Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@06:37:35 GMT

بازکردن پای اسرائیل عامل ناامنی منطقه شده است

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۶۴۰۶

بازکردن پای اسرائیل عامل ناامنی منطقه شده است

رئیس جمهور در تماس تلفنی امیر قطر گفت: بازکردن پای رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام حسن روحانی عصر چهارشنبه در تماس تلفنی امیر قطر با وی، اظهارداشت که امیدوارم با تحولات تازه در عرصه روابط بین المللی، سیاستهای خصمانه برخی از کشورهای منطقه تعدیل و شاهد تقویت فرصت گفت وگو و رسیدن به تفاهم درون منطقه ای باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور ضمن تاکید بر توسعه و تعمیق روابط تهران – دوحه در همه عرصه های مورد علاقه بویژه روابط اقتصادی و تجاری، گفت: تسریع در اجرای توافقات میان تهران و دوحه به نفع دو ملت و منطقه خواهد بود.

روحانی با اشاره به توافقات مقامهای دو کشور در جریان نشست کمیسیون مشترک اقتصادی در اصفهان افزود: امیدواریم شاهد اجرای همه طرحهای مورد توافق و شکوفایی روابط دو کشور باشیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید با خرد، حکمت، عقلانیت و گفت گوهای صادقانه در درون منطقه بر دیدگاه زورگویی و اتکا به کشورهای خارجی و بیگانه حاکم شویم، گفت: متاسفانه بازکردن پای رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود و واقعا برای ما جای شگفتی است که برخی از همسایگان، امنیت خودشان را در سایه ارتباط با رژیم صهیونیستی جنایتکار می دانند که دشمن همه منطقه و کشورهای اسلامی است.

روحانی با بیان اینکه "ما کشورهای منطقه می توانیم مشکلات مان را به عنوان همسایه و برادر حل و فصل کنیم"، اظهارداشت: تردیدی ندارم ماههای پیش رو شاهد شرایط بهتری در روابط منطقه ای با کمک یکدیگر خواهیم بود.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به دعوت رسمی امیر قطر از وی برای دیدار رسمی از دوحه ابراز امیدواری کرد که این سفر در فرصت مناسب انجام گیرد.

امیر قطر نیز در این تماس تلفنی روابط ایران و قطر را راهبردی و رو به توسعه خواند و تاکید کرد که اجرای توافقات دو کشور در راستای منافع دو ملت است و قطر همه تلاش خود را برای اجرای این توافقات بکار خواهد گرفت.

"شیخ تمیم بن حمد آل ثانی" در ادامه به مسایل منطقه ای اشاره و اظهارداشت: ما معتقدیم همکاری بین ایران و کشورهای خلیج فارس باید در تمام حوزه ها و از جمله درباره امنیت آبهای منطقه بیش از پیش توسعه یابد و در هر توافقی برای تامین امنیت منطقه، ایران باید یک طرف گفت وگو برای رسیدن به توافق باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه ما از برخی رفتارهای غیرمسوولانه برخی کشورها در منطقه آسیب دیده  و رنج برده ایم، ابراز امیدواری کرد که با توجه به تحولات جدید بین المللی،   بار دیگر گفت و گوهای ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس از سر گرفته شود.

امیر قطر در این گفت وگو از رئیس جمهور برای دیدار رسمی از دوحه دعوت کرد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ قطر حجت الاسلام حسن روحانی روحانی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی اسراییل رژیم صهیونیستی رئیس جمهور امیر قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چندمنظوره برق‌آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی گفت: یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی - مهندسی اقدام نماید.

محمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا با تاکید بر اینکه پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا این است که اولویت ما حفظ و تقویت نظام تعاملات بین‌المللی با اولویت همسایگان و کشورهای منطقه است، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل تقریباً از ارتباط با کشورهای نزدیک غفلت کرده بودیم و حتی روابط ما با کشورهای همسایه نظیر پاکستان، ترکمنستان و قزاقستان ضعیف شده بود؛ در این شرایط یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی اقدام نماید.

وی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های بسیار مهمی که در ارتباطات بین‌المللی حاصل می‌شود، ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار می‌گیرد و فرصت‌های خوبی برای جوانان تحصیلکرده کشور فراهم می‌شود؛ سفرهای ریاست محترم جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه گذاری را به ویژه با اولویت حوزه‌های زیر ساختی فراهم می‌کند.

این عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت نیروگاه و سد در کشور ایجاد شد و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خوبی به عنوان اولویت برخی مجموعه‌های فعال در بخش تامین زیرساخت انرژی مورد توجه قرار گرفت؛ با توجه به اینکه تامین انرژی حتماً در آینده حرف اول را می‌زند، با هدف قرار دادن ظرفیت‌های همسایگان و همچنین کشورهای منطقه جهت صادرات خدمات فنی و مهندسی نظیر آنچه در سریلانکا اتفاق افتاد، می‌توانیم جایگاه خود را در منطقه و دنیا ارتقا دهیم.

وحیدی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ نخبگان کشور موجب تقویت آینده کشور می‌شود، گفت: با فراهم شدن امکان بهره برداری از ظرفیت‌های کشورهای همسایه و منطقه با گسترش ارتباطات با این کشورها، این فرصت فراهم می‌شود تا بجای خروج جوانان از کشور، در مجموعه‌هایی جذب شوند که با استفاده از خدمات آنها در نقاط مختلف دنیا، درآمد کافی کسب کنند و این موضوع موجب افزایش ماندگاری آنها در کشور شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • رئیسی: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • تصمیم مهم اردوغان درباره رژیم صهیونیستی ؛ روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • اردوغان: روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • رئیسی در پاکستان : رژیم صهیونیستی از اختلافات میان کشورهای اسلامی سوءاستفاده می‌کند