Web Analytics Made Easy - Statcounter

شقایق حق‌جوی جوانمرد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشورمان، اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به تعریف طرح های تحقیقاتی مرتبط با آن در ابعاد مختلف کردند که از میان آنها تا کنون ۲۰۴ طرح مصوب و اجرا شده یا در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تعدادی از این طرح های تحقیقاتی نهایی و به انتشار مقاله علمی منجر شد، اظهارداشت: این طرح ها در زمینه های مختلف مانند روش های درمانی، پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید- ۱۹، مسائل مدیریتی و تاثیرهای اجتماعی است که برخی طرح ها مانند روش های درمانی نیاز به زمان بیشتری برای اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق جوی جوانمرد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای سه پژوهشکده قلب و عروق، بیماری های غیر واگیر و علوم دندانی و ۳۸ مرکز تحقیقاتی در زمینه های مختلف است، تصریح کرد: همه این پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی مرتبط با بیماری کووید ۱۹ فعال هستند.

وی با تاکید بر اینکه پژوهشگران کشورمان امسال در همه گیری کووید ۱۹ پا به پای کادر درمان نشان دادند که ساختن جهانی تازه نیاز به خلق ایده های جدید در تحقیقات دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت پژوهش های انجام شده در ارتباط با کرونا، همایش ملی دستاوردهای پژوهشی کووید ۱۹ کشور بیست و پنجم آذر سال جاری توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.

حق جوی جوانمرد با اشاره به اینکه در این همایش محورهای مختلفی از جمله اپیدمیولوژی (بیماری های عفونی)، یافته های بالینی و آزمایشگاهی و سلامت عمومی بررسی خواهد شد، اضافه کرد: رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مبارزه با کرونا، عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا و استادان اپیدمیولوژی از سخنرانان این همایش که بصورت مجازی برگزار می شود، هستند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه معرفی طرح های پژوهشی مرتبط با کرونا در این همایش از دوباره کاری یا موازی کاری در این زمینه جلوگیری می کند، ادامه داد: پژوهش ها باید به نیازهای جامعه پاسخ دهند، تاثیرگذار باشند و به خلق ظرفیت های جدید منجر شوند.

حق جوی جوانمرد به برنامه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت هفته پژوهش اشاره و خاطرنشان کرد: امسال برای سومین سال متوالی رویداد" آذر ماه پژوهش " با شعار " با پژوهش ظرفیت بسازیم " در این دانشگاه تا سی ام آذر اجرا می شود.

وی با بیان اینکه اجرای این رویداد در محورهای پژوهش و بحران کرونا، پژوهش و فناوری، پژوهش و بالین و پژوهش و تاثیرگذاری اجتماعی از اول آذر آغاز شد، گفت: ۷۸ برنامه مختلف شامل کارگاه‌ آموزشی، همایش‌، وبینار، گفتمان و جشنواره در این رویداد بصورت غیرحضوری و در بستر مجازی اجرا خواهد شد.

نکیسا ترابی‌نیا دبیر اجرایی رویداد آذرماه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره برنامه های این رویداد به ایرنا گفت: این برنامه ها شامل آشنایی با زندگی و نحوه کار پژوهشگران موفق، مناظره های پژوهشی درباره انتشار مقاله، گفتمان سلامت دیجیتال، پژوهش درباره فناوری ها و محصولات جدید، استارتاپ های بخش توانبخشی، آغاز به کار تعدادی مراکز تحقیقاتی، برگزاری هم‌نت سالمندان و معلولان و همچنین بررسی تجربه های نظام سلامت کشور آلمان در مواجهه با کووید - ۱۹ است.

وی از جمله برنامه هایی که از اول آذر تا کنون اجرا شد را وبینارهای ملاحظات تغذیه ای بهداشت و فعالیت بدنی مرتبط با کووید- ۱۹، بازنمایی پژوهش های پزشکی در رسانه، پیشگیری و درمان چاقی ناشی از تغییر سبک زندگی در دوران کرونا و شناخت انواع مجله های علمی اعلام کرد.

بیست و پنجم آذر روز ملی پژوهش است؛ چهارمین هفته آذر به هفته پژوهش و فناوری نام‌گذاری شد.

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی است که با ۱۱ دانشکده یکی از دانشگاه های علوم پزشکی برتر کشور بشمار می‌آید.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا پژوهش اختصاصی ایرنا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پژوهش اختصاصی ایرنا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا پژوهش اختصاصی ایرنا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برنامه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری