابقه از روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین به مدت ۱۰ روز برگزار می‌شود، و هر روز یک سوال در حوزه Geographical Indications) GI) نشانه جغرافیایی در صفحه اینستاگرام کانون قرار داده می‌شود و علاقه‌مندان تا روز بعد، پیش از انتشار پاسخ سوال، فرصت دارند تا به سوالات پاسخ دهند. پس از اتمام مسابقه، از بین افرادی که پاسخ‌های درست را در این مدت ثبت کرده باشند، جوایزی اهدا خواهد شد. برای آشنایی با مفهوم GI می‌توانید به نشانی B۲n.ir/u۲۴۰۰۷ یا B۲n.ir/k۵۴۲۰۴ مراجعه کنید.

روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مالکیت فکری راه حل‌های خلاقانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و تقویت کند.

درک اینکه چگونه مالکیت فکری نوآوری را راهبری می‌کند، کلید پیشرفت توسعه انسانی و اتصال آن به اهداف پایدار برای آینده روشن همه گروه‌های جامعه است. مدیریت دارایی‌های فکری در پاسخ به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است.

سازمان جهانی مالکیت فکری از سال ۲۰۰۰ میلادی، ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) مصادف با سالروز آغاز اجرای کنوانسیون تاسیس سازمان جهانی مالکیت فکری (۲۶ آوریل ۱۹۷۰ میلادی) را به عنوان روز جهانی «مالکیت فکری» انتخاب کرده است. این سازمان هرسال شعاری محوری را برای این روز اعلام می‌کند تا توجه جامعه را به آن موضوع جلب کند.

 

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • جادوی شرق در سمرقند
  • عربستان در حال تغیر چهره خود است، اما آیا حقیقت دارد؟
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ۳۰ فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد