Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@03:42:37 GMT

خانواده‌ وزیر خارجه دولت جدید آمریکا +عکس

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۵۹۰۴

خانواده‌ وزیر خارجه دولت جدید آمریکا +عکس

خبرگزاری ایسنا: : "تونی بلینکن"، در مراسم معارفه‌اش به عنوان وزیر خارجه دولت جدید آمریکا خانواده برجسته دیپیلماتیک خود را مورد تحسین قرار داد و به ناپدری‌اش که بازمانده هولوکاست است، ادای احترام کرد.

به گزارش دیلی‌میل، جو بایدن روز سه‌شنبه در ویلمینگتون همزمان با آماده شدن برای انتقال به کاخ سفید در ماه ژانویه، تیم امنیت ملی خود را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد که بلینکن، یکی از مشاوران دیرینه او، از خانواده‌ای شامل مهاجران و پناهندگان می‌آید که شامل یک بازمانده هولوکاست هم هست که به او یاد داده هیچ موقع ایده "آمریکا به عنوان کشور فرصت‌ها" را دست‌کم نگیرد.

بلینکن هم از خانواده برجسته دیپلماتیکی که او را پرورش داده‌اند، قدردانی کرد. پدربزرگ پدری او هنگامی که کی‌یف تحت کنترل روسیه بود، از آنجا مهاجرت کرد و ناپدری‌اش "سم پیسار"، وکیل برجسته بین‌المللی و یک بازمانده هولوکاست بود. پدر و عموی او به عنوان سفیران آمریکا خدمت می‌کردند.

بلینکن در اظهارات خود گفت: برای خانواده من، مانند بسیاری از نسل‌های آمریکایی‌ها، آمریکا واقعاً آخرین و بهترین امید در جهان بوده است.

وی از پدرش دونالد، سفیر سابق آمریکا در مجارستان، مادرش "جودیت پیسار" که چهره مهمی در هنرهای نیویورک و صحنه اجتماعی بود، قدردانی کرد.

وی سپس به داستان ناپدری‌اش "ساموئل پیسار" پرداخت که در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ به رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه مشاوره داده بود و یکی از جوان‌ترین بازماندگان اردوگاه کار اجباری لهستان بود.

وی اظهار کرد: ناپدری مرحومم ساموئل پیسار یکی از ۹۰۰ کودک در مدرسه‌اش بیالیستوک لهستان بود اما تنها کسی بود که پس از گذراندن ۴ سال در اردوگاه‌های کار اجباری، از هولوکاست جان سالم به در برد.

در پایان جنگ، او در جریان راهپیمایی مرگ در جنگل‌های باواریا، از مخفیگاه خود صدای غرش یک تانک را شنید و به جای صلیب آهنین، یک ستاره سفید ۵ پر را دید. به سمت تانک دوید. در تانک باز شد و یک سرباز آمریکایی-آفریقایی از داخل آن به ناپدری‌ام زل زد. ساموئل زانو زد و تنها سه کلمه‌ای را که به انگلیسی می‌دانست و مادرش در کودکی به او آموخته بود، بر زبان آورد: خداوند آمریکا را حفظ کند. سرباز او را به درون تانک، آمریکا و آزادی برد.

"لیه پیسار"، خواهرخوانده بلینکن گفته است که نام آن سرباز "بیل الینگتون" بود که در گردان تانک ۷۶۱ خدمت می‌کرد که عموماً شامل سربازان سیاه‌پوستی بود که با عنوان پلنگ‌های سیاه شناخته می‌شدند.

ساموئل پیسار در سال ۲۰۱۵ درگذشت. پدرش توسط گشتاپو در جریان جنگ جهانی دوم کشته شد و مادر و خواهرش هم در آشویتس کشته شده بودند. وی شرح خاطراتی با عنوان "از خون و امید" نوشته و در آن ماجرای جان سالم به در بردن خود از دست نازی‌ها را شرح داده است.

بلینکن از داستان خانواده خود نتیجه گرفت: این چیزی است که آمریکا نمایانگر آن برای جهان است، گرچه با نقص.

کاندیدای بایدن برای رهبری وزارت خارجه آمریکا در نیویورک و پاریس بزرگ شد و از هاروارد و دانشکده حقوق کلمبیا فارغ‌التحصیل شد. وی پس از طلاق پدر و مادرش و ازدواج مادرش با پیسار، به پاریس نقل مکان کرد.

وی در دولت اوباما معاون وزیر امور خارجه و معاون مشاور امنیت ملی بود.

در سال‌های اول دولت اوباما و قبل از آنکه بلینکن به وزارت خارجه بیاید و به عنوان معاون "جان کری" وزیر امور خارجه وقت خدمت کند، مشاور امنیت ملی جو بایدن، معاون وقت اوباما بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: خانواده تونی بلینکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا

یک مقام وزارت امور خارجه چین با اشاره به تعارضات همیشگی در روابط پکن- واشنگتن و ضرورت مدیریت آنها، به رسانه‌ها گفت که کشورش در سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا بر پنج هدف اصلی متمرکز خواهد بود.

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری «سی جی تی ان»، یانگ تائو مدیر کل دپارتمان امور آمریکای شمالی و اقیانوسیه وزارت امور خارجه چین گفت: این پنج هدف شامل ایجاد درک صحیح، تقویت گفتگوها، مدیریت مؤثر اختلافات، ترویج همکاری سودمند متقابل و بر عهده گرفتن مسئولیت‌های مشترک به عنوان کشور‌هایی بزرگ است.

یانگ تائو درباره ایجاد درک صحیح گفت که چین و آمریکا نمی‌توانند مبادلات یا تعاملات خود را متوقف کنند و همچنین نباید دچار مناقشه و مشاجره شوند.

وی تاکید کرد: روابط چین و آمریکا باید ثابت بماند، بهتر شود، در مسیری باثبات، سالم و پایدار حرکت کند و چین منافع و اصول خود را حفظ کند.

وی افزود: تیم‌های دیپلماتیک دو طرف به رایزنی‌های خود درباره اصول راهبردی روابط چین و آمریکا بر اساس هفت نقطه اجماع یعنی احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز، حفظ ارتباط، جلوگیری از مناقشات، پیروی از منشور سازمان ملل، همکاری در زمینه‌هایی با منافع مشترک و مدیریت مسئولانه عوامل رقابتی در روابط دوجانبه ادامه می‌دهند.

یانگ تائو با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ رایزنی نهادی که پس از دیدار سران این دو کشور در سانفرانسیسکو ایجاد یا از سر گرفته شدند، همچنان به کار خود ادامه می‌دهند، گفت: در‌های چین همواره برای گفتگو و ارتباط باز بوده است. وی از آمریکا خواست که حرف و عملش یکی باشد و از توهم ارتباط با چین «از موضع قدرت» دست بردارد.

این مقام چینی درباره مدیریت موثر اختلافات گفت: تعارضاتی میان چین و آمریکا وجود داشته، دارد و خواهد داشت، اما آنها نباید اجازه دهند این اختلافات بر روابط دوجانبه غلبه کند.

یانگ تائو گفت چین بر شفاف‌سازی موضع رسمی خود و طرح مطالباتی روشن درباره مسائل مربوط به تایوان، تجارت، علم و فناوری و دریای چین جنوبی تمرکز می‌کند.

یانگ تائو درباره برعهده گرفتن مسئولیت‌های مشترک به عنوان کشور‌هایی بزرگ، بیان کرد که آمریکا باید با سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل برای ایفای مسئولیت‌های بین المللی خود، حمایت از قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت و تلاش برای برقراری آتش‌بس جامع هرچه سریع‌تر در غزه همکاری کند. وی افزود: چین در این زمینه مطالبات روشنی را از طرف آمریکایی مطرح می‌کند.

وانگ ونبین سخنگوی وزارت امورخارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا از روز چهارشنبه تا جمعه در چین به سر می‌برد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • بلینکن وارد چین شد
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • حماس بارها در طول مذاکرات نرمش نشان داده است
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات
  • بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم
  • بلینکن با دعوت وزیر خارجه چین راهی پکن می‌شود